bugün
- ne kadar yaşlısın19
- tai lung52
- dükkan önüne sandalye koyan tip4
- ankete gelin beyler26
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği6
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- büyü nasıl bozulur3
- her dönerin adamı4
- bir soru sor7
- sevmediğiniz yazarlar14
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- google translate2
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı3
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek20
- mavi yaka erkek beyaz yaka kız birlikteliği2
- kızarmış ekmek4
- felsefe12
- ispanyolca2
- sarapci koala39
- sokrates3
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- meb den okullara terörsüz türkiye genelgesi4
- batman filmleri2
- harley quinn poison ivy ilişkisi2
- koalaya yeni nick önerisi5
- yalanlar söyleyip iç huzuru bulmak3
- koala fetö başarılı olsa fetöcü de olurdu5
- meleklere serbest insanlara yasak olan ilimler5
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- sözlüğün bünyeyi yorması7
- neli dondurma seversiniz2
- anlamlı yazılar2
- hiçlik makamı2
- sözlük yazarlarının kendi çalıp kendi oynaması5
- bar kokhba isyanı5
- yalnızlık rahatlıktır15
- tanrı3
- ben de reise oy vericem13
- yapay zeka ve işsizlik8
- iki deli bir araya gelmemeliydik2
- beni sevmeyen o kişi8
- aktrollerin keyfinin yerinde olması3
- ekonomiden şikayet eden insan4
- kapadokya5
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali11
- velvet39
- kendini her konuda haklı gören tip6
- nervio hamferdi13
Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi. Breaking bad uyarlaması olacağı konuşuluyor. Yasemin Allen de oynayacakmış.
http://www.hurriyet.com.t...izisi-belli-oldu-40010798
(bkz: önlerden rez)
http://www.hurriyet.com.t...izisi-belli-oldu-40010798
(bkz: önlerden rez)
Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başlayıp kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. Dizide Beşikçioğlu'na ise Yasemin Allen eşlik edecek. Star TV’de yayınlanacak dizinin yapımcısının Pana Film olduğu yönetmenin ise Serdar Akar olduğu öğrenildi.
Dizinin konusu ise şöyle: Psikolojik gerilim türündeki filmde, bir kimya öğretmeninin zamanla değişimi konu ediliyor. Kimya öğretmeninin alt üst olan hayatı anlatılıyor.Beşikçioğlu’nun canlandıracağı ‘Walter White’ karakterini Bryan Cranston oynamıştı.
Behzat Ç. karakteriyle hafızalardan silinmeyen Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana dönüyor.
Makaron'da yer alan habere göre yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yapacağı uyarlamada Beşikçioğlu kimya öğretmeni ‘Walter White’i canlandıracak.
Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı, kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. ‘46’ adıyla Star TV’de ekrana gelecek dizide ünlü aktöre Yasemin Allen eşlik edecek.
Psikolojik gerilim türündeki yapım, mütevazı bir kimya öğretmenin alt üst olan hayatını konu alıyor.
Dizinin konusu ise şöyle: Psikolojik gerilim türündeki filmde, bir kimya öğretmeninin zamanla değişimi konu ediliyor. Kimya öğretmeninin alt üst olan hayatı anlatılıyor.Beşikçioğlu’nun canlandıracağı ‘Walter White’ karakterini Bryan Cranston oynamıştı.
Behzat Ç. karakteriyle hafızalardan silinmeyen Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana dönüyor.
Makaron'da yer alan habere göre yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yapacağı uyarlamada Beşikçioğlu kimya öğretmeni ‘Walter White’i canlandıracak.
Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı, kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. ‘46’ adıyla Star TV’de ekrana gelecek dizide ünlü aktöre Yasemin Allen eşlik edecek.
Psikolojik gerilim türündeki yapım, mütevazı bir kimya öğretmenin alt üst olan hayatını konu alıyor.
merakla beklediğim dizi breaking bad hayranı olarak ve erdal beşikçioğlu hayranı olarak güzel bir şey çıkar diye umuyorum ama türk izleyicisi aşk ihtiras yalan rüzgarı sevdiği için hoşuna gitmeyedebilir.
Ne zaman basliyacak ocak demislerdi.
Baslamayacak olan dizidir.
Beklemekten sıkıldığım dizidir. Kaliteli bir senaryo vaat ederken birçok sorun yüzünden henüz başlamadı galiba.
tanıtımı ortaya çıkan 1 saat yayınlanacağı seyirciye tekrar tekrar aktarılan beklediğimiz erdal beşikçioğlu dizisi...
breaking bad' den sonra dizi izleyemeyen ben çok çok merak ediyorum bu uyarlamayı. 46 ismiyle beni benden aldı bile.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar