17 ekim 2010 galatasaray mke ankaragücü maçı'nı tribünden seyretmeye giden ankaragücü taraftarıdır. 1500 kişi ali sami yen stadında galatasaray taraftarını susturmuş, kendilerini dinletmiştir. tabi bunda ankaragüçlü futbolcularının müthiş oyunu, galatasaraylı futbolcuları adeta ezmesi de etkilidir. galatasaray taraftarı ne yapsın, bu kadar kötü bir oyun karşısında onlarda şok olmuşlardır. imparator fatih terim tezahüratı sırasında çok da iyi bağırmışlardır açıkçası. ha bir de reykart istifa tezahüratında sesleri bizimkileri bastırmıştır. onun dışında ankaragücü'nün mükemmel oyunu, sürekli atak yapması, sürekli gol tehlikesi olan pozisyona girmeleri de galatasaray taraftarının organize bir şekilde tezahürat etmesini engellemiştir.
yandaş ve yoldaş yalaka istanbul medyası gibi özetledim durumu fark ettiyseniz canlar. ankaragücü yenmedi, galatasaray yenildi gibi. ankaragücü taraftarı iyi değildi, galatasaray taraftarı kötüydü. böyle daha iyi anlıyorsunuz heralde. yıllardır medya bu yöntemi kullandığına göre.
galatasaray ın kötü oynadığı doğrudur ankaragücü'nünde galatasaray'ın kötü orta saha ve defansından dolayı iyi oynamış gibi gözüktüğüde doğrudur. fakat ankaragücü taraftarının galatasaray taraftarını susturduğu son zamanlarda duyduğum en büyük yalandır. 1500 ankaragücü taraftarı vardır, kendi çaplarında takımlarını desteklemişlerdir fakat o kadar kendi köşelerinde eğlenmişlerdir sadece.
*** 1500 angoralıdır.