bugün

istanbul niye yok diyenlerin, istanbul'un hangi sınavda başarılı olduğunu söylemesi gerekmektedir. Yalova falan deseniz anlarım.
Gayet normal olan sıralamadır.
ulan bugüne kadar öss kpss fırt çeken şehirler genel kültür gibi bir sınavdan en iyi ortalamayı çekiyorlar nasıl oluyorsa, sonra da kopya yok diyorlar çok da inandım yani.
doğu kültürü farkıdır. *
sol framede ki başlıklardan biri (bkz: kürtler üniversiteye sınavsız girsin) idi. herkes bu başlık altına * hede höde etmişti. sanki şu an ki sistem çok farklıymış gibi. (bkz: ah ulan ah)
hiçbir allah' ın kulu tarafından mantık çerçevesinde açıklanamayacak olan sıralamadır. kimisi soruları cemaat çaldı diyor kimisi pkk uzantılı grupların eline geçti diyor. her ikisi birden olmasın?
kopya çekerken sınav kağıdına arkadaşının ismini yazan çocuk kadar salakca yapılmış bir kopya denemesini ortaya çıkartan sıralamadır.

şimdi hiç doğu illerini aşağılamıyorum triplerine girmeyeceğim. doğrudur eğitim durumları batıdaki kadar iyi değil ama fiks hersene son 10 sırayı kapmalarına bir mazeret değil bu. ayrıca herşeyi geçtim, ulan gerzek kekolar, her sene son sıradayken bu sene birinci olup kimsenin dikkatini çekmeyeceğini mi sandınız amk? sizin nöronlarınıza tüküriyim ben.
ben de adıyaman da girdim de neden ortalamanın çok altında aldım sorusunu sormama neden olan tespittir. lan adamlar hepimizi uyutmuş cidden.
öss, lys, lgs sınavlarında yıllardır en altlarda olan şehirlerin öğrencileri " intikamımız acı olur kpss bizim olur. " diye kasmışlar, yersen!
ak partiden nefret de etsem genel seçimlerde çıkan oyla alakalı olmayan bir ilk 10 var.
listedeki illerden çok daha fazla ak partiye oy çıkaran iller var. onlar ne olacak peki?
kopya döndüğüne inanıyorum ama orası ayrı.
doğu illerinin başarısının altında bir ibnelik olduğunu iddia edenlerin geçen 2011 kpss nin sonuçlarına iyice bakması gereken sıralama.

zira geçen sene de doğu illeri bu başarıyı göstermişti.

o zaman kopya falan yok.

ya da 2011 yılında da vardı, 2011 de iptal edilsin.

hangisi doğru?

http://osym.gov.tr/dosya/...skin-sayisal-bilgiler.pdf
akp deki kürtçülerin işin bokunu çıkardığını gösteren sıralama. akp ye oy vermiş biri olarak, akp nin çöküş sinyallerinin ve içerdeki mehdi eker hüseyin çelik gibi kürtçülerin iyice baş göstermesinin sonuçlarının bi dahaki seçime gözükeceğini söyleyebilirm.

ayrıca yine akp liler de anlayabilir ki gerçekten kpss ye etki edilebiliyormuş hem de büyük bir çoğunluk kayırılarak.
nasıl bi hile hurda döndüğünün ispatıdır. kesinlikle ırkçılık yapmak ya da aşağılamak için söylemiyorum bu illerin ygs, lys, sbs gibi sınavlardaki başarılarını da biliyoruz. kimi kandırıyorsunuz amk.
bazı gerizekalıların kürt fobisi nedeniyle zorlarına gittiği ba$arı sırası. olm doğu illerinde girenlerin sayısıyla, batı illerindeki giren sayı aynı mı bi' bak bakalım? ortalamayı ne kadar etkileyeceğini de senin matematik zekana havale ediyorum. tabi sizin algınıza göre kürt illeri daima sıralamada a$ağıda olmalı.

amaa yoook. kürtler bilinçli eğitimde geri bırakıldı dediğimizde de böğürürsünüz. karar verin lan?
kırşehir'imi sıralamada görünce yine gururum okşandı.

sevgili öküz başlı antilop kırşehir'in doğu anadolu ile ne ilgisi var, ankara'ya 3 saat mesafe lan burası!

sen kırşehir nasıl bir yer hiç bilin mi? memur kenti olum burası, burda adamın okumaktan başka bir şansı yok! devlet eliyle yapılmış tek yatırım şeker fabrikası burda! okumadın mı adamın götünden kan alırlar kan!

bir de oran vermişler akepe burda %50 aldı diye. şimdi bana kırşehir siyasi tarihini anlattırmayın! anadoluda akepe'nin %50'nin altında oy aldığı yer mi var, bir de tespit yapmış gibi istatistik veriyorsun!
2012 kpss'de izmir'de kopya sebebiyle yakalanan kck mensuplarının bu illerde rahatça at oynatabildiğinin göstergesinden öte bir şey değildir.
aksi geçerli olsaydı aynı başarıyı öss sınavlarında da görmemiz gerekirdi.
artık kpss'nin de b.kunun çıktığının göstergesidir.
ilk 10 ilin gks den toplam sınava giren "26 318" kişisi, genel kültür sınavına giren toplam "924 768" kişiye orantılanınca devede kulak kaldığından birilerinin korkmaması gereken sıralamalardır.
(bkz: aşağılık kompleksi)
kendilerini zeki sananlar içlerindeki gerizekalıları temizlerseler onlarında ortalamaları yükselecektir.
hükümet politikası soruların önceden verilmesi yahut sınavda söylenmesi veyahut kafadan yazılması sonucunda kürtlerin devlet memurluğuna getirilmesidir.2010 da yine aynı şekilde başarı sıralamasında doğunun en okul olmayan 8 ile liseteye girmişti ve o sene faydası yok denilerek kaldırılmıştı sıralama yine mi gelmiş. edit 2011 yılıda olabilir.