2000li yıllarda lakers veya spurs'ün olmadığı -şimdilik- tek final serisi. ayrıca tam 12 sezon sonra robert horry veya steve kerr olmadan oynanan ilk final.
doğudan miami ya da detroit,batıda spurs ya da dallas ın geleceğini düşündüğüm.muhteşem olacak olan 7 maçlık seri
Rasheed Wallace'ın esref saatinde olmaması,Ben Wallace'ın abartılmıs bir defensive player oldugunun bir kez daha sergilenmesi ve detroit benchinin ''0'' katkıyla oynaması sonucu Detroiti görmeyecegimiz finallerdir. Umarım Dallas finale çıkarda boris diawın shaq'ın arkasında durdugu maçlar izlemeyiz.
iyice ısınmış bir amare'li phoenix'i izleme fırsatı bulursak sevinçten 1 ay uyuyamayacağımız final olacaktır...
armi nin 2 ay önce hakkında yaptığı isabetli tahmini okuyup, kendisini kutladığım, final maçı.
Çok ama çok büyük ihtimalle Detroitin şampionlukla ayrılacagı finallerdir.Detrotin potaaltı sertligine dayanabilecek 3 takım gözüküor.Dallas,Spurs ve Miami.Ama adayların yeterliligi tartışılır,çünkü ne Miami ne Spurs geçen seneki güçlerinde degiller. San Antonio her ne kadar 10 yıl öncesinin Alman Milli Takımı gibi kadar sinir ve istedigini elde eden özellige sahip olsada Dallası şu an 2-1 geride oldukları seride geçmeleri muamma o da en iyi ihtimalle 7 maçta olur.Dallas bu sene iyi işler başardı ama takım olarak Detroitle başa çıkmaları çok ama çok zor.Dogudaki serilerin 1 hafta kadar önce sonuçlanacagını tahmin ediorumki bu da dinlenme açısından çok önemli olacak.Kısaca tüm ibreler tek bir takımı gösterior.
son donemlerde suren lakers lı ,spurs lu, detroit li, fınallerden sonra farklı iki takımın oynıyacagı buyuk kapısma.basarıya ac iki takım.pek coklarının beklemedigi fınal .