bugün

amacını bilmediğim insandır. takdir edersiniz ki erkeklerin %99,8 i ayakta işer ve bu işi alaturka tuvalette denerse etrafa sıçratmaması imkansızdır. kendi mantığınca alafranga tuvalet almayarak kâr eder ama sonuçta bu iş sağlıksızdır.
"mesele sıçmaksa gerisi teferruattır" mantığını benimsemiş insandır.
klasiklerinden ödün vermeyen insandır.
Akıllı insandır. Alaturka tuvalet alafranga tuvalete göre çok daha temiz ve sağlıklıdır çünkü temas yoktur. Ve oraya buraya sıçratmanın zararlarını geçtim asıl ayakta işemek son derece sağlıksızdır. (bkz: ayakta işemenin zararları)
alışkanlıklarından vazgeçemeyen insandır. herkes alafranga tuvalete sıçacak diye bi kaide yoktur. sırf tuvalet alafranga diye sıçamayanlar bile vardır. saygı duymak lazım.

(bkz: ota boka başlık açmayın lann)
gayet normal biçimde hayatını sürdüren insandır.
işini bilen insandır.
yobazdır efendim, yobaz. 2011 yılında hala alaturka tuvalate mi sıçılırmış!!!111!!

bir de alafranga tuvalate sıçanlar vardır, tam bir pislikler. oğlum hani o oturduğun yere var ya ayakta işememden dolayı hep idrarım gidiyor. sonra sen de oraya gidip kıçını oraya koyuyorsun. tuvaleti temizlediğin için teşekkür ederim ama kıçından dolayı üzgünüm.
çıkan bok olduktan sonra mekanın ve pozisyonun önemi yok diyen insandır.
2011 yılında hala ağzıyla yemek yiyen insan insan gibidir. taharet bilmeyen elin gavuruna özenip sandalyeli tuvalet ile mi ihtiyaç giderilecektir.
kaç yılında sıçmaya başladığı önemlidir, ''hala'' deyince ne bileyim.*
üniversite okuyan eve çıkmış öğrencidir. ne yazakki bütçe buna yeterlidir.
sıkışarak alaturka tuvaleti bulduğuna şükreden insan olabilir.
tuvalet ihtiyacını giderme şeklinin çağdaş yolunu ıskalamış insandır. memleket bu yüzden geri kalıyor zaten. e şimdi bu insanların oyu ile benim oyum bir mi desem az mı?
(bkz: 2011 yılında hala alafranga tuvalete sıçan insan)
(bkz: başlığı alafranga tuvalete sıçmak)
''alafranga tuvaleti kullanmanın daha sağlıklı olduğuna ikna edecek olan çıkarsa bu dakikadan itibaren alafranga tuvalete sıçmaya razıyım. alaturka daha temizdir.'' iddasını benimsemiş, hijyenik düşünerek çağın gerisinde kalmış olan insan modelidir.
asil duyguların insanıdır. götünü yaya yaya sıçmak yerine, dizlerini kanıttıra kanıttıra, sıçmayı basite almadan sıçıyordur. yaptığı işin hakkını verdiği için ayrıca tebrik edilmesi gereken insandır.
2011 yılında hala sıçan insan mı var ? şoklardayım sözlük.
alaturka tuvalete sıçmanın bir başka olduğunu düşünen insandır.
yurdum insanıdır.
alafrangada sıçamıyordur.
2011 yılında hala evinde tuvalet olmayan insan.
2020 yılında hala sıçan insandır.
alaturka tuvalet en sağlıklı tuvalettir. çömelme pozisyonuna getirmek için alafranga tuvalette ayakların altına aparatlar koyuluyor. çünkü çömelme bağırsağın pozisyonu itibariyle, boşaltımın en rahat yapıldığı şekildir.

alaturka tuvalet sağlıklıdır.