bugün
- bisikletlilerin trafikteki meşruiyeti sorunsalı2
- ona bir şey söyle10
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı4
- 19 yaşında kızla yatmak4
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- genç görünmeye çalışmak7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- demokratik kongo cumhuriyeti5
- kadir inanır22
- içtim şarabı13
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- gitme diye yalvarmak6
- genç olmanın en güzel yanı5
- anın görüntüsü22
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- kadınlar2
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- sözlükteki gizli düşmanım10
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- kemalist dünya24
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- amerika birleşik devletleri7
- öldükten sonra bana ne olacak5
- portekiz5
- x in memeleri3
- kolombiya4
- her insanın bir cini olması8
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- true'nun çaylak olması16
- dünya12
- velvet28
- 28 haziran 2026 kolombiya portekiz maçı2
- uludağ sözlüğün boşalması3
- şarapçı bey koala birader3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- opel frontera2
- üniversitelerin gereksiz olması16
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- rakı sevmemek7
- 33 yaşında olmak3
- aşure yapan sözlük kızları7
- insan5
zaman geçirmek için güzel olacak gibi görünen hafiften how i met your mother'a benzeyen dizi.
27 mayısta başlamış komedi dizisidir. ana karakterin ingiliz aksanıyla konuşması, bar ortamının coupling'deki bar ortamına benzemesi ama yapımın amerikan yapımı olması itibariyle ingiliz-amerikan ortak komedi dizisi izlenimi vermektedir.
diğer yandan "ben mi fazla how ı met your mother hayranıyım yoksa bu dizi h.ı.m.y.m.'ın "kız" versiyonu mu?" diye düşünmeme neden olan dizidir. zira her iki dizide de bir avukat, bir anaokul öğretmeni ve doğru kişiyi arayan bir ana karakterimiz var, diğer bölümlerde mekanları genişletirler mi bilemiycem ama bu bölümden olayların bir ev ve bir barda geçeceği kesin gibi...
sonuç olarak ilk bölümden yaz döneminde keyifle izlenebilecek bir dizi izlenimini bırakmıştır bende.
not: ingiliz aksanını özlemişim yahu *
editledim: 2. bölüm daha komik *
diğer yandan "ben mi fazla how ı met your mother hayranıyım yoksa bu dizi h.ı.m.y.m.'ın "kız" versiyonu mu?" diye düşünmeme neden olan dizidir. zira her iki dizide de bir avukat, bir anaokul öğretmeni ve doğru kişiyi arayan bir ana karakterimiz var, diğer bölümlerde mekanları genişletirler mi bilemiycem ama bu bölümden olayların bir ev ve bir barda geçeceği kesin gibi...
sonuç olarak ilk bölümden yaz döneminde keyifle izlenebilecek bir dizi izlenimini bırakmıştır bende.
not: ingiliz aksanını özlemişim yahu *
editledim: 2. bölüm daha komik *
şu sıralar boşluktan fena halde takip ettiğim dizi.heryerinden friends,how ı meet your mother kokuları gelsede,wayne karakterinin gülüşü için bile izlenebilir.
ilk bölümü izlediğimde bi cacık olmaz falan demiştim ama sonradan havaya girmeye başladı dizi severim böyle çerezlik dizileri.
Dizi fazla izlenmemesinden dolayi yayindan kaldırılmış durumdadir.
bu dizinin kaldırılmasının en büyük nedenlerinden biri başroldeki charlotte payne*karakteridir. o ne biçim aksan ne tür bir iticiliktir. bayan karakterler tam oturmamasına karşın mike ve wayne karakterleri baya iyiydi.
nbc'den böyle kısa soluklu yapımlar görmeye alışık değiliz ayrıca. bu yüzden bünyeye ikinci bölümden sonra sırra kadem basan türk dizilerini hatırlatmıştır.
nbc'den böyle kısa soluklu yapımlar görmeye alışık değiliz ayrıca. bu yüzden bünyeye ikinci bölümden sonra sırra kadem basan türk dizilerini hatırlatmıştır.
How i met your mother çakması olmasına karşın eğlenceli ve izlenebilir bir diziydi.Biraz daha özgün bir kurgu olsa güzel espriler vardı,yazık oldu ne diyeyim.
wayne karakterinin gülüp kırdığı dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar