bugün

yabancı özentiliğinden başka bir şey değildir. allah'tan "bay atatürk" demiyorlar.

kendi örfümüze ananemize bizim geleneklerimize göre insana ismiyle hitap edilir. yani "mustafa" demek zorundayız.

bir batılı gibi, ülkemizi işgal eden ülkelerin tarzıyla "atatürk" diyerek ona saygısızlık edemezsiniz.
o zaman stalin'e joseph, hitler'e de adolf, "einstein"a da albert demek zorundayız.
fatih sultan mehmet'e de mehmet demek zorundayız. mesele telaffuz değil mesele atatürk düşmanlığı. *
değil 2011 yılı, 2011 yıl geçse dahi, türk gençliğinin dilinden ismi, beyninden fikirleri, ilkeleri ve inkılapları asla çıkmayacaktır. 2 kuruşluk adamlar için bu millet ulu önder'imizi asla unutmayacaktır. Sadece, türkiye'deki türkler'in değil, tüm dünyadaki türklerin atası olduğu için atatürk soyadını tamamıyla hakeden bir liderdir. Verdiği bağımsızlık mücadelesiyle, cumhuriyet'i ilan etmesiyle bütün islam ve türk devletlerine ilham verdiği için onun adı atatürk'tür.
nedenini anlamadım ama aklıma bak ne geldi:
(bkz: ne diyem mahmut mu diyem).
eşsiz lider olduğunun kanıtıdır.
ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm
siz hala tapın atatürk'e aciz kıçını kaldıramayan topluluk
içimizde hala neden bir atatürk çıkmadı diye düşünün 80 küsür senedir

ülkemiz insanının hala cebinden yediğinin bir kanıtıdır.

kurtuluş savaşı ve cumhuriyet'te atılan temellerin oluşturduğu miras ile ayakta duruyoruz kimse aksini iddia etmesin. temennimiz atatürk'ün gerçekten yolundan gidebilecek bir insanın uygulamalarıyla atatürk'ü unutturmasıdır.
atam izindeyiz ? saçmalamayın kim izinde. bu ülke için 2 taş üst üste koymamış bir nesiliz. düşünce gücümüzle etkili olmaya çalışıyoruz. bu şekilde ancak osuruğumuzu tutabiliriz oda bir yere kadar. eylem deyince akla gelen yakıp yıkmak iş yavaşlatmak iş yapana da engel olmak. onun için üzülsek de hala atatürk diyoruz.

sıkışınca atatürk
acıkınca atatürk
hakkın yenince atatürk
iş ararken atatürk

ne kadar beleşçisin türkiye ?
2110 yılında da hala atatürk demek kadar minnet duygusu içerir.
(bkz: 2023 yilinda atatürk diyememek) *
Türkiye'de binlerde Mustafa vardır, fakat Mustafa Kemal ATATÜRK bir tanedir. Mustafa dersen her yerden Mustafalar çıkar, ama Atatürk dersen herkesin aklına yalnız bir kişi gelir. Kısaca Atatürk demek gayet mantık kapsamındadır.
Adam hem Ata hem Türk yani. Yapacak bir şey yok. Birleşince Atatürk oluyor.

Ah ama doğru. Bu ülkede gerçekler dile getirilemez. O yüzden haklısın sayın yazar. Atatürk demek gerçekten büyük saygısızlık.
yıl bilmem kaç bin küsür hala atatürk diyecek bu millet. *
doğrudan şaşmamaktır.
türkiye'de yaşanıldığını hatırlatan detay.

(bkz: screen shot)
(bkz: 5816 sayılı atatürk ü koruma kanunu)

edit: silmeseydin iyidi...

http://imageshack.us/phot...07/yummy581605122011.png/
türkler isimleriyle anılırmış, soy isimleriyle anılmazlarmış. e be aklı evvel türklerin ne zaman soyadları oldu ki atatürk gelene kadar?

türk olmak ile müslüman olmak kavramlarının ortak olması gerektiğini zannedenler var aramızda. sen eğer madem ben gerçek türk'üm falan filan diyorsan git ataların gibi şaman ol, gök tanrıya tap. bana türkler toplu halde kendi istekleriyle müslüman oldular diye de gelme. sen araştırma yap bıdı bıdı yapma türkler nasıl müslüman olmuş git bir öğren.

ayrıca bir insanın başardıklarına özel hayatı aracılığı ile çomak sokma kolpalığı da bitsin artık. yok bir sürü karı sikermiş de falan da filan da. ulan siktiği karı kim bir söyle? sikse sikse orospuyu siker, gidip de elalemin karısına dadanacak hali yok ya. orospu sikmek yasak mı arkadaş?

alparslan türkeş de kim bu arada amk? türkiye sınırlarını çıktıktan sonra bu adamın ismini kim bilir türklerden başka? bana gelip de bu adamın lafını laf diye buraya yazmayın gözünüzü seveyim.

be hey dürzücü hareketlerle gelecek değilim, atatürk olmasa biz de olmazdık diyenlerden de değilim. ama bir yere kadar arkadaş. bir insanın başarılarını eleştirirken düzgün argümanlarla gelin. yok türk-müslüman ilişkisi falan filan bunlar kolpa yollar. müslüman olmak zorunda mı arkadaş bu adam? bana bir söyle allasen.

bir de şu laf var: "bu adama tapanlar var". ulan ben harbiden atatürkçü filan bir adam değilim ama diyelim ki tapıyorum. sanane arkadaş. yasak mı? hem bana sorarsan, islam dini akıl dinidir diye gezip de bir şey sorulduğunda allah bilir biz sadece iman ederiz diye savuşturma kolpalığındansa bu adama tapar en azından olduğum gibi görünürüm yahut göründüğüm gibi olurum.
(bkz: 1453 yılında hala fatih sultan mehmet demek)
işin aslı atatürk ya da mustafa demek değil , onu gerçekten tanımaktır. sansürlü yazılarına ulaşabilmek , dincilerin çarpıtmalarına kanmamak ve sözde atatürkçülerin yalanlarına inanmamaktır. gerçekten tanıdığınızda tüm tabulara karşı gelerek ülkesi için en doğru olanı yapmaya çalıştığını anlarsınız. her şeyi başarabilmiş midir ? ne yazık ki hayır. en büyük başarısızlığı dincilerin kökünü kazıyamamak olmuştur . bu arada atatürk düşmanı dinciler unutmamalıdırlar ki o dönemlerde türk milliyetçileri de dincilere düşmandı. türkeş ve türevleri sonradan unutturdu sentezleriyle sözde milliyetçilere özlerini.

son olarak pek çalışkan , araştırmacı türk gençliği şu an osmanlı ruhunun kimler tarafından geri getirilmeye çalışıldığının , BOP ve arap baharının işlevinin farkındadır , öyle değil mi ? * *