benim gibi 313 kısa dönemler tarafından 12 nisan günü tugayın kapısından girmeleri dört gözle beklenen çömezler, nam-ı diğer biletlerimizdir.
askere geldikleri gün biz 313. kısa dönemin bayram günü olacaktır. onların gelişi bizim askerliğimizin bitişini müjdeleyecektir.

vay torunlar, açtık kolları sizi bekliyoruz. kız gibi bozulmamış 6 ayınız var. hiç bitmeeez, hiç bitmez...

(bkz: şafak karanlık)
(bkz: dede torun muhabbeti)
kulaklarını; "poşet", "abi sen askerlik mi yaptın", "ben senin gibi 5 tane yolluyorum", gibi laflara alıştırması gereken insanların devre ya da tertip numaraları.
benim gibi 313 kd lerin bir üst versiyonu. çankiri 28. mknz. p. tug. k. yrdc'lığına düşen olursa -ki muhtemel bugün yarın dananın kuyruğu kopacak- hasretle ve coşkuyla beklemekteyiz. gelin de gidelim artık ve benzeri onlarca cümle kurarak 12 nisanı beklmekteyiz. mutluyuz, sevinçliyiz...
perşembe günü itibari ile teslim olmam gereken askeri dönem. haaa bunu niyemi yazdım bittikten sonra acip gönül rahatlıgı ile bu entry okumak için..oyyy anammmmm.
gelin artık torunlar. siz gelin ki biz de gidelim. geç ulan zaman geç.
313'leri ailelerine kavuşturacak dönem. 313 kardeşi olarak, "hadi arkadaşlar gidin ve abimi yollayın" demek istediğim kişilerdir. şimdiden hayırlı teskereler.
313. dönem bir OBi ci olarak ne yaparsanız yapın bilgisayarla ilgili bildiğiniz herşeyi unutun, kütüphaneciyim, fotoğrafçıyım, öğretmenim hatta salağım deyin ama kesinlikle bilgisayarla aranızın iyi olduğunu söylemeyin tavsiyesinde bulunduğum topluluk.
315 ler aramıza gelmişlerdir ve hoşgelmişlerdir. hayırlı teskereler...
yemin törenlerini yapmış ve artık 14 mayıs 2007 günü dağıtımları yapılacak olan kısa çavuşlar.
gelinde bizde gidelim.
(bkz: 313üncü kısa dönem)
şahsımında içinde bulunduğu ve 317 kd torunlarını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen şafaklarına 47 sayan tertiplerim.
counter strike vb. tipi oyunlarda muhtesem sayılabilecek bir kill/death * oranı. hemen hemen bir kez ölmüş olmak gereklidir.
ana bu benim dediğim kısa dönem celp dönemidir. 1 nisan 2007 tarihinde askere alınan en uzun 1 nisan şakasına maruz kalan celp. *
© copyright 2005 - 2026