bugün

/36
"bu diziyi kim izliyor ? şu zamana kadar hala nasıl bitmedi ki." denilen dizidir.
cıvıklıkta, rezalette son noktadır. bir saniyesine bile tahammül edemiyorum. iğrenç ötesi.
Kanal d yaz sezonunu ayakta tutan ve aşk-ı memnu sarhoşluğundan sonra tekrarları yayınlanan ve artık bitmesi gereken dizidir.
doktorlar, bez bebek, arka sıradakiler, çocuklar duymasın gibi izlenme rekorları kırdığı için binlerce kez yayınlanmış dizilerin son jenerasyonu. Ankara'daki taksicileri bilmesek inandıracaklar bizi.
özellikle kanal d yaz sezonunu ayakta tutan, aşk-ı memnu sarhoşluğundan sonra tekrarları yayınlanan ve artık bitmesi gereken dizidir.
beyin dondurucu.
herkes izlemiyorum der ama ratinglere bir bakarsın tekrarı bile ilk üçte artık nasıl oluyorsa.
şuan televizyonda açık olan dizidir. ben sözlükte yazarken o kenarda oynayadurur.
diziler için altın ahududu ödülü olsa en büyük adayı.
taksilerden nefret ettiren dizidir. trakya şivesiyle konuşan bir taksiciye denk gelirim diye ödüm kopuyor.
şükür biten dizi lakin bazı oyuncuları başka bir dizide buluşacaklarmış.
(bkz: akasya durağı' nın yayından kaldırılmasını isteyenler) grubunu açma isteği uyandırır.
bitişiyle sevinç gözyaşlarına boğmuştur. ancak bir ''doktorlar'' olabileceği korkusuyla bizi kara kara düşündüren zırva dizidir... allah akıl dağıtırken bunların yapımcıları , oyuncuları ve bilhasssa izleyicileri mütevazılık yapmış olmalı. hey rabbim yarattın bari takip et.
senaristliğini kreş çocuklarının yaptığı dizi.
sonsuzluktur...
Yıl 2100 Sinan başka ikizleri ortaya çıkar.
Senaryosunu anaokulundaki çocukların yazdığı bir dizi.
senarist ve yapımcıların üstüne basa basa siz gerizekalısınız, izlersiniz dedikleri dizidir. (bkz: nato kafa nato mermer)
bir bitemedi bu dizi. hadi farklı olaylar yaşansa tamam da hep aynı klişeler sıktı yani.
iğrenç bir dizi. Yani öyle saçmaki ben izlerken tribe giriyorum bu adamlar o senaryoyu yazarken veyahut oyuncular oynarken nasıl içleri parçalanmıyor hayret doğrusu.

Tanım: Senaryosunu kesinlikle ilkokulluların yazdığı, espri yapmaktan uzak her bölüm tekrar eden iğrenç sahnelerle dolu kanal d dizisi. Ama keşke olmasaydı.
yıllardır oynayan ama bir bölümünü bile izlemediğim dizidir.
bitse hiç üzülmeyeceğim hatta nihayetinde sevineceğim bir dizi.
berbat bir dizi olduğu konusunda kimsenin tereddütü yok zaten. benim merak ettiğim akasya durağı ve arka sokaklar yayınlanmadan önce kanal d yazları gündüz kuşağında ne yayınlıyordu?
televizyondan uzaklaşma sebebidir.
e artık bitsin yani dediğimiz dizi.
© copyright 2005 - 2026