bugün
- cumartesi kahvaltısı5
- sözlükte ne değişti4
- zalbert ramstein6
- uludağ itiraf17
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek11
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- ölümden korkuyor musunuz12
- hafızayı sildirmek7
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- queen feristah15
- hava su ateş toprak2
- bara giden erkeğin asıl amacı7
- türkşad kunthan uçuk2
- hoşlanılan kızın küçük erkek kardeşi2
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- anneanne2
- bir bela geliyor28
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu43
- işiniz gücünüz yok mu11
- twitter hassasiyetçisi kadıköy feministi2
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- melatonin3
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- ghost rider2
- gecenin şarkısı18
- ayıyla güreşmek7
- fahiş fiyat soruşturmasında 40 tutuklama2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bir kadın uğruna hayatını değiştirmek5
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay7
- erkekler neden evlenmek ister15
- sözlükten korkmak5
- apo'nun villası11
- kürdü sevin21
- açık oylayan favlayan msj atan nickaltı giren kız6
- kendin hakkında bir entry bırak9
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- 195 kaslı pilot14
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- flört etmeyen liberter öğretmen2
- matrix te yaşadığımız gerçeği4
- mazotun litresi 101 lira35
- eve gelen escorta lahmacun söylemek5
- uludağ sözlük evreni8
- bir kadından hoşlanmak3
taksim-rumelihisarıüstü otobüs hattı,gayrıresmi boun servisidir.seyrek gelir,tıkış tıkış olur.
boğaziçi öğrencilerinin sık sık kullandıkları iett otobüsü.
boğaziçi öğrencileri kadar, barbaros'ta okuyan ytü öğrencilerinin de sık kullandıkları otobüstür. en azından bizim zamanımızda * öyleydi.
taksim'den ytü ye ulaşımımı sağladığım istanbulun en elit hatlarından birisi.
çoğunlukla boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin bindiği, zincirlikuyu'da ani yolcu artışı/azalışı yaşayan iett hattı.
Bogazici universitesi cikis kapisinin neredeyse karsisi olan durakta bekleyen 100 kisinin binisini kendi sectiginiz koltukta oturarak seyretmek istiyorsaniz 5-10 dakika yuruyup gardan binilmesi gereken otobustur. Istikamet bogazici zincirlikuyu ise bir diger alternatifi de (bkz: 43R)
zincirlikuyu metrobüs durağında, ozellikle sabah 8.00 - 9.00 saatleri arasında tamamen dolmadan duraktan ayrılamayan otobüs. 20 saniye aralıklarla durağa gelen metrobüsler bu insan selinin kaynağını oluşturuyor. yeni açılacak metro hattıyla, boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin metro hattını kullanması bu emektar otobüsleri bir nebze olsun rahatlatacaktır.
Halk otobüsü sahiplerinin zamanında bu hattan kazandığı parayı benim diyen petrol kralları kazanmamıştır.
Ayda yılda bir nazlana nazlana gelen otobüs, taksime kadar her durakta salamura gibi yolcu alır. Ne hikmetse Barbaros bulvarı boyunca sürekli yolcu alabilen tek hat budur. Diğer otobüsler alay eder gibi boş boş yanınızdan slalom yaparak geçerken siz garfield gibi camlara yapışarak gidersiniz.
Taksim'de indiğinizde ciğerlerinize giren temiz hava ve oksijen bayılmanıza sebep olabilir aman dikkat.
Ayda yılda bir nazlana nazlana gelen otobüs, taksime kadar her durakta salamura gibi yolcu alır. Ne hikmetse Barbaros bulvarı boyunca sürekli yolcu alabilen tek hat budur. Diğer otobüsler alay eder gibi boş boş yanınızdan slalom yaparak geçerken siz garfield gibi camlara yapışarak gidersiniz.
Taksim'de indiğinizde ciğerlerinize giren temiz hava ve oksijen bayılmanıza sebep olabilir aman dikkat.
Bol BOL Boğaziçi öğrencisi görebileceğiniz otobüstür.
bugün binmiş olduğum otobüs. çoğu liseliydi galiba çünkü şoförün yanındaki ekrandan yolcuların yaşları görünüyor. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar