bugün

son gelişmeler ve yapılan son açıklamalar ışığında açıkça görünendir.

daha birkaç ay önce karamsar konuşup 2021 sonu veya 2022 diyenler bile 2021 baharını işaret etmeye başladılar. olumsuz konuşmaya devam eden sadece birkaç dsö uzantısı kaldı ama onları da s*kine takan yok zaten.

bu arada seçilmiş abd başkanı joe biden, göreve başladıktan itibaren sadece 100 gün maske takılması gerektiğini söyledi.
Daha belli değil o iş baharda bitip sonbahar ile tekrardan gelebilir.

(bkz: belirsizlik)
olmayandır. her şeyi toz pembe görmek isteyen, en ufak olumsuz şey duyunca "felaket tellalı yöööö" diyen dallamalara kalsa idi, 2020 yazında virüs tamamen bitecek, kasım ayında da normale dönecektik.

virüs şu an hiç olmadığı kadar pik yapmış, dünyayı kasıp kavuruyor,
aşı müjdesi geldi, şimdi de aşı için kıvırmaya ve aşı olanın tekrardan virüsü kapabileceğine, bulaş riski oluşturacağını söylüyorlar,
ha keza 6-7 milyar insanın, en az 2022'den önce aşılanmasının imkansız olduğunu, mercimek kadar beyne sahip olanlar biliyor.

zaten virüsün bu kadar yayılmasının nedeni, her şeyi toz pembe görmek isteyen dalama sürüleridir. onlara kalsa idik şimdi maskesiz dolaşmamız lazımdı.
saçma iddiadır.
bahar ayında herkese kaynama ve alerji gelir.
yılık yılık sokaklara akınıp sürter herkesler anacım.
bahar alerjisi ile karış virüs.
isveç'te çoktan bitmiştir.
maske zorunluluğu yok. herkes free mod.
iskandinav ırkının bünyesi çok sağlam. kızlı erkekli takılıyorlar pub'lar da.
tüm ülkelerde de bitmesi dileğiyle.
Nostradamus kehanetlerinde 2020 de ortaya çıkacak virüsün 10 yıl içinde kendi kendine ve gizemleriyle birlikte kendiliğinden ortadan kalkacağını söylemiş yüzlerce yıl önce. Eğer tutturdu ise durum vahim.
Ahaber bile bunu söylemez.

Hangi gerizekalılar bunu söylüyor hangi süper zekalılar buna inanıyor merak edilen durum.

Aşı bulundu Corona virüsü yok olacak diyecek aptalları duyuyoruz görüyoruz ama 2021 baharında salgın bitecek diyen cahilleri ilk defa duyuyoruz.
entry'lerden anlaşıldığı üzere birçok covidsever dangalağı çıldırtmış olan gerçektir. hadi 2021 baharında salgının biteceği iddiası saçma bir iddia olsun, hadi zamanı uzatın da, aşının bile salgını bitiremeyeceğini düşünmek bilim düşmanlığından başka bir şey değildir. zaten bunu da kıçımdan uydurmadım, ortada yetkin kişilerin yaptığı açıklamalar var.

önümüzdeki bahar biz sokaklarda eski hayatımızı yaşarken siz de evlerinizde 31 çeke çeke solacaksınız.
Bitecek olan ancak ikinci dalgadır.
(bkz: dalga dalga dalga dalga dalgalanıyom)
abd'de ilk aşı bugün yapıldı.

https://www.sozcu.com.tr/...su-asisi-yapildi-6167391/

ingiltere'de ise geçtiğimiz günlerde kitlesel aşılama başlamıştı. birkaç hafta içerisinde birçok ülke aşılamaya başlamış olacak. türkiye de bu ülkeler arasında.

mehmet ceyhansporlular ağlayın.
ingiltere "bizim mutasyon hepsinden daha tehlikeli" diyerek sidik yarıştırırcasına pandemi düzenini olabildiğince uzatmaya çalışıyor, medya korku pompalamaya devam ediyor ama pandemi lobisi uzatmaları oynuyor. bunlar son çırpınışlar. dünya uyandı. salgın bu baharda bitecek. bitecek bitmesine ama bir yıldır yaşadıklarımızı unutmayacağız. dünya halkları önce panikçi medyayı bitirecek, daha sonra her ülkede ilk genel seçimlerde yasakçı iktidar partilerinin (ekseriyetle sağ partiler) biletini kesecek.

bu da böyle bir entry'dir.
covid 19 çoktan amı götü dağıttı ama pandemi aşıkları onu hayatta tutabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar.