bugün

öncelikler tercihler ne zaman. sonra iki yıllık tercih yapmak için ilk sınava girmiş olmak yeterli oluyor mu? bu soruları bana en basitinden anlatanı her gördüğüm yerde şukularım ve nick altına güzel şeyler yazarım.

tanım olarak ise beklediğim tercih tavsiyeleridir. bi zahmet ablanıza yardım edin.
ikinci öğretim yazamayın. tüm millet işini gücünü bitirmiş evine dönerken, siz daha yeni işinize başlıyormuş hissine kapılırsınız. lanet bir şeydir diyebilirim. geceler uyumak, gündüzler çalışmak içindir.
kocaeli'ye gelin, içeriz.
Ts 1-2 de 40 bin sıralamayla girebileceğin bölümleri bana söyleyebilecek olan yazara müteşekkir olacağım.
ne odtü sü ne itü sü ranking değerlerine bakıp dünyada ucuz türkiyedeki ünlerden daha üst sırlarda bir üniversiteye gidin hem öyle yüksek puanada fazla parayada gerek yok bi araştırın. buradaki bazı ineklerde derece yapmak için kastırsınlar siz en az iki dili tam anlamıyla öğrenip uluslararası saygın bi bölüm okumuş olursunuz + vizyon ve güzel üni ortamı cabası.
sırf eşit ağırlığın gidilebilecek en iyi bölümü diye hukuku tercih etmeyin. sonra piyasayı sikiyorsunuz biz uğraşıyoruz.
Dumlupınar üniversitesini es geçin diye vereceğim tavsiyedir. Hayır 4 sene oldu mezun olalı değişti mi bilmem. Şehir beklentilerinizi karşılamaz, Üniversitesinde adam gibi kariyeri olan bir hoca bulamazsınız profesör görünce aaa Prof böyle oluyormuş dersiniz. Yapmayın anam biz yaptık bi eşeklik zamanında siz yapmayın.
Selçuk'ta mühendislik düşünenlere verebileceğim tavsiyelerdir. Hatta kafa biriyse ev, yurt bulmasına da yardımcı oluruz.
Tm 2 kırk binde kayda değer bir bölüm gelir mi veya ne tavsiye edilir? Bilen arkadaşların yapacakları yardımlar için şimdiden teşekkürler.
mezun olalı 2 yıl olsa da kampüsünü deli gibi özlediğim üniversitemin her bölümü okunasıdır. yazınız efenim.
(bkz: ege üniversitesi)
Mühendislik seÇeceklere tavsiyeler; son dönemde popüler olan abuk subuk mühendislik bölümlerini asla düşünmeyin. Her dönem biri parlar sonra siz mezun olana kadar patlar. Elektrik-elektronik, makina ve inşaat dışında mühendislik yazmayın sakın. Olur da puanınız yetmezse birinci sınıfta inekleyip Çift anadal yapıp bu bölümlerden birini de okuyun.
sikişten başımı kaldırmak istemiyorum diyorsan yaz kocaeliyi am üstünde kavurma yersin.
Vakif universitesi konusunda yardim edebilecek varsa mesaj kutumu senlendirmesini beklerim. Banka sigortacilik yazacagim ama hangi universite olacagini bilmiyorum.
Fef tavsiye etmem. Üzerinde kırk oyun dönen, yarını devletin politikalarına bağlı fakültelerine gitmeyin. iibf istiyorsanız da ingilizceli olanlara gidin yoksa özellikle tercih etmeyin derim.
itü mezunlarının verdiklerine daha bi çok ihtiyacım olduğunu düşündüğüm tavsiyelerdir.
Mümkünse iyi bir şehirde okuyun. istanbul izmir ve Antalya en iyi şehirlerdir. Bu şehirler sosyal anlamda olsun üniversite eğitimi açısından olsun en iyilerdendir.
Ankara'ya gelin. Boğulacaksanız büyük denizde boğulun. Ayrıca burda çok eğleneceksiniz inanın bana.
dil öğrencisiyim. ingilizce alanında tavsiye vermek isteyen olursa yardımlarınızı beklerim.
Ankara üniversitesi maliye ya da diğer siyasal bölümleri için abilerim/ablalarımdan beklediğim tavsiyelerdir.
boğaziçi tarih, felsefe ve edebiyat hakkında beklediğim tavsiyelerdir.
Burda yazılanlar harcindekilerdir.
Boğaziçinde Endüstri Mühendisliği okuyorum sorusu olan mesaj atabilir. 3. Sınıfa geçtim bu arada.
trakya, namık kemal, abant izzet baysal hakkında bilgisi olanlar bir aydınlatın be. bölüm olarak uluslarası ilişkiler.
mimarlik okuyan, bitiren dostlardan yardim istemekteyim. varsa yesillendirin size zahmet.
Hacettepe nükleer enerji mühendisliği veya gazi otomotiv mühendisliği hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi ?