bugün

kardeşlerimizin beyni öyle yıkandı ki şu anda lise 3 te okuyan çocuklar şimdiden gelecek sene için mod, medyan öğrenmeye başladırlar.

her işin kolayına kaçmayı başarı için bir anahtar saydılar.

haksız rekabeti başarı zannettiler.

içten içe bende mi feto nun yurduna gitsem diye düşünmeye başladılar.

feto yurduna gidenler de bir güven, gidemeyenler de ise bir sıkıntı belirmeye başladı.

çalışmadan şifre çözmeye çalışan beyinler oluşmaya başladı.

deneme sınavların da bile şifreyle birşeyleri halletmeye çalışan ve başarı yakalamaya çalışan gençler oluştu toplumumuzda.

bunlar bizim geleceğimiz olan kardeşlerimizin, gençlerin düşünceleri olmaya başladı. bizim kardeşlerimiz bu psikolojiyle sınavlara hazırlanmaya başladı.

yök başkanı, ve bu işte parmağı olan insanlara lanet okuyorum ve atatürk'ün sözlerini biraz anlamaya davet ediyorum. beni pekte s.klemeyecekleri aşikar ama ben yinede bu sözü söylemek istiyorum.

atatürk bu sözü öğremenlere sölemiş ama herkesin uyması gereken bir söz.

gelecek nesil sizlerin eseri olacaktır.

neslinizle gurur duyun ey yöneticiler. hile hurda hepsi gençlerimizde.
cemaat dershaneleriyle dirsek temasında olmak istiyorlardır. bu onların değil, kul hakkının amına koyan sözde dindarların suçudur.
2011 lys'ye girecek öğrencilerden daha kötü olmayacakdır.
psikolojilerini toparlamak için cemaatin iki kez üst üste aynı planı uygulayacak kadar gerizekalı olmadığını; cin gibi olduğunu bilip mod medyan, şifre vs çalışmamalıdırlar.
benim gördüğüm kadarıyla fem dersanelerine yazılıyolar.

mantık çalışınca nolucak nasılsa şifre var, soruları veriyolar türüyse psikoloji nasıl olur belli.
şimdiden yapılan eylemlere katılıp ellerine taş almaları gerekir. istenmeyen bir olayı şiddete başvurmadan yok edemezsiniz. heleki türkiye gibi bir hukuk(!) devletinde.
yeni alınmış ayakkabıyla boka basıldığında ne hissediliyorsa öyle hissettiklerini düşünüyorum.

yok basan şahıs gibi değil, üstüne basılmış bok gibi.
cemaate girsem mi girmesem mi, ikilemini yaşıyordur.
matematik, türkce vb. derslerin çözümünden uzaklaşıp cevap kağıdı üzerinde çeşitli algoritma denklemleri yazmaya yönelebilecek öğrenci psikolojisidir.
öss' ye 3 kez girmiş bir insandan daha iyi bir psikolojiye sahiptir. ilk sene fazla çalışamamıştır hem okul hem dershane derken 1 sene gitti. 2. sene ise sistem değişti ve ea öğrencisi olan adamın gireceği yerleri sayısal öğrencileri doldurdu 2. senede gümbürtüye gitti. bu sene çok umutluydu geçen seneden çok daha iyi geçti sınavı fakat bu senede şifre olayı çıktı. sikerim böyle eğitimin sistemini.
kesin işin içinde bir iş olacak psikolojisidir. 2011 de sınava girenlerinki kadar stresli olmayacaktır. çünkü alıştık artık. rutin geliyor yani bunlar.
öncelikle şunu belirtelimki cemaat dersanelerine gidecek kardeşlerimiz, dersane fiyatları büyük ihtimal diğer dersanelere göre daha fazla olacaktır. bir başka şey, mod medyan çalışmayın; intenetten, ansiklopedilerden, kitaplardan şifre örnekleri bulun ve üzerine derinlemesine çalışın. tarihçesini okuyun kriptosunu iyice çözün. ders çalışıpta vaktinizi ziyan etmeyin. sınavda da yamulup kalmayın. sonra haktır hukuktur, carttır curttur bunlara güvenipte geleceğinizi karatmayın.
istanbul da oturuyorsa ve sınav yeri ebesinin amındaysa, kötü olan psikolojidir.
Birde konular yetişmedi ise ağlamaya hazır vaziyette beklerler, test çözmekten artık delirmek üzeredirler. Olsa da bitse düşüncesindedirler.
Sinava iki hafta kala hayatimin icine eden sevgilim sayeside:

Siktir yeeaaa..

Psikolojisine donusmustur. 85-90 net yapmanin rahatligida olabilir.

Kiskandiran Not: dilciyim bu net benim icin cok iyi.