bugün
- queen feristah15
- melatonin3
- ölümden korkuyor musunuz11
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- bir bela geliyor29
- bir kadın uğruna hayatını değiştirmek5
- işiniz gücünüz yok mu11
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu43
- bir kadından hoşlanmak3
- hafızayı sildirmek6
- ayıyla güreşmek7
- gecenin şarkısı18
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek8
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- sözlükten korkmak5
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay7
- matrix te yaşadığımız gerçeği4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- açık oylayan favlayan msj atan nickaltı giren kız6
- zalbert ramstein4
- eve gelen escorta lahmacun söylemek5
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- uludağ itiraf15
- intihar düşüncesi2
- gerçeğin önemi kalmadığı gerçeği3
- erkekler neden evlenmek ister15
- apo'nun villası11
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- nervio12
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- kendin hakkında bir entry bırak9
- uludağ sözlük evreni8
- 195 kaslı pilot14
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- yağmurda ıslanınca murat kekilli ye benzeyen kız4
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- kürdü sevin21
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- sevilen kişiden sevilen şarkıyı dinlemek2
- hasan atilla uğur14
- ben basit bir insanım2
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- para yok huzur var11
- heyt bea gocu mu5
- mazotun litresi 101 lira35
- duştan yeni çıkmış six packli erkek3
taksim-rumelihisarıüstü otobüs hattı,gayrıresmi boun servisidir.seyrek gelir,tıkış tıkış olur.
boğaziçi öğrencilerinin sık sık kullandıkları iett otobüsü.
boğaziçi öğrencileri kadar, barbaros'ta okuyan ytü öğrencilerinin de sık kullandıkları otobüstür. en azından bizim zamanımızda * öyleydi.
taksim'den ytü ye ulaşımımı sağladığım istanbulun en elit hatlarından birisi.
çoğunlukla boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin bindiği, zincirlikuyu'da ani yolcu artışı/azalışı yaşayan iett hattı.
Bogazici universitesi cikis kapisinin neredeyse karsisi olan durakta bekleyen 100 kisinin binisini kendi sectiginiz koltukta oturarak seyretmek istiyorsaniz 5-10 dakika yuruyup gardan binilmesi gereken otobustur. Istikamet bogazici zincirlikuyu ise bir diger alternatifi de (bkz: 43R)
zincirlikuyu metrobüs durağında, ozellikle sabah 8.00 - 9.00 saatleri arasında tamamen dolmadan duraktan ayrılamayan otobüs. 20 saniye aralıklarla durağa gelen metrobüsler bu insan selinin kaynağını oluşturuyor. yeni açılacak metro hattıyla, boğaziçi üniversitesi öğrencilerinin metro hattını kullanması bu emektar otobüsleri bir nebze olsun rahatlatacaktır.
Halk otobüsü sahiplerinin zamanında bu hattan kazandığı parayı benim diyen petrol kralları kazanmamıştır.
Ayda yılda bir nazlana nazlana gelen otobüs, taksime kadar her durakta salamura gibi yolcu alır. Ne hikmetse Barbaros bulvarı boyunca sürekli yolcu alabilen tek hat budur. Diğer otobüsler alay eder gibi boş boş yanınızdan slalom yaparak geçerken siz garfield gibi camlara yapışarak gidersiniz.
Taksim'de indiğinizde ciğerlerinize giren temiz hava ve oksijen bayılmanıza sebep olabilir aman dikkat.
Ayda yılda bir nazlana nazlana gelen otobüs, taksime kadar her durakta salamura gibi yolcu alır. Ne hikmetse Barbaros bulvarı boyunca sürekli yolcu alabilen tek hat budur. Diğer otobüsler alay eder gibi boş boş yanınızdan slalom yaparak geçerken siz garfield gibi camlara yapışarak gidersiniz.
Taksim'de indiğinizde ciğerlerinize giren temiz hava ve oksijen bayılmanıza sebep olabilir aman dikkat.
Bol BOL Boğaziçi öğrencisi görebileceğiniz otobüstür.
bugün binmiş olduğum otobüs. çoğu liseliydi galiba çünkü şoförün yanındaki ekrandan yolcuların yaşları görünüyor. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar