bugün
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı5
- almanlarin orduya guvensizligi3
- habire1275
- robot moderatör2
- ofisi havaya uçurmak2
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- sssilvermist21
- fil8
- kaplan7
- ben geldim naneler13
- kartal6
- timsah5
- hiyeroglif dilleri3
- aslan8
- zebra4
- insan kaynakları4
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- iş bulamamak4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- aldığınız en ilginç iltifat3
- anın görüntüsü18
- sansürsüz tarih2
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- ben senin yerinde olsam5
- yeni parti46
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- sözlükteki kavganın amacı5
- gece denize girmek12
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- temmuz6
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
doğudan miami ya da detroit,batıda spurs ya da dallas ın geleceğini düşündüğüm.muhteşem olacak olan 7 maçlık seri
Çok ama çok büyük ihtimalle Detroitin şampionlukla ayrılacagı finallerdir.Detrotin potaaltı sertligine dayanabilecek 3 takım gözüküor.Dallas,Spurs ve Miami.Ama adayların yeterliligi tartışılır,çünkü ne Miami ne Spurs geçen seneki güçlerinde degiller. San Antonio her ne kadar 10 yıl öncesinin Alman Milli Takımı gibi kadar sinir ve istedigini elde eden özellige sahip olsada Dallası şu an 2-1 geride oldukları seride geçmeleri muamma o da en iyi ihtimalle 7 maçta olur.Dallas bu sene iyi işler başardı ama takım olarak Detroitle başa çıkmaları çok ama çok zor.Dogudaki serilerin 1 hafta kadar önce sonuçlanacagını tahmin ediorumki bu da dinlenme açısından çok önemli olacak.Kısaca tüm ibreler tek bir takımı gösterior.
Rasheed Wallace'ın esref saatinde olmaması,Ben Wallace'ın abartılmıs bir defensive player oldugunun bir kez daha sergilenmesi ve detroit benchinin ''0'' katkıyla oynaması sonucu Detroiti görmeyecegimiz finallerdir. Umarım Dallas finale çıkarda boris diawın shaq'ın arkasında durdugu maçlar izlemeyiz.
son donemlerde suren lakers lı ,spurs lu, detroit li, fınallerden sonra farklı iki takımın oynıyacagı buyuk kapısma.basarıya ac iki takım.pek coklarının beklemedigi fınal .
armi nin 2 ay önce hakkında yaptığı isabetli tahmini okuyup, kendisini kutladığım, final maçı.
2000li yıllarda lakers veya spurs'ün olmadığı -şimdilik- tek final serisi. ayrıca tam 12 sezon sonra robert horry veya steve kerr olmadan oynanan ilk final.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar