bugün
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi16
- sırrı süreyya önder28
- az veren candan cok veren maldan5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- damarsız tüysüz manisa yaprağı4
- sözlükteki linç tayfa6
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- herkesin kendini zeki sanması4
- sözlükteki linç kültürü12
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- silver ile evlenecek erkek53
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- askerlik anıları2
- dün gece ne oldu12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sedef hastalığı4
- alman turistlere turist rehberliği4
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- deccaliyet çağı5
- bizim uygulamamız bu şekilde2
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- güne bir şarkı bırak3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- supernatural3
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak2
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- sarapci koala59
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- true'nun çaylak olması4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- ellerim bos gonlum hos28
- sözlükteki bayan azlığı6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
entry'ler (11)
26 aralık sabahı izmit - istanbul trafiğini arapsaçına döndürmemesini dilediğim kardır. zira beklenen kar hoca için beklenen proje öğrencisi olacak benim için de ancak hayali beklenen bir diploma olacaktır.
sağlam bir iktidar gelmediği taktirde amerika'nın geleneksel demokrasi getirme çabaları içinde geçen bir sürece girmesiyle* gözleri üzerine çekecek bir niyazov sonrası türkmenistan oluşabilir.
özellikle kışın camdan gelen soğuk sebebiyle yolcuyu üşüten koltuklardır. hatta temsanın diamond modellerinde havalandırmanın manuel açıp kapama özelliği olmadığından klima açık olduğu vakit yazın da üşüten koltuklardır. zira bu modellerde camın üstündeki ızgaradan sürekli soğuk hava akmaktadır.
yemeklerinin cehennemin dibinde pişirilip cennetin hurileriyle sunulması muhtemel restoran.
-burcun ne?
-ikizler
-grup seviyosun yaani
-hmm. yaani.
-ikizler
-grup seviyosun yaani
-hmm. yaani.
erke dönergecimiz anlamı ve uygulamasıyla gerçek olduğu taktirde söylenecek laf. hatta başına türk de eklenebilir.
anne tarafımın memleketidir. büyük büyük dedem zeynel zade mustafa bey cumhuriyetin kurulması sevincini ve coşkusunu kiğılılar adına haci mehmet efendiyle birlikte atatürke telgraf çekerek bildirmişlerdir. aile hikayelerine göre zeynel zade mustafa, ölüm döşeğindedir ve evini görmeden ölmek istememektedir. at üstünde ölüme dayanarak erzincandan bingöle gelmiştir. son nefesiyle evine ulaşmış ve hakkin rahmetine kavuşmuştur. büyük dedemin konağı şuan bingöl lisesinin bulunduğu yerdir.
suyunun güzel olduğu söylenir. gittim gördüm denedim ama pek bir fark bulamadım. ayrıca adıyaman tarihi için;
http://www.adiyamanli.org/tr/tarih.htm
http://www.adiyamanli.org/tr/tarih.htm
sayaçtan hesap ettiğiniz ücret ile size gelen fatura arasında belli bir fark olabilen faturadır*. bunun sebebi sayac, atmosfer basincindan fazla bir basincla karsilastiginda fazla gelen basinc oraninda tüketimi okuyamaz yani bu durumda sayacin icinden gecen gaz debisiyle okuyabildigi debi farkli olmaktadir. bu fark dolayisiyla faturalandirmada okunan degerin %30 gibi fazlasi hesaplanabilir.
istanbul belediyesinin ceset torbalarını depolara tıkıştırarak önlem aldığı deprem. ayrıca televizyona her çıkan sözde deprem uzmanına inanmamak gerekir. çoğu 17 ağustos 1999 depreminden bu yana popülerite ve reyting amaçlı televizyonlara çıkmaktadır. asıl lafı dinlenecek insanlar sismologlardır. ayrıca hayat üçgenimizi oluşturalım, unutmayalım ki deprem habersiz gelir.
(bkz: bir gece ansizin gelebilirim)
(bkz: bir gece ansizin gelebilirim)
.."en basit işletim parametrelerini bile hesaplamaya değmeyeceğim, ama yine de sizin için tasarlayacağım bir bilgisayar. öylesine büyük ve örtülü bir karmaşıklığı olacak ki organik yaşamın kendisi bile işletim matrisinin bir parçasını oluşturacak. ve siz de yeni biçimler alarak, on milyon yıllık programında görev yapmak üzere bilgisayarın bir parçası olarak çalışacaksınız! evet! bu bilgisayarı sizin için tasarlayacağım. adını da ben koyacağım adı...dünya olacak."
(bkz: the hitchhiker s guide to the galaxy)
(bkz: douglas adams)
(bkz: the hitchhiker s guide to the galaxy)
(bkz: douglas adams)