bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
"bu diziyi kim izliyor ? şu zamana kadar hala nasıl bitmedi ki." denilen dizidir.
cıvıklıkta, rezalette son noktadır. bir saniyesine bile tahammül edemiyorum. iğrenç ötesi.
Kanal d yaz sezonunu ayakta tutan ve aşk-ı memnu sarhoşluğundan sonra tekrarları yayınlanan ve artık bitmesi gereken dizidir.
doktorlar, bez bebek, arka sıradakiler, çocuklar duymasın gibi izlenme rekorları kırdığı için binlerce kez yayınlanmış dizilerin son jenerasyonu. Ankara'daki taksicileri bilmesek inandıracaklar bizi.
özellikle kanal d yaz sezonunu ayakta tutan, aşk-ı memnu sarhoşluğundan sonra tekrarları yayınlanan ve artık bitmesi gereken dizidir.
beyin dondurucu.
herkes izlemiyorum der ama ratinglere bir bakarsın tekrarı bile ilk üçte artık nasıl oluyorsa.
şuan televizyonda açık olan dizidir. ben sözlükte yazarken o kenarda oynayadurur.
diziler için altın ahududu ödülü olsa en büyük adayı.
taksilerden nefret ettiren dizidir. trakya şivesiyle konuşan bir taksiciye denk gelirim diye ödüm kopuyor.
şükür biten dizi lakin bazı oyuncuları başka bir dizide buluşacaklarmış.
(bkz: akasya durağı' nın yayından kaldırılmasını isteyenler) grubunu açma isteği uyandırır.
bitişiyle sevinç gözyaşlarına boğmuştur. ancak bir ''doktorlar'' olabileceği korkusuyla bizi kara kara düşündüren zırva dizidir... allah akıl dağıtırken bunların yapımcıları , oyuncuları ve bilhasssa izleyicileri mütevazılık yapmış olmalı. hey rabbim yarattın bari takip et.
senaristliğini kreş çocuklarının yaptığı dizi.
sonsuzluktur...
Yıl 2100 Sinan başka ikizleri ortaya çıkar.
Senaryosunu anaokulundaki çocukların yazdığı bir dizi.
senarist ve yapımcıların üstüne basa basa siz gerizekalısınız, izlersiniz dedikleri dizidir. (bkz: nato kafa nato mermer)
bir bitemedi bu dizi. hadi farklı olaylar yaşansa tamam da hep aynı klişeler sıktı yani.
iğrenç bir dizi. Yani öyle saçmaki ben izlerken tribe giriyorum bu adamlar o senaryoyu yazarken veyahut oyuncular oynarken nasıl içleri parçalanmıyor hayret doğrusu.
Tanım: Senaryosunu kesinlikle ilkokulluların yazdığı, espri yapmaktan uzak her bölüm tekrar eden iğrenç sahnelerle dolu kanal d dizisi. Ama keşke olmasaydı.
Tanım: Senaryosunu kesinlikle ilkokulluların yazdığı, espri yapmaktan uzak her bölüm tekrar eden iğrenç sahnelerle dolu kanal d dizisi. Ama keşke olmasaydı.
yıllardır oynayan ama bir bölümünü bile izlemediğim dizidir.
bitse hiç üzülmeyeceğim hatta nihayetinde sevineceğim bir dizi.
berbat bir dizi olduğu konusunda kimsenin tereddütü yok zaten. benim merak ettiğim akasya durağı ve arka sokaklar yayınlanmadan önce kanal d yazları gündüz kuşağında ne yayınlıyordu?
televizyondan uzaklaşma sebebidir.
e artık bitsin yani dediğimiz dizi.
güncel Önemli Başlıklar