şimdiden bir çok çiftin bu tarihte nişanlanmak-evlenmek için plan yaptıgını gözlemledim. tabi akılda kalıcı, hoş güzel bi tarih bu da. 2012'ye kadar da yolu var. kaçırırsanız 2101 i bekliceniz artık..
(bkz: 8 ağustos bitlis in kurtuluşu)
06 06 2006 da nişanlanan, 07 07 2007 de evlenen çiftlerin çocuk yapmak için bekledikleri tarih, bol şans dileyelim..
tarih takıntısı olup 07.07.07'de evlenen insanlar umarım 08.08.08'de de boşanmazlar.
8 ağustosta doğanların şenliklerle,partilerle,çörek-börek günleriyle kutlayacakları doğum günleri..
yeni yilin en dikkat ceken gunu.
*
pekin olimpiyatları nın başlangıç günüdür.
an itibariyle içinde bulunduğumuz 2008'in özel olarak kabul edildiği gündür.
satanik insanlar bir ailenin sekizinci kızını yakalayıp kesecekmiş. üstüne bir de yüce bir zat ın doğumgünü bugün. benden duymus olmayın.
saat 8 de 2008 olimpiyatlarını pekinde başlayacağı tarih. çinlilerin 8'i uğurlu rakamları kabul etmeside bunu ilginçleştiriyor tabi.
sabah 08:08:08 saniyesinin onemli olacagi gun.
bjk' nin 2008- 2009 formalarını tanıtacağı gündür.
türkiye'de ki hristiyanların saat 1'den 2 ye kadar ışıl söndürme eylemi yapacağı gün. nitekim bunu küresel ısınma ve obama'yı desteklemek için yapıyorlarmış.

ister inanın, ister inanmayın.
türkiye'de ki çaycıların saat 08:08 de oturma eylemi yapacağı gündür. nitekim dükkanlarını da bu saate kadar açmayıp milleti çaysız bırakacaklarmış. sanki milletin de umrunda. ellerindeki çayı dünya dengelerindeki arı gibi görüyor heralde ibneler.
sevgiler sürdürmeye gelmişim sandım
ilgiler sürdürmeye gelmişim sandım
yalanlı, alçak, bir çağ geldi üstüme.
ezildim, itildim, gelmişim sandım.
* *
sıradan bir gün. öyle aman aman farklılıklar, şanslar, paralar, ölümler, afetler, yıkımlar beklemeyin. pazartesi günü yine s.ike s.ike işe gidecez.
özel bir günmüş, 8-8-8-8'in yan yana gelmesi hesabı.. millet bugüne birşey sıkıştırma derdinde.
madem evlenemiyoruz bari sünnet olayım da boşa geçmesin dedim bende. tüm sözlük ahalisi davetlidir.
(bkz: sekiz/@maydonez) hasebiyle benim için görebileceğim en güzel tarihlerden birisidir. diğerleri 02.02.2008, 02.08.2008 ve 08.02.2008'dir.

2 şubatta ve geçtiğimiz cumartesi yani ayın ikisinde sayısal loto oynadım malum rakamlar ve onlarla ilişkilendirebileceğim birkaç sayıyla. sonuç ? hiçbir şey! gerçek bir hic. bir bile tutmadı. beklentim olduğundan değildi zaten. sadece eğlence.

edit : * aklımdan bile geçmiyordu 28. entry'i gireceğim ama gel de şanslı rakam deme canına yandığım! böyle simetrik raslantıları çok seviyorum. hele 2 ve 8 ise.

edit 2 : hay.. yukarıda 3 tane entry uçurulmuş. dolayısıyla 28. sıradan 25. sıraya düşmüş entry'im. *

edit 3: şimdi de 22. sıradayım. olsun bu da güzel. sonuçta 2'nin kübü 8. eöh!!
(bkz: o8 o8 8oo8) | (bkz: oha)
Dünya artvinliler günüdür efendim. Kutlu olsun! *
bunun 20.02.2002 versiyonu vardi o daha guzeldi.*
bir artvin li olarak acaba ne var ya bugün bende, içimde değişik bir heycan var deyip sözlükte 08.08.2008' i görünce nedenini bana anlatan gün.

o gün öyle bir gündü ki ateşler hiç sönmedi, bebekler hiç ağlamadı, kutuplarda hiç buzul erimedi ve niyahetinde ufolar sadece bir günlüğüne de olsa dünya' ya uğramadı. işte o gün bu gündür.
8 Ağustos 2008 tarihine denk gelen bu sayı sistemi 08 08 08 olarak karizmatik bir tarihe imza atmıştır.
belki alakalıdır;

(bkz: 08 08 2008)
birçok samiyetsiz ve sevgi ptırcığı çiftin nikah tarihi olacak gündür muhtemelen. bunların tez zamanda pembe kalpten bebeği de olur. *

edit: evet, 12 12 12 tarihinde bile hala evlenmemiş bi kız kurusu olacağım için haset içindeki hislerimle yazdım bu entryi. asdfghjklş
© copyright 2005 - 2026