entry'ler (17)

inci sözlük

abazaların dolduğu ahlaksız bir sözlüktür.

türk kızlarının acayip çirkin olduğu gerçeği

o senin tipine göre değişir yakışıklıysan güzel kızla ha eğer çirkinsen çirkin diye tabir ettiğin kızla evlenmeye mahkumsun.

türk kızlarından utanmak

utanıyosanız terk edin bu ülkeyi ben Türk kızı olmaktan gurur duyuyorum.

geliyorum dese ne yaparsınız

kafayımı yedin sen derdim sonra ha eğer gelip bir daha gitmek istemiyorsan abim seni bekliyo olacak derdim.

kızlardan iğrenmek için sebepler

kız yurdunda kalan birisi olarak :( yağlı saçlar ,kötü kokması ,horlayan türlerin olması (sıradan bir erkekle yarışabilir) ,ciyak ciyak konuşması , erkek gördüğü zaman bana baktı kesin bana aşık demesi ve nasıl olabiliyosa egoist olması .Bütün kızlar böyledir demiyorum ama en nefret ettiğim kız modeli bu şekilde.

bir kadını kendine aşık etmenin yolları

bence bir kadın için en önemli olan adamın gülüşü ,bakışı ,dişleri ve parfümüdür parfüm çok önemli.Çoğu kadın erkek parfümüne bayılır.

yapılmış en aptalca dalgınlık

sanırım hafta sonu gördüğüm gayet ciddi olan coğrafya hocama saatin erken olmasına rağmen iyi akşamlar demem ve adamın attığı bakış..

ben bu yazıyı sana yazdım

eğer seni benim kadar seven biri varsa en az benim kadar acı çeksin tek dileğim bu.

teklif almasna rağmen kimsyle çıkmamş kız

teklif almasna rağmen kimsyle çıkmamş kız.

teklif almasna rağmen kimsyle çıkmamş kız

teklif almasna rağmen kimsyle çıkmamş kız.

en iyi bilim kurgu filmi

lucy ve terabithia köprüsü bu film çıkalı uzun yıllar oldu fantastik bilim kurgu arası bu.

uyumama sebepleri

akşam yatmayı bilmemek sabah da kalmayı bilmemek.

sözlük yazarların fobileri

yalnız kalmak, karanlıkta kalmak, sınavlar ve quizler.

uyumama sebepleri

akşam yatmayı bilmemek sabah da kalmayı bilmemek.

aşk

karşındaki insanın sana kusursuz gelmesi onun yanında kendini güvende hissetmektir . Platonik olunca işler değişiyor tabi nefes alamıyosun onunla göz göze gelmek için uğraşırken göz göze geldikten sonrada utanıp gözlerini kaçırınca da kendine çok kızarsın doğal olarak ~ Senin ismini bile bilmeyen biri için neyin heyecanı bu kalbim

yazarların şu an dinlediği şarkılar

teoman - hayalperest ~ http://m.youtube.com/watch?v=B71elY_55pM

devlet yurdu

Horlayan, aç gözlü, uyumak bilmeyen , sürekli odanıza gelen bencil insanlarla dolu huzur denen şeyin aranacağı en son yerdir.