bugün
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- chp kapatılsın kampanyası6
- masklavi'nin düşünceleri18
- gammazlar çetesi17
- bisiklet marka tavsiyesi7
- chp'nin hali ne olacak46
- sıkıntı vermeyen akraba2
- hoşlanılan kızla buluşmadan önce eskorta gitmek3
- sevgiliden ayrılınca spor salonuna yazılan erkek2
- katatespizartmasi17
- gavurlar niye müslüman olmuyor10
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması2
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması7
- olasılıkları içinden en kötüsünü seçmek2
- düşen ekmeğin yağlı yüzünün halıya denk gelmesi2
- çarpık demokrasi4
- ciddi olunması gereken yerlerde gülme gelmesi2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron18
- otobüsün son seferini kaçırmak4
- yeşil gözlü kız5
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek7
- sude sendromu5
- grok vs gemini vs chatgpt10
- kale3112 de olup true da olmayan ne var4
- iran'ın benim boğazımı kapaması2
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli12
- 24 haziran 2026 miami'ye 100 uzaylı inme ihtimali4
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması6
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama5
- cilgincapkin26
- dam ittifakı5
- sedat pekmez43
- anın görüntüsü16
- düşünce akışını sözlere dökememek3
- nervio abla22
- 10 haziran 2026 beşiktaş bahçeşehir basketbol maçı2
- türkiye de en gereksiz meslek imamlık diyen kadın4
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması2
- aptal insan tarifi4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek4
- aykut kocaman6
- attila ilhan2
- kızım seni seviyorum lan3
- gram altın10
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- travmalarınızdan kurtulamazsınız2
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- disclosure day2
public enemy deki flavor flave asiri derecede benzeyen samuray. bu adami oldurmek nerdeyse imkansizdir. birde en iyi 2. savasci mi nedir herkez bunu olduremeye calisir. konu olarak inuyasha ya benzeyen bir anime.
1 numara ve 2 numara şeklinde efsanevi iki kafa bandının hikayesini anlatan çizgi filmdir. japon animelerine bir hayli benzetilmeye çalışılsa da * afro'yu samuel l jackson'un seslendirmiş olmasından başka pek de bir numarası yoktur.
yine de anime severler karizmatik konuşmalar, pozlar ve abartılı anlatımlar nedeniyle bayıla bayıla izler, zaten 5 bölümdür topu topu. türünün sevenleri kaçırmasın.
(bkz: günaydın eki tadında entry yazmak)
yine de anime severler karizmatik konuşmalar, pozlar ve abartılı anlatımlar nedeniyle bayıla bayıla izler, zaten 5 bölümdür topu topu. türünün sevenleri kaçırmasın.
(bkz: günaydın eki tadında entry yazmak)
bölüm başına 1 milyon dolar harcandığı açıklanan 5 bölümlük anime serisi. japon yapımıdır fakat seslendirmeleri ingilizcedir. samuel l. jackson'ın yanında ron perlman da seslendirmede büyük rol oynar.
japon kültürü, reggae kültürü ve günümüz teknolojisinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. "japonya hala feodal olsa ne olurdu" sorusuna cevap oluşturabilecek bir chanbara animesidir.
japon kültürü, reggae kültürü ve günümüz teknolojisinin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. "japonya hala feodal olsa ne olurdu" sorusuna cevap oluşturabilecek bir chanbara animesidir.
Kısa ama öz bir anime. Çizimleri aşmıştır. Senaryo her ne kadar klişe de olsa 5 bölümün nasıl bittiğini anlayamazsınız. Herkese tavsiye ederim.
ninja scroll tadinda bir anime. 5. bolumun sonunda ortaya cikan panda maskeli bio samuray karakterini nasil dusunup cizmisler cok merak ediyorum.
taktir edilesidir. çizgifilmin yapımcıları japon samurai kültürünü ve amerikan hip hop kültürünü başarıyla birleştirmişlerdir. bu kolay iş değildir. top topu 5 bölüm olmasıda afro samurayı diğer animelerden ayıran bir farktır.
Afro isminli küçük bir çocuk babasının bir düelloda vahşice öldürülmesine tanıklık eder efsaneye göre babasının taşıdığı 1numaralı kafa bandı taşıyanan tanrısal özellikler bahşeder ve 1 numaraya sadece 2numaralı kafa bandını takan meydan okuyabilir. Artık sadece intikam için yaşayan afro 2 numaralı kafa bandının peşinde kan ve vahşetle büyüyerek onu ele geçirir ama 2 numarayı taşımak ona bir lanet getirir çünkü 1 numaraya ulaşmak 2 numarayı öldürmekten geçer.
Takashi Okazaki'nin aynı isimli mangasından uyarlanmıştır. Afro'yu ve Ninja Ninja'yı Samuel L. Jackson seslendirmiştir. Serinin müziklerini Wu-Tang'den tanıdığımız RZA yapmıştır içinde fazlasıyla hiphop ögeleri taşır. 5 bölümden oluşan serisin 2009 yılında Afro Samurai Resurrection isimli OAV'sı çıkmıştır.
Takashi Okazaki'nin aynı isimli mangasından uyarlanmıştır. Afro'yu ve Ninja Ninja'yı Samuel L. Jackson seslendirmiştir. Serinin müziklerini Wu-Tang'den tanıdığımız RZA yapmıştır içinde fazlasıyla hiphop ögeleri taşır. 5 bölümden oluşan serisin 2009 yılında Afro Samurai Resurrection isimli OAV'sı çıkmıştır.
Beyrut'da felafel ısmarlayacağım yazar. (#8839263)
Ayrıca ruhsatlı silahtan korkmasına gerek yoktur. çünkü silah hayat kurtarır
Ayrıca ruhsatlı silahtan korkmasına gerek yoktur. çünkü silah hayat kurtarır
tüm zamanların en iyi animesidir.
gece gece birden aklıma gelip içimdeki saklı duyguları uyandıran aşmış anime.
evet ben de bir sadistim * * * *
http://www.youtube.com/watch?v=8iPHMAyfR4k
evet ben de bir sadistim * * * *
http://www.youtube.com/watch?v=8iPHMAyfR4k
dublajı en iyi olan animelerden birisidir.
mekanlar, dövüş sahneleri, müzikleri ve tabi ki afro'nun hayali arkadaşı harikadır.
ayrıca gece izlemesi bi ayrı zevkli olan animedir.
mekanlar, dövüş sahneleri, müzikleri ve tabi ki afro'nun hayali arkadaşı harikadır.
ayrıca gece izlemesi bi ayrı zevkli olan animedir.
Kulağındaki küpeye sicilasi tipsiz ama fena cool herif. Habire kesiyor efendim durduramiyoruz.
Şiddeti vurdumduymaz bir şekilde dile getirip karizmasını ağzından düşmeyen sigarasıyla tavana çıkaran Afro Samurai gelmiş geçmiş en kanlı animelerden de biri...
https://www.youtube.com/watch?v=zWiXo4QAQRQ
https://www.youtube.com/watch?v=zWiXo4QAQRQ
her zamanki gibi melankoliyle başlayan bir anime ama o melankoliyi vahşete çok iyi çeviriyor. final bölümünün sinema filmi olması ise şükela.
güncel Önemli Başlıklar