bugün

hemide en faşist olanındandır aksi iddia edilemez. emekçiler öğrenciler aleviler ve ezilen bütün sınıflar için tek bir kelam dahi etmeyip bu sınıflardan destek istiyor olması ve istediği destek gelmediğinde kafasına göre herkezi faşist ilan etmesi aponun gerçekten faşo ağa olduğunun göstergesidir.

yıllarca ağalık zulmü altında ezilen maraba olarak görülüp her türlü insanlık dışı muameleye mağruz bırakılan feodal sistemin kölesi haline getirilmiş kürt halkı için henüz dağda iken elinde imkan varken bile hiçbirşey yapmaması öcalan'ın şovenist ve megalomanist bir insan olduğunun en açık delillerindendir.
katil, cani, kana susamış vahşi olması da cabası, bonusudur.
öcalan bir diktatör değil bir hayvan leşidir, gebermiş domuz leşinden farksızdır o yüzden böyle şerefsiz, kitapsızları diktatör olarak görmek çok üzücü bir ifadedir.
diktatör devletlerin başında olur, abdullah öcalan'ın sadece hayalleri vardır. bu bakınızı ona armağan ediyorum.

(bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler)
Diktatör şu bu falan değil. Bu adamı kürtler lider görüyorlar güya. Sokarım ben yakalanınca ezilip büzülen öldürmeyin beni size çok yararım dokunur diyerek kürdü bile satan dönek adama. Ulan sizde hiç damar da yok sizi satan adama lider diye tapıyorsunuz kürdolar. Herkesin bok atıp durduğu hitler bile teslim olacağıma ölürüm diyip vurdu kendini. Hitler kadar bile olamamış kaypak bir adamla hem hükümet hem kürtler iş yapmaya çalışıyor ya ona yanarım.
diktatörlere hakaret sayılacak önermedir.

--spoiler--
apo olsa olsa tuvalete düşen eşya olur.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026