bugün
- aklınıza gelen şarkı sözü9
- taşaklardan birinin kayıp olması7
- erdal beşikçioğlu11
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri3
- çay içen kız11
- isana2
- bir şeyler söyle5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek5
- galatasaray9
- iş hayatı2
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- anın fotoğrafı14
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- dönmek istenilen yıl2
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- duyulan en ilginç isim5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- oralet içen erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- çaya şeker atan erkek5
- en boktan on yıl7
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- kalem4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- mutsuz olmak3
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- yıkık yazarlar4
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- latte içen erkek4
- yunanistan29
- gocu bak bi5
- hırvatistan14
- patates kızartması4
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- ona bir şey söyle13
- ayrılık8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- yerinde dur3
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- ölüm9
benim gibi 313 kısa dönemler tarafından 12 nisan günü tugayın kapısından girmeleri dört gözle beklenen çömezler, nam-ı diğer biletlerimizdir.
askere geldikleri gün biz 313. kısa dönemin bayram günü olacaktır. onların gelişi bizim askerliğimizin bitişini müjdeleyecektir.
vay torunlar, açtık kolları sizi bekliyoruz. kız gibi bozulmamış 6 ayınız var. hiç bitmeeez, hiç bitmez...
(bkz: şafak karanlık)
vay torunlar, açtık kolları sizi bekliyoruz. kız gibi bozulmamış 6 ayınız var. hiç bitmeeez, hiç bitmez...
(bkz: şafak karanlık)
(bkz: dede torun muhabbeti)
kulaklarını; "poşet", "abi sen askerlik mi yaptın", "ben senin gibi 5 tane yolluyorum", gibi laflara alıştırması gereken insanların devre ya da tertip numaraları.
benim gibi 313 kd lerin bir üst versiyonu. çankiri 28. mknz. p. tug. k. yrdc'lığına düşen olursa -ki muhtemel bugün yarın dananın kuyruğu kopacak- hasretle ve coşkuyla beklemekteyiz. gelin de gidelim artık ve benzeri onlarca cümle kurarak 12 nisanı beklmekteyiz. mutluyuz, sevinçliyiz...
perşembe günü itibari ile teslim olmam gereken askeri dönem. haaa bunu niyemi yazdım bittikten sonra acip gönül rahatlıgı ile bu entry okumak için..oyyy anammmmm.
gelin artık torunlar. siz gelin ki biz de gidelim. geç ulan zaman geç.
313'leri ailelerine kavuşturacak dönem. 313 kardeşi olarak, "hadi arkadaşlar gidin ve abimi yollayın" demek istediğim kişilerdir. şimdiden hayırlı teskereler.
313. dönem bir OBi ci olarak ne yaparsanız yapın bilgisayarla ilgili bildiğiniz herşeyi unutun, kütüphaneciyim, fotoğrafçıyım, öğretmenim hatta salağım deyin ama kesinlikle bilgisayarla aranızın iyi olduğunu söylemeyin tavsiyesinde bulunduğum topluluk.
315 ler aramıza gelmişlerdir ve hoşgelmişlerdir. hayırlı teskereler...
yemin törenlerini yapmış ve artık 14 mayıs 2007 günü dağıtımları yapılacak olan kısa çavuşlar.
gelinde bizde gidelim.
(bkz: 313üncü kısa dönem)
gelinde bizde gidelim.
(bkz: 313üncü kısa dönem)
şahsımında içinde bulunduğu ve 317 kd torunlarını büyük bir sabırsızlıkla bekleyen şafaklarına 47 sayan tertiplerim.
counter strike vb. tipi oyunlarda muhtesem sayılabilecek bir kill/death * oranı. hemen hemen bir kez ölmüş olmak gereklidir.
ana bu benim dediğim kısa dönem celp dönemidir. 1 nisan 2007 tarihinde askere alınan en uzun 1 nisan şakasına maruz kalan celp. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar