Sümeyye bacısının talimatlarını harfiyen yerine getiren sözlük kullanıcısı.
sünni alevi ayrımı yapmaya çalışan provakatör yazar. Muhakkak acemdir.
aklını alevilerle bozmuş, kara cahil sözlük yazarı.
yeni nesil alevi düşmanı troll. ee bunlar yezid olmasını da iyi bilirler. allah mekanını cehennem eylesin.
üniversite yaşantısında başarılar dilenen yazar. evet.
çaylak olmuş yazar. umarım geri döndüğünde akıllanır biraz. özel mesajların ifşa edilmemesi gerektiğini öğrenir.
oksijen israfı bir yazar daha. hayatta sikleneceği tek yer olan sözlükte at koşturmaktadır.
hoşgelmiş yazar. abi evlerinin hoplağı değildir umarım. öyleyse eğer; geçmiş olsun.
(bkz: #20251028)

acilen silinmesi gereken kanı bozuk.
(bkz: #20147005) tadıma bakmasaydı iyiydi yazarı. neyse artık, yapacak bir şey yok; sağlık olsun.
bana laikçi demiş insan. laikçi ne lan? laikliği savunan insansa evet savunuyorum. benim laiklikten anladığım isteyen istediği dine inansın, ibadetini yapsın, istediğini giysin, bununla istediği yere girsin, içen içsin, sıçan da sıçsındır. bunun aksini savunan da insanların özgürlüğüne karışan, baskıcı orospu çocuğudur.
he bi de beyinsel hasarlı demiş. senin beynin düzgünse benimki hasarlı olsun la.

edit: troll lan galiba yazdığıma pişman oldum amk.
imalat hatası olan yazar. eksik bir şey bunda kendi daha iyi biliyordur neyin eksik olduğunu.
(bkz: lanet girsin)
bir adet yezid yazar.
afedersiniz sekizinci neslin fikir babası.
toplam 7 entrysi olup, 4 tanesini kendisi girmiş olan , onuncu nesile çamur atmaya çalışıp, altında kalan yazarımsıdır. laf sokmak bizim işimiz panpa*.
yanlış anlaşıldığını görünce üzülen dahi.
trollüğe hızlı giriş yapan yeni yazar. trollük yolunda çalışarak sözlük formatına uygun hareket ediyor. tutar gibime geliyor.
başlıkları bazılarına fazla gelen deha. ayrıca bim sözlük ile bağlantısı var.
(bkz: #19637861) entry de ağır bir spolier vermiş olan -hem de film vizyona daha yeni girmişken- bir yazardır. çaylaklık verilmesi gerekmektedir.

edit: verilmiş.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026