bugün

entry'ler (11)

kadın

Bir kadın tasviri yapılacaksa bu Güç Mevsimi kitabındaki Emma'dır abi, 20 lerinde ama olgun, zengin ama alçakgönüllü, güzel ama zarif kadın dediğin işte böyle olmalıdır.

malazgirt 1071

Yönetmen koltuğunda Özgür Bakar varmış, korku filmlerinde çok başarılı bir yönetmen, öyle ki bu sefer çok farklı bir konu seçmiş ama ben filmde izlemeden çok iyi olacağının garantisini verebilirim, vizyona girdiği gün diğer filmleri gibi bunu da mutlaka izleyeceğim.

the balm

bi allıları var bunların hot mama ŞAHANE bilirsiniz sizde zaten, nars orgazm allığa muadil gösteriliyor ama daha iyisini daha uygun fiyata sahip olmak bence çok daha mantıklı.Aslında baya ekonomik ve ürün ücret kıyaslamasında gayet başarılı. 10 üzerinde 9 . (bkz: The Balm Hot Mama Allık) (bkz: nars orgazm)

yazarların bu akşam içki içme gerekçeleri

aman ha sonra halılar batıyor. Letgodan öğrenciyiz diye yeni halı verdi teyzenin birisi temiz tutmak lazım.

iddaa bayilerindeki inanılmaz geyikler

iddaa bayisimi kaldı artık ya. elimde buz gibi kola giriyorum bets10 a yatırıyorum kuponumu kazanınca tak banka hesabıma yatıyor para ne uğraşıcam iddaa bayiine git kuponu yatır parayı çek kdvsi var cartı var curtu var hiç gerek yok kasmaya.

mert

yilda bir kac kere konusan,
son kez konustugunda wideman'e :
agu! mugu! kuku! diyen bir zat.

kaçak

iyi ki varmış, cleyi görcez" denilen yarışma...

ceza

sürçmeyok, tekleme yok, tekrar çok yok, hiphop tavri var, türkçeninde ağzina çok sıçmiyor
yani bu arkadaş bu işi iyi kıvırıyor...

pesimist

üniversitedeki hocamın bana taktığı lakap.

dantel

yurdum bazı yörelerinde tentene ismi ile anılan el işi...

entel

-bu renk siyah mı ?
-belki.. olaya hangi bağlamda yaklaştığınıza ve/veya içeriğinin hangi ölçüde pozitifleşmiş olmasına bağlı..
© copyright 2005 - 2026