aziz yıldırım'ın cümlesi. haklıdır. denizli'ye verilen o yüce primlerin ardından haklılık payı olan cümle. bursa'nın şampiyon olduğunda herkes fenerbahçe şike yapıyor dedi ama son maçta bursa şampiyon olunca "ouuvv şike falan yok" denmeye başladı.

aziz yıldırım'ın diğer değindiği noktaysa fenerbahçe şampiyon olunca hep şike var denmesi. sebebi fenerbahçe büyüklüğüne kılıf uydurmak. kendi verdikleri teşvik primleri yetmemiş gibi birde fenerbahçe'nin namuslu, şerefli futboluna laf atılmakta.

ayrıca takımların futbol şubesi giderlerine bakılırsa galatasaray ve beşiktaş mali kriz yaşadı son 10 yılda fenerbahçe ise giderleri ve gelirleri tam olarak faturalanmış, tutulmuş paralardır. galatasaray aşağılarda bitirdiği sezona bakılacak olursa futbol için 40 milyon euro ayrılıyor, harcanan para 10 milyon, 30 milyon uçmuş. nereye uçmuş ben söylemeyeyim, sonraki sezona uçmuş. teşvikler, teşvikler.

giderlerini faturalamış, muhasebe girdilerini, çıktılarını takip ettirmiş, devlet onaylı bir takımın önü kesilirken, spk'dan 300 milyon para yardımı almış, önceki 2 sezon 30 milyonu şaibelere gitmiş bir takım şerefli diye konuşuluyor. şeref nerede görülmekte.
(bkz: Bülent ersoy çok yükselecekti ama önünü kestiler)
çok haklı bir söylemdir.
aziz başkan gerçekleri açıklamış.
bütün dünya fenerbahçeye karşı.
herkes bize düşman.
silahlanmalıyız...
ne zaman fenerbahçe bir kulvarda iddiasını kaybetse veyahut ağır bir yenilgi alsa, aziz yıldırım ortaya çıkıyor ve taraftara gaz veriyor ya da bir polemik başlatıyor. Bu da onlardan yalnızca biri.

Bunu diyen adam şike ve teşvikten ceza almamış olsa anlarım ama insan hem türlü türlü usulsüzlük yapıp hem de başkalarına laf ediyorsa aynı konuda, kimseyi inandıramaz zaten.

Sen önce kendi pisliklerini temizle aziz başkan.
paranoyakça bir düşüncenin dışa vurumudur. bırakın artık bu kibirli söylemleri.
Saçma sapan söylem. Bir kere kimse Denizli maçından sonra "şike yokmuş" demedi. Aksine ilgili mahkeme hükmetti ve 6 yılı aşkın ceza verdi, daha neyin "engellenmesi"nden bahsediyor insanlar anlamak mümkün değil. Alex'i gönderen, Krasic'ten verim alamayan bu sene Fenerbahçe değil mi ? Teknik direktörünün saçma sapan anlayışı nedeniyle 3 puan alacağı maçlardan 1 puan alan sonrasında 10 puan fark yiyen takım Galatasaray değil mi ? Her zaman yanındayız, Fenerbahçe aşkı diye koyun koyun ötüp kapatılmış sahaya madde sokup ceza almayı başaran da yine Fenerbahçe'nin kendi seyircisi değil mi ? Başarısızlık durumunda bırakmalı "önümüzü kestiler" tadında saçma sapan şeyler söylemeyi Fenerbahçe. Önünü kesen falan da yok zira. Şike soruşturması ve kararı, UEFA'nın açıklamaları göz önüne alındığında yerin dibinde olan bir klüp prestiji var yanızca.
-çok haklı söylevdir, fenerbahçe'ye haksızlıklar yapılmaktadır ve de önü kesilmektedir.
(bkz: he amk he)
http://galeri2.uludagsozl.../310/he-amk-he_345815.gif
mahkeme onaylı şikeye rağmen zerre ceza almayan fenerbahçenin baskın gelme taktiğidir. yıllardır her kaybedişte olayları farklı yere çekmek fenerlilerin işidir. aziz başkanlığında şampiyon olmadığı her yıl bakın arşivlere yok istifa yok polis arabası yakma yolluyla konu saptırma vardır. bu senede ise yok biz sizi yeniyoruz geyiği yapmaktadırlar. alın bakın şu linke. bu ne demektir? yine bir kaybediş yine bir olayı saptırma. http://www.ntvspor.net/ha...oneminde-fenerbahce-farki
hangi mantıksızlıkla söylendiğini merak ettiğim söz. fener ne yaptıysa kendine yapmıştır.
aziz ağlamaaaaaa aziz ağlaaaaa.