okunası bir arslan bulut yazısıdır.

http://www.hakimiyetimilliye.org/index.php?news=2197

söylenecekler söylenmiş aslında ama içimde kalmasın yazık!
seçimde hile, 22 temmuzda da, referandumda da yapılmıştır.22 temmuzda doğunun sonuçları bir saat içinde pat diye geldi.hiçbir şeyde gelişemedikte seçim sonuçlarında mı bu kadar geliştik yani? bu kadar mı süperiz? sandıklar açılacak, seçim merkezlerine sonuçlar gönderilecek, genel sayım falan filan pat diye yapıldı bir saat içinde.

referandum peki?onda olanlar daha komik.ağlanılacak hale gülmek bu olsa gerek, neyse.televizyonda seçim sonuçları açıklanıyor il: bilecik, katılım: %100, evet:%100.öeeh yani demezler mi adama? yapılır da bu kadar mı? sonradan tam hatırlamıyorum ama bileciğin oyu %68-%70 civarı bir şeye düşürüldü.üstelik bu %100lük açıklamalar sandıkların hepsi açıldıktan sonra yapılan kesin açıklamalardı.şaka gibi? bir şehrin %100ü sandığa gitmiş oy kullanmış, hepsi, %100ü de tek yürek olmuşta evet demiş.aman ne güzel.bunları yapan insanlar da bizim başımızdaki insanlar.sonra batının ahlaksızlığını aldık biz de.seviyorum sizi.*

edit:başlığın orijinali :'seçimde hile iddialarının dayanakları'
ne kadar gerçekçi olursa olsun iş işten geçtiği için bir şeyi değiştirmeyecek ; ancak bu iktidar gidip yerine başka bir iktidar gelirse tekrar gündeme getirilecek dayanaklardır.
cumhuriyet mitingleri namıyla mümessil mitingler haricindeki mitinglere bakmayan-görmeyen- ulusalcı masalcılardan yeni masallar.

seçim sistemini az buçuk bilenler bilir ki; bu kadar büyük bir seçim başarısını ortada hiç kanıt, iz, emare bırakmadan başarmak imkansızdır.
kesinlikle arslan bulut ve ulusalcı kişilerin uydurması olan durum..yanlış anlaşılmasın akp li falan değilim..sadece şunu bilmeniz gerekiyor türkiye nin birçok yerinde özellikle büyükşehirlerde oy kullanımının bittiği andan itibaren (doğu ve batı illeri arasında 1 saatlik zaman farkı var) oy sayımı başladığında bütün partilerin görevlileri oyların sayıldığı noktada sandık görevlilerinin gözü önünde oy sayımını izleyebilir. bunun için kanunen hiçbir mahzur yoktur. daha sonra sandıklarda sayılan oylar sandık görevlilerinin imzaları ile kapıya asılır ve ysk'ya yollanır. zaten partililer kapıya asılan sandık sonucunun bir numunesini isterlerse alabilirler. daha sonra kendi içlerindeki sonuçlar ile genel sonuçlar karşılaştırılır.

sonuç olarak bunun düpe düz uydurma olduğu ayan beyan ortada,kimse çıkıp da aylar geçtikten sonra böyle fındık-fıstık şeylere tevessül etmez. seçim sonuçlarını bu yıl yayın organları cihan haber ajansından aldı onlarda okullara görevli yollayıp oralardaki sonuçları telefon ile genel merkeze bildirmişler orada toplanan sonuçlar ekrana yansımış

bunları nereden biliyorum derseniz 22 temmuz seçimlerinde bende sandık görevlisi olarak bulunmuştum.
18 yaş üstü nüfusun yani seçmen sayısının, 22 temmuz seçimleri için açıklanan seçmen sayısından 5 milyon kadar yüksek olması sağlam bir dayanaktır.
temeli itibarı ile bir komplo teorisi olsa da ciddi bir iddiadır.
bahsedilen hadise oy sayımını izlemek ya da izleyememekten ibaret değildir.
oy sayımı tabi ki net bir şekilde izlenip, kontrol edilebilir. ancak oy pusulalarının sayısının ysk'ya bilgisayar ortamında gönderilmesinden önce yazılıma yapılan dışsal bir müdaheleden söz edilmektedir. yani yazıda deniliyor ki normal dağılım, akp'ye %25 oranında bir güven aralığı tanımlayarak programlandı. bu iddia daha önce de dile getirildiği için, ysk'dan fiziki oy pusulası sayımları ile dijital ortamdaki rakamların tutulduğu dosya istendi. ancak ysk'dan bu talebe olumlu cevap gelmedi.

tabi bu iddiayı ortaya atanların bildikleri birşey var şüphesiz. ya da benim gibi türk milletinin; oyunu yani iradesini yani bir anlamda siyasi namusunu, kömüre ve nohuta satmayacak kadar yüksek ahlaklı bir topluluk olduğuna inanarak kuvvetle muhtemelen yanılıyorlar.
defalarca sandık başkanlığı yaptığım için aşina olduğum bir konudur. kimse hiçbir seçim için ''çok temiz bir seçimdi, hiç dalavere yaşanmadı'' diyemez. çünkü istisnasız her seçimde birçok sandıkta türlü rezillikler yaşanır.

ha, neden partiler bu işin üstüne gitmez derseniz, zira her parti az çok yapıyor bu iğrençlikleri. o yüzden kimse kimseye gık diyemiyor.
seçimden önce tarhan erdem'in anket sonuçlarına tarhana çorbası diye çamur atanların seçimden sonra attıüı çamurlardır.
abd'deki 2000 baskanlik secimlerini bush'un hile ile kazandigini iddiasina hemencecik inanan gencligimizin nedense ayni seyin turkiye'de olacagina inanmamasi gariptir. iddia dogru ya da yanlis olabilir ama bu iddiayi pesinen "maglubiyeti kabul edemiyorlar bidi bidi bidi" diye karsilamak hic mantikli degil. secmen sayisi ile 18 yas ustu nufus arasindaki 5 milyon fark cok ciddi bir konu. hukukun ustunlugu ilkesi gecerli olan herhangi bir ulkede bu tuttarsizlik cok kelle gotururdu.

surekli referans verilen ve sanki yuzde 46.6'yi mesrulastirdigi icin ilahlastirilan tarhan erdem aylardir bu eksik 5 milyon secmenin akibetini arastiriyor. adam yuzde 46.6 deyince inaniyorsunuz da kayip 5 milyonu soyleyince niye inanmiyorsunuz?