bugün

Hain bunlar .
akp tarafından gündemi saptırmak adına inatla öne sürülen akademisyenler.
Çınar ve Sultanahmet saldırılarındaki sorumluluğunu gizlemek için yapmayacakları dalavere yok bunların!
(bkz: mehmet şenol çiftçi)

kızıyla birlikte katledilen polis memuru içinde kendilerinden bir bildiri beklesek insanlıklarına çok ağır gelir mi ki acaba?

bence bayağı ağır gelir. neyse ki tek tek topluyorlarmış şimdi. sağlam bir ceza yesinler de akılları başlarına gelsin.

ekşi sözlükte de bunlar hakkında (bkz: beyin göçü) şeklinde bakınız veren armutlar olmuş. beyin mi? göç mü? ya bi siktirin gidin ya!
neden dünyanın en iyi üniversiteleri arasında bir tane üniversitemizin olmadığının kanıtı gibi adamlardır.
yoktur çünkü adamların derdi öğrenciye ders vermek değil iktidar partisine ders vermeye çalışmaktır. dolayısıyla başarı beklemek yanlış olur.
En iyi tepkiyi öğrencilerinin vereceği akademisyenlerdir. bilime siyaset karıştırmışlardır. objektiflik yoktur. burada devlet kötülenirken terör örgütü masum gösterilmeye çalışılmaktadır. yasanın gerekleri yapılmalıdır.
Çoğunuzun entelektüel seviyesi ve çağdaş değerlere saygısı, burada sözü edilen insanlarınkinin yanından bile geçemez. Fakat hala konuşmanız, sadece ahmaklığınızı pekiştirmenize sebep oluyor. Üniversiteyi askerlikten kaçmak için okuyan safraların, , diploması sahte namussuzların hiçbir zaman gerçek anlamıyla alamayacağı ''yüksek eğitim'' veren insanlar bunlar. Açıp iki gazete bile okumuyorsunuz; insanlık değerlerinden yoksun; kolektif bencillikte ve kafatasçılıkta ısrar eden, yenilikten mahrum ortaçağ maymunları gibisiniz. Savaş mı istiyorsunuz? Savaşın iki tarafı olur, kazananı değil. Bu gün bir kürt tomayla ezilirse, yarın karakolda bomba patlar. Bunu çocuklar bile öngörebilir. Her ikisi de bu devletin vatandaşıdır, ama sorun kimde? ''Çocuklar ölmesin'' diyende mi? ''Barış'' diyende mi? Sorun bunlarda değil. Hatta sorun ''Oluk oluk kan akıtacağız'' diyende bile değil. Sorun; temel hak ve özgürlüklerinden bihaber, dünyadan bihaber, politikadan bihaber bu çürümüş toplumda. ''ileri demokrasi'' getirenleri savunanlar, demokrasinin en önemli unsurları olan haklarını bilmiyor bile. Yazık. O kadar habersizler ki medeniyetten, türbanla kamu kurumuna girebilmeyi demokrasi sayan beyinleri; yayın yasağı geldiğinde, sivillerin yaşam hakkı ihlal edildiğinde, akademisyenlerin ifade özgürlüğü kısıtlandığında demokrasiye dair herhangi bir şey uyandırmıyor. Bu gün; bu insanların bir suçu varsa, o da yanlış yerde ve yanlış zamanda doğmalarıdır. Zira bu seviyedeki insanların, buradan çok hoşlandığını düşünmüyorum.
akademisyenlerin görevi ünvanlarından da anlaşılacağı üzere akademik çalışmalar yapmaktır, ama bu zatlar vatan hainliği yönünde çalışmalar yapmayı tercih etmiştir. yazık bunlara be, acıyorum, bide okumuş bunlar, demekki okumamış olsalar neler yapacaklardı kimbilir..
bu ülkeden siktir olup gitmek. daha iyi bir yerde yaşamayı hakediyorlar ifade özgürlüğü de neymiş.
gebertilen pkk lı köpekler için devleti savaş suçu işlemekle suçlayan vatan hainleridir.
https://www.facebook.com/...g/videos/444609132402183/
burda gebertilen köpekler için üzülen tiplerden bahsediyoruz.
daha sizi çok üzücez be anam.
Aslına bakarsak sayı çok azdır. Hoş, en nihayetinde ateş yakıp etrafında halay çeken medeniyetsiz çomarları savunan bir güruh ve eğitimle pek alakasi olamaz. Ama cidden az. Belki türk akademisinin yüzde biri bile değil. 1128 köklü bir üniversitenizin akademik kadrosunn üçte biri falan. Gelgelelim Her zamanki solcu muamalesine 'kurban' gitmişler nitelik ve niceliklerine göre ülkede fazlasıyla gündem tutmuşlardır. Seloko son konuşmasında haklı bu sikkoları fazla ciddiye almak onların pr ını yapmaktır.

Ki bu elemanların hatrı sayılır kısmının üniversite yazarken bile erol taş kahkahası attığım hakkari, şırnak falan gibi üniversitelerden -ahahahahahahahahaa- oldugunu düşünduğumüzde böcek bile değiller.

Oldu olacak keko aidiyeti olan lise ögretmenleri de bir bildiri yayınlasinlar onlarin sayısı daha da kalabalıktır. Daha cafcaflı olurlar.