8 haziran 2008 de koşulacak f1 yarışı. cnn turk yayınlıyacak.
sıralama turları, halen devam etmektedir. 1.16.909 ile hamilton birinci sırada gözüküyor. trulli, spin attı. en hayran kalınan olay ise, parkura yerleştirilen kameraların açılarıdır. lastikle beraber gidiyorsunuz sanki. o derece hoş olmuş. bir kamerayı da şampiyonlar duvarına koymuşlar.
birçok pilotun, şampiyonlar duvarına teğet geçip, spin attığı * ve halen sıralama turları devam eden yarıştır.
sıralama turları dereceleri;

1. Hamilton McLaren-Mercedes
2. Kubica BMW Sauber
3. Raikkonen Ferrari
4. Alonso Renault
5. Rosberg Williams-Toyota
6. Massa Ferrari
7. Kovalainen McLaren-Mercedes
8. Heidfeld BMW Sauber
9. Barrichello Honda
10. Webber Red Bull-Renault
11. Glock Toyota
12. Nakajima Williams-Toyota
13. Coulthard Red Bull-Renault
14. Trulli Toyota
15. Piquet Renault
16. Bourdais Toro Rosso-Ferrari
17. Sutil Force India-Ferrari
18. Fisichella Force India-Ferrari
19. Button Honda
20. Vettel Toro Rosso-Ferrari
Hamilton ve rosberg'in kırmızı ışıkta durmayıp rakiplerine çarpmasından dolayı bir dahaki yarış olan fransa gp'de 10 sıra grid cezası aldığı yarış.
hamilton'ın raikonen'e çarptıktan sonra, araçlarından çıkıp istasyonlarına dönerken çocuklar gibi birbirlerini itip, şakalaşmaları yarışın hoş anlarındandı. belki içten içe, gerçekti o itmeler.
massa'nın sezonun en güzel, en heyecanlı geçişlerini yaptığı yarış.*
© copyright 2005 - 2026