bugün

2000dekiler artık ne yazık ki kurtarılamayacak nesillerin başladığı döneme denk geliyor. Sokakta büyümedikleri için ikili ilişkilerde gelişemezler. Neyseki diğer yaşıtları da aynı seviyede oldukları için kendilerini normal görüyorlar da psikolojileri bozulmuyor.
görsel
2000 sonrası nesil bence çocukluğunu yaşayamadı. internetin eline doğdular. Yarısı göz önünde olmak için or...pu oldu yarısı da internet kafelerde takılayım derken asosyal işsiz güçsüz kaldı. Lanetli bi nesil bence 2000 vw sonrası. 90 ların canını yiyeyim.
1960 ve 1990 neslinin arasindaki fark ne ise 1990-2000 neslinin arasindaki fark da o dur. teknolojiden kaynakli bir ucurum var aramizda. yetisemiyoruz 2000 dogumlulara, cahil kaldik yanlarinda.
Ağzınızla kuşta tutsanız milenyum çağı çocuğusunuz. Ve ölene kadar kimliğinizde 20xx yazacak.

Bu ayıpla yaşayın.
bize göre çok da olmayan farklardır. yani seksenlerde doğanlar için.

90 da 91 de hatta 93 tarihine kadar doğmuş olanlar biraz daha şanslılardı. ama 95 ve sonrasında doğanların 2000 li yıllarda doğanlardan çok farkları yok. çocukluk zamanlarını kast ediyorum. 7-8 yaşlarına geldiklerinde internet ile tanışmaya başladılar tıpkı 2000 li yıllarda doğanlar gibi. genede her şeye rağmen 90 lı yıllardan da önce doğanlar olarak biz çok şanslı idik. gönül rahatlığı ile sokaklarda oyunlar oynayarak ve sıkı arkadaşlık bağları kurarak büyüyen son çocuklar olduk. bilgi bir tık ile önümüze gelmediğinden bir şeyler öğrenmenin kıymetini daha iyi kavradık. hani derler ya gezen tavuk daha iyidir diye. bizler gezen tavuklar olduk. bizden sonrakiler her şeyin hazırına alıştılar. biz derken üstte de dediğim gibi 93 senesine kadar doğanlarda bizden sayılır.
UEFA kupasıdır.
Birisinin sokakta oyun diğerinin evde oyun oynaması.
2000 nesli aşırı agresif nesil. Her dediği yapıldı her istediği alındı. Yok ne demek onu bile bilemedi. 90 lı kesim öyle değil halbuki.. Arkadaşlık bağımız kuvvetli idi. Sokaklarda rahattık. Daha nicesi var.. Şanslıyız çok şükür