bugün

Zekadan muaf yazar.
Üstüne varmayın.
(bkz: karı kız am göt meme ibne yollu kürt seks itiraf/#25760678)

onuncu nesilden sonrası diyerek kendini garantiye almaya çalışmıştır.

kardeşinin sözlüğe üye olmasını da yedirememiştir.

yaftacı yazar.
(#25437877)
yarmıştır.*
Kimileri bu nicki "kırkaltı otuzdört" şeklinde okurken kimileri "dört bin altıyüz otuz dört" şeklinde okuyor.
burayı sikayetvar.com zanneden yazar.
(#21422513)
aöf mezunu, nick altı müptelası emniyet mensubu bekçi polis terminoloji konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığı gibi entryleriyle kavram karmaşaının dibine vuran yazardır ayrıca bir entrysinde duranadamın ünüversitede türban yasağına karşı yaptığı eylemi eleştirmiş yüz ifadesinden bu kişinin samimi olmadığını belirtmiş çok ilginç! anlık yüz ifadesinden bu manayı yakalayan aöf mezunu bekçi polisimiz güzide emniyet teşkilatımızda resmen harcanıyor.
ilgili sayı ile anılı şeker kanunudur.
Provokatör. Sağcı muhafazakar kesimide sahaya indirmeye çalışan kesimden. Ne zaman izmirde saat 2 de namaz kilinmaya baslandi...
asayiş şubenin ekip kodlarından bir tanesi. yazılarını desteklediğim yazar.
asal olmayan sayılardan biri.
laf yemek konusunda mazoşist olan 10. nesil şeysidir. beni gammazlar durur.
karpuza kerpuz, kavuna kavurma, yozgatı ilçe artvini başkent bilir. bunun dışında süper mario oynamayı çok sever, ve favori tv programı avanak polislerdir.
görsel
uludağ sözlüğün çakma, ergen (bkz: rick grimes) i zira bu ufaklık bu fantastik kahramanın etkisinde fazla kalmış biz ağabeylerinide zombi zannediyor. ben deniz rüşvetçi polis enstanteneleri adlı bir ukte vermiştim yazımdada rüşvetçi bir genel ev polisini saygı çerçevesinde eleştirmiştim bizim bu ergen rick grimesimiz tabi olaya anında müdahil oldu ve kalibiyetini gösteren bir mesaj çekti ben denizde ergendir muhatap olmayayım dedim ardından saygısızlıklara devam edince edep çerçevesinde kendisine verdim ayarı verdim ayarı sonra bu çakma rick bunu sindiremedi başladı nick altı saldırılarına, tabi son verdiğim ayar kendisine fazla geldiği için bu sefer iftira atma yolunu seçti güya ben deniz kendi tabiriyle kerhaneye gitmek için polise rüşvet vermişim sonrada kendi tabiriyle altımı ıslatmışım bak bak! eee başka yaz yaz heyecanlı oluyor.
bu bordo klavye, komser memoliye verdiğim ayarların sayısı bini geçti, ama olsun öğreneceği çok şey var! .

görsel
tck. ve bilişim suçlarından bir haber yazar lakin iftira ağır hakaretin suç olduğunu bilmez kendisi, bilişim suçlarından bir haberdir zira kuyruk acısı edep çerçevesinde verdiğim ayardan sonra iyice nüksetmiştir ağır hezayanlar yaşayıp iftira atma yolunu seçmiştir bu ergen troll yazar lakin olayın ciddiyetini anlamasında fayda var lakin hakaretlerine devam ederse kendisinden iyi bir tazminat alacağım yazar.
(#19521668) (bkz: üç vakte kadar susmak) başlıklı ukte açıp, testpitlerini sunmasını beklediğim yazarcık.
kendi nickaltı yazılarına kafayı takan gammaz bir yazarcıktır.
ilkokulu yüksek mertebe aöf kanalıyla bitirmiş, sovyet askerleriyle ciddi sorunsalları olan, dede adı ivan olma ihtimali bir hayli yüksek.
sovyet kadın askerleriyle bizzat tanışmış yazar.

(#19244890)
telsiz kodu gibi;

+ kırkaltıotuzdört merkez! dııırırırırım hıkk hıkk..

- kırkaltıotuzdört dinlemede

+ cihaz kontrol

- açık ve net. *

hoşgelmiş son nesil yazar.
güncel Önemli Başlıklar