bugün

(bkz: #19637861) entry de ağır bir spolier vermiş olan -hem de film vizyona daha yeni girmişken- bir yazardır. çaylaklık verilmesi gerekmektedir.

edit: verilmiş.
başlıkları bazılarına fazla gelen deha. ayrıca bim sözlük ile bağlantısı var.
trollüğe hızlı giriş yapan yeni yazar. trollük yolunda çalışarak sözlük formatına uygun hareket ediyor. tutar gibime geliyor.
yanlış anlaşıldığını görünce üzülen dahi.
toplam 7 entrysi olup, 4 tanesini kendisi girmiş olan , onuncu nesile çamur atmaya çalışıp, altında kalan yazarımsıdır. laf sokmak bizim işimiz panpa*.
afedersiniz sekizinci neslin fikir babası.
bir adet yezid yazar.
(bkz: lanet girsin)
imalat hatası olan yazar. eksik bir şey bunda kendi daha iyi biliyordur neyin eksik olduğunu.
bana laikçi demiş insan. laikçi ne lan? laikliği savunan insansa evet savunuyorum. benim laiklikten anladığım isteyen istediği dine inansın, ibadetini yapsın, istediğini giysin, bununla istediği yere girsin, içen içsin, sıçan da sıçsındır. bunun aksini savunan da insanların özgürlüğüne karışan, baskıcı orospu çocuğudur.
he bi de beyinsel hasarlı demiş. senin beynin düzgünse benimki hasarlı olsun la.

edit: troll lan galiba yazdığıma pişman oldum amk.
(bkz: #20147005) tadıma bakmasaydı iyiydi yazarı. neyse artık, yapacak bir şey yok; sağlık olsun.
(bkz: #20251028)

acilen silinmesi gereken kanı bozuk.
hoşgelmiş yazar. abi evlerinin hoplağı değildir umarım. öyleyse eğer; geçmiş olsun.
oksijen israfı bir yazar daha. hayatta sikleneceği tek yer olan sözlükte at koşturmaktadır.
çaylak olmuş yazar. umarım geri döndüğünde akıllanır biraz. özel mesajların ifşa edilmemesi gerektiğini öğrenir.
üniversite yaşantısında başarılar dilenen yazar. evet.
yeni nesil alevi düşmanı troll. ee bunlar yezid olmasını da iyi bilirler. allah mekanını cehennem eylesin.
aklını alevilerle bozmuş, kara cahil sözlük yazarı.
sünni alevi ayrımı yapmaya çalışan provakatör yazar. Muhakkak acemdir.
Sümeyye bacısının talimatlarını harfiyen yerine getiren sözlük kullanıcısı.
© copyright 2005 - 2026