yedinci nesil yazar. koşturuveyo.
300 gram beyniyle dikkat çekmeye çalışan faşist yazar.
eskiden öndeki iki dişi kırık olan nesildaşımdır. hoşgelmiştir. (bkz: #7824458)*
en güzel günlerimin sahibi..en yakın dostum, iyi ki varsın..hayatımda gerçekten özel bir yerdesin.
250 gr + 50 gr.'dır.*
(bkz: #7921095) nickinden, açtığı başlıkran ve entrylerinden de anlaşıldığı gibi birazcık! abaza yazar.

(bkz: kendine gel efendi)
çok ironik bir yazar. bazen kendisini anlamakta güçlük çekiyoruz.
ironiyi seven, ancak bunun bazı uuserler tarafından anlaşılamaması nedeniyle karması taban yapmış, hoş sohbet nesildaşım.
(#7964877)
komik yazar.

sözlüğe sıçarak entryler girmeyi popülarite olarak gören ve bu yüzden şahsıma "bak ben eksileri alıyorum, popüler oluyorum ama senden o kadar çok bahsedilmiyor hahahah" diyerek ne mal olduğunu göstermiş yazar.

üzgünüm ben uludağ sözlük topraklarını sıçarak değil, yazarak verimlileştirenlerdenim.
sözlükte başka bir isimle daha yazarlık yaptığı hakkında fikirlerim olan yazar.

sadece düşünce tabii birşey bildiğimden değil. ayrıca hoşgelmiş nesildaş.
yazarlık kalitesini nesil devrelerinde arayan maldır.

zira böyle yapması kendisi için zaten kötü sonuç verecektir.

çünkü kendisi 7nci nesildir.
7.nesil çaylak.

hakkı silik olmakdı ama, adaletsiz dünya işte.
7. nesil olmasına rağmen 7. nesilleri kötüleyen ve bununla diğer eski nesillere yalakalık yapıp kabul göreceğini sanan yazar.
normal boyutlardaki yetişkin bir insanın beyin ağırlığı yaklaşık 1.500 - 1.600 grammış. büyümüş bir prostatın ağırlığı ise 300 gram kadarmış. neresi ile düşünüp yazdığı nickinden gayet rahatça anlaşılabilen yazarımızdır.
asansörde yiyişen dayıları bu sözlüğe getirdiği için tarih onu affetmeyecek. seveheehehehe.
asansörde yiyişen dayılar videosuyla hepimizi zehirlemiş yazardır.
son olarak asansörde yiyişen dayılar başlığını açmış ve ortalıktan kaybolmuş, acaba, yok yahu daha neler,* 300 gram aklımız vardı aldın usta.*
Ankaralı namık ın babam sağolsun şarkısında 300 gram erik mevzusu .
bazı mühendislik fakültelerinde erkek başına düşmeyen kız miktarıdır.
(#22668222) harun abi sen misin?
© copyright 2005 - 2026