bugün

türk medeni kanununda bir madde numarası:
MADDE 401.- Aile meclisi üyeleri, görevlerini gereği gibi yerine getireceklerine dair güvence vermek zorundadırlar.

Güvence sağlanmadan özel vesayet kurulamaz.
Hata kodu.
dünkü istanbul valiliği açıklamasına göre 3. havaalanı inşaatı işçilerinin yaptığı protestoda gözaltına alınan kişi sayısı.
çatalca - yenibosna artık ise çatalca - avcılar iett otobüslerinin numarası.
çatalca'ya giden halk otobüslerinin numarası.
çatalca - yenibosna artık çatalca - avcılar iett otobüs hattı.
çatalca - yenibosna halk otobüsü hattı. ancak görüntü eskidir ve artık tüm otobüsler sarı olduğu için mavi renkli otobüsler de çalışmamaktadır. ancak bunu maltepe'de bir oto servisinde görmüştüm.

görsel
büyükçekmece'den de geçer.
tüyap'tan büyükçekmece'ye gitmek için kullanılabilir.
bugün çatalca'ya gitmek için kullanıp kullanmamakta kararsız kaldığım bir otobüs.
bugün çatalca'ya giderken kullandığım otobüs. çatalca'da bayağı inen oluyor ve geçtiğimiz şubat ayında millet bahçesi açıldığı için oraya da gideyim dedim. çatalca'da akp yürüyüşü vardı. zaten kim hak ediyorsa o kazansın ama inşaallah yüce rabbimden niyaz ediyorum ki chp, kemal kılıçdaroğlu kazansın.
avcılar metrobüs'ten kalkmasına rağmen haramidere'den daha çok geçen bir otobüs çünkü bazı seferleri haramidere'ye kısaltılmış. avcılar'da gelmeyince ben de haramidere'ye gidip oradan bindim.
artık maalesef ön koltuğunda oturulamayan bir otobüs. eskiden şoförün yanına minibüsteki gibi oturduğum olmuştu ama artık oturulamıyor.
© copyright 2005 - 2026