2011 yılında hala atatürk demek

türkler isimleriyle anılırmış, soy isimleriyle anılmazlarmış. e be aklı evvel türklerin ne zaman soyadları oldu ki atatürk gelene kadar?

türk olmak ile müslüman olmak kavramlarının ortak olması gerektiğini zannedenler var aramızda. sen eğer madem ben gerçek türk'üm falan filan diyorsan git ataların gibi şaman ol, gök tanrıya tap. bana türkler toplu halde kendi istekleriyle müslüman oldular diye de gelme. sen araştırma yap bıdı bıdı yapma türkler nasıl müslüman olmuş git bir öğren.

ayrıca bir insanın başardıklarına özel hayatı aracılığı ile çomak sokma kolpalığı da bitsin artık. yok bir sürü karı sikermiş de falan da filan da. ulan siktiği karı kim bir söyle? sikse sikse orospuyu siker, gidip de elalemin karısına dadanacak hali yok ya. orospu sikmek yasak mı arkadaş?

alparslan türkeş de kim bu arada amk? türkiye sınırlarını çıktıktan sonra bu adamın ismini kim bilir türklerden başka? bana gelip de bu adamın lafını laf diye buraya yazmayın gözünüzü seveyim.

be hey dürzücü hareketlerle gelecek değilim, atatürk olmasa biz de olmazdık diyenlerden de değilim. ama bir yere kadar arkadaş. bir insanın başarılarını eleştirirken düzgün argümanlarla gelin. yok türk-müslüman ilişkisi falan filan bunlar kolpa yollar. müslüman olmak zorunda mı arkadaş bu adam? bana bir söyle allasen.

bir de şu laf var: "bu adama tapanlar var". ulan ben harbiden atatürkçü filan bir adam değilim ama diyelim ki tapıyorum. sanane arkadaş. yasak mı? hem bana sorarsan, islam dini akıl dinidir diye gezip de bir şey sorulduğunda allah bilir biz sadece iman ederiz diye savuşturma kolpalığındansa bu adama tapar en azından olduğum gibi görünürüm yahut göründüğüm gibi olurum.