bugün
- pandela24
- birazdan temmuza giriyoruz16
- futbol34
- 2026 dünya kupası39
- dünya17
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- sonra döner yiyecek olmam2
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- yazarların akıl hocaları9
- fildişi sahili7
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- 0 0 717
- atatürk'ü sevmemek7
- norveç5
- tai lung17
- sevişirken yapılması gerekenler8
- beyler bik bik erkek8
- matrix'deki zencinin torbacı olması3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı4
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- boyalı da saçların6
- siyonizm yahudilik değildir5
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- hoşgörü dini islam12
- velvet52
- ben geldim naneler7
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- fransa8
- iyi futbol oynar mısınız5
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- meksika6
- isveç6
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- ateist dövmek11
- hiç kız olmayan sözlük5
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- şeyhin götüne priz sokmak8
- en sevilen gavur adı soyadı4
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- iremga6
- almanya6
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- türkçülük3
- ameliyat olmak15
kanıtsız ve iftira ile üstüne gelinen yazar. hangi entry'den bahsediyorlar anlamadım.
tuttuğu takım tokatlananların nick altında ağladığı yazar.
Neden böyle boş boş konuştuğuna anlam veremediğiz yazar.
Gercekte duygusal olan ve kimsenin kalbini kirmak istemeyen yazar. Burada kafasina gore entry giriyor pek onemsemeyin.
korkak.
olayı çözmüş yazar.
tebrik ediyorum cidden.
günlük olarak - en beğenilenler- listesini inceliyor. emek gerektirmeyen , genellikle facebook iletileri tarzı entryleri seçiyor.
birkaç gün sonra yeni entry ! olarak giriyor.
ertesi gün hoopppp en beğenilenlerde.
ekşi sözlükten de yararlanıyor tabi..
ama kabahat yazanda değil oylayanda.
tebrik ediyorum cidden.
günlük olarak - en beğenilenler- listesini inceliyor. emek gerektirmeyen , genellikle facebook iletileri tarzı entryleri seçiyor.
birkaç gün sonra yeni entry ! olarak giriyor.
ertesi gün hoopppp en beğenilenlerde.
ekşi sözlükten de yararlanıyor tabi..
ama kabahat yazanda değil oylayanda.
anlamlı yazar.
(#20890956) başkalarının avukatlığına başlamış troll...
nick altı delilerinin 2 ay önce yadığı entry'e şimdi cevap verdiği yazar. hadi anam başka kapıya.
sözlükteki online listesinde en üstte yer alan yazar.
her ay en az bir kez evlenen ve çıcık yapan muhterem. ahaha. güldürüyor ama.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#21046863) 25.08.2013.
--100857.7-8 gün içinde bir aksilik olmazsa çocuğum olacak. çok heyecanlıyım. hiç tatmadığım duyguları hissediyorum. insan 5 yaş büyümüş hissediyor kendini.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#21654107) 19.10.2013
--
106925.4-5 gün içinde bir aksilik olmazsa çocuğum olacak. çok heyecanlıyım. hayatımda hiç tatmadığım duyguları hissediyorum. insan 6 yaş büyümüş hissediyor kendini sanırım..
sözlükle resmen taşşak geçiyor.. sözlükteki dalyapraklar da inanıyor veya fake hesaplarından kendini oyluyor.
2 entry hemen hemen 2 ay gibi bir süre var. çakala bak. bulmuş artı oy alma yöntemini. beğenilen entryi 2 ayda bir yazıyor.
(bkz: uludağ sözlük fuck buddy aranıyor ilanları/#21667887)
bu da ; 4-5 gün içinde çocuğu olacak, 5-6 yaş büyümüş , hiç tatmadığı duyguları hisseden bu yazara ait başka entry.
şimdi bu yazardan sana ne diyenler olabilir. eyvallah.
herkes dilediği gibi eğlenebilir , kimse kimseye karışamaz.
ancaaakk , kimse kimseyi aptal yerine koyamaz.
tanım : yalancı yazar. aklınca kendini uyanık sanan tiplerden.
mahalle kahvehanelerinde çoktur bunlardan. okey , batak oynanan masaya yanaşır , oyun bitene kadar yancılık yapar. çay , sigara ne koparabilirse.
yaptıklarını kimse fark etmez sanır bu tipler. aksine herkes böyle lavukların be nok olduğunu bilir ama ses etmez. ağzı dolu olsun ki konuşmasın babında beslerler.
--100857.7-8 gün içinde bir aksilik olmazsa çocuğum olacak. çok heyecanlıyım. hiç tatmadığım duyguları hissediyorum. insan 5 yaş büyümüş hissediyor kendini.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#21654107) 19.10.2013
--
106925.4-5 gün içinde bir aksilik olmazsa çocuğum olacak. çok heyecanlıyım. hayatımda hiç tatmadığım duyguları hissediyorum. insan 6 yaş büyümüş hissediyor kendini sanırım..
sözlükle resmen taşşak geçiyor.. sözlükteki dalyapraklar da inanıyor veya fake hesaplarından kendini oyluyor.
2 entry hemen hemen 2 ay gibi bir süre var. çakala bak. bulmuş artı oy alma yöntemini. beğenilen entryi 2 ayda bir yazıyor.
(bkz: uludağ sözlük fuck buddy aranıyor ilanları/#21667887)
bu da ; 4-5 gün içinde çocuğu olacak, 5-6 yaş büyümüş , hiç tatmadığı duyguları hisseden bu yazara ait başka entry.
şimdi bu yazardan sana ne diyenler olabilir. eyvallah.
herkes dilediği gibi eğlenebilir , kimse kimseye karışamaz.
ancaaakk , kimse kimseyi aptal yerine koyamaz.
tanım : yalancı yazar. aklınca kendini uyanık sanan tiplerden.
mahalle kahvehanelerinde çoktur bunlardan. okey , batak oynanan masaya yanaşır , oyun bitene kadar yancılık yapar. çay , sigara ne koparabilirse.
yaptıklarını kimse fark etmez sanır bu tipler. aksine herkes böyle lavukların be nok olduğunu bilir ama ses etmez. ağzı dolu olsun ki konuşmasın babında beslerler.
ülke ekonomosinin kötü olmasını öğretmenlerin aldığı maaşa bağlayan düz mantıktan daha düz bi mantığa sahip yazar arkadaşımız.
performansında düşüş var. nerede o eski efsane. 1352389 ne amk bulamadın mı daha iyi bir şey.
öğretmenin maaşından kesip duble yol yapma hayali kurabilecek derecede saf biri. ay kıyamam ona ben yaaa nasıl da çatım çatım çatlıyor hasetinden.
(#21680967)
öğretmenlere düşmanlığı değil kamuda, yani devlette bir meslek grubunun 3 ay tatil yapıp çalışmadan para almasına düşman ve karşı olan yazar.
öğretmenlere düşmanlığı değil kamuda, yani devlette bir meslek grubunun 3 ay tatil yapıp çalışmadan para almasına düşman ve karşı olan yazar.
hiç hafife alınmayacak cinsten baya baya çakılmış yazar. dur bir hele dese yavaş ol dese bu problemler çıkmayacak.
Damarlarinda sayilar akan yazar.
merdivenden kaçanlardan biri.
bir insan daha ne kadar terbiyesiz ve ahlaksiz olabilir. #21686876
Sana egitim veremeyen ailene selam ederim.
Sana egitim veremeyen ailene selam ederim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar