bugün

güzel ülkeme has nadide olaylardandır. çünkü hollanda'da yaşayan bir insanın ömrü boyunca sadece 1 kez elektrik kesilmiş onda da şehir şebekesine bakım yapılıyormuş.
30 yıldır aynı şebekenin kullanılmasından dolayı fazla dert edilmemesi gereken durum. her şeyin patronu hükumettir. ödenek çıkarmayıp elektrik şebekesi yeraltına alınmadığı müddetçe o hatlar direk tepesinde bir 30 sene daha durmaya mahkumdur.
dünyanın hangi toprak parçasında gerçekleştiği düşünülerek ayıpsanacak veya doğal karşılanacak olaydır. ha konu türkiye ise çok ayıp sayılmaz, çok da normal değildir aslında.
2010 a bozcu ada sakinlerinin karanlıkta girmesidir ve malesefki en az bir ay daha karanlıkta kalmak durumunda olduklarıdır.
Bize has farklılıktır. Başka ülkede var mıdır bilmiyorum ama biz hala bu şeyden vazgeçemiyoruz. "GALiBA ELEKTRiKLER GiTTi, böyle elektrik idaresinin a.q." sözünü yıllardır kullanıyoruz. Değişmeyen şeylerde birisi..
sadece ezik ülkelerde görülebilen kesintidir. eğer elektrikle ısınıyorsanız sıçtığınızın resmidir. *
saçmalıktır. biraz önce antalya'nın göbeğinde* gerçekleşen hadisedir. hayır yağmur, çamur olsa neyse diyeceğim, durup dururken de kesilmez ki...
elektiklerin kesilmesinden büyük skandal elektrik arıza'ya saatlerce ulaşamamaktır. o kadar para ödediğimiz ayedaş'a en azından sorunumuzu anlatıp, düzelmesini beklemek çok mu büyük ve zor bir hizmet.(adeta rezillik)
dün gece istanbulda geniş kapsamlı şekilde 2 kez gerçekleşmiştir. iki üç gün önce de 1 gün boyunca sular kesilmişti ramazan ramazan. bu durumlar beni gülerken ağlama sebebiyet vermiş aynı zamanda cinlerimi evereste çıkarmıştır. amerika, avrupa ve uzak doğu olmak üzere dünyanın birçok yerinde ağaçları köklerinden çıkarıcak kadar fırtına falan çıkmadıkça 30 yılda bir görülürken burda her yıl en az 30 kere elektrik ve su kesiliyor. ki o zamanda adamlarda önlem olsun diye kendileri kapatıyomuş, kesildiğinden değil yani. trajikomik bir ülkeden nefret etme sebebi.
2010 yılında ampül ile aydınlanamamak hadisesini akabinde getirir.**
yaklaşık 15 dakika önce eskişehirde kesilmiştir. sinir bozucu durumdur. hayır arıza var madem sabahtan beri halledin lan! tam maç başlayacak, çekirdeği çerezi hazırlamış televizyonun karşısına geçmişken oldumu şimdi!!! maçın ilk on dakikasını kaçırdık.
Ülke olarak bugda kalmışız amk. Normal olandır.