J
jankilodvandam14 yıl önce
ve tanrı kadını yarattı denilen fotoğraflar
devamında `ateistler bunuda açıklayın` gibisinden tepkiler gelecebilecek fotoğraflardır. ~swh~ http://galeri.uludagsozluk.com/r/277288/
J
ve tanrı kadını yarattı
brigitte bardot`nun süper bir filmi.
J
survivor merve büyüksaraç
merve büyüksaraç, ankara da doğmuş. ted kollejinden mezun olduktan sonra endüstriyel ve moda dizayn bölümlerini okuyarak eğitimine devam etmiştir. resim ve takı yapmayı çok sever. sporla da yakından ilgilenir, basketbol ve voleybol oynamaktadır. da… devamını gör
J
merve büyüksaraç
okuduğu okulda güzelliği ile değil de yaptığı at resimleri ile tanınan lolita.
J
merve büyüksaraç
J
merve büyüksaraç
J
ilginç evlenme teklifleri
normal sınırlarının dışında edilen evlenme teklifleridir. yaratıcılık gerektirir efem.
J
yaran youtube yorumları
her geçen gün daha bi yayılan bu sitede yapılan yorumlar da en az videolar kadar zevkli hale gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla.. videoyu değil de diğer yorumları yorumlayanlar hele gülme krizine sokabiliyor bazen.. gerçekten de video kadar zevk ver… devamını gör
J
gazze
`israil` in ablukaya alıp, tüm dünya ile bağlantısını kestiği, bir parça ekmek ve bir tane ilacın bile bulunmadığı `filistin` in mahrumiyet bölgesi olan yer.
J
danza kuduro
don omar'ın lucenzo denen şoparla beraber söylediği şarkı. çok bayıldığım bir tarz olmasa da eğlenceli anasını satayım. tutar bu şarkı buralar da entry dolar. http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8&NR=1&feature=fvwp
J
sınav sonucunun açıklandığı an
heyecanın doruğa çıktığı andır. nedense insan sınava girerken değil de sonuç açıklandığı an korkunç heyecanlanır, karnına ağrılar girer, elleri titrer. özellikle `lys-ygs` sonuçlarında dizlerin bağı çözülür. ben mahvoluyorum genelde... edit: başlık… devamını gör
J
bugün ben başlık sıçtım
yazarın sıçtığı başlıkla belli belirsiz bir gurur duyması ve bunu sevinçle dile getirmesi durumudur.
J
yılın fotoğrafı
her yıl değişmesi gerekirken, her gün yeni bir yılın fotoğrafı ortaya çıkar. yılın fotoğrafını seçenler yüksek kurulu çok yoğun çalışıyor belli ki.
J
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
J
himalayalar
"seni bir yalarım, bir de himalayalar" gibi iğrenç bir espride adı geçen `dağ`.
J
yastık
`cok oturmaktan dolayi olusan popo agrisi`na birebir çözüm.
J
hollanda belçika sınırı
garip bir sınırdır. hollanda’ ya ait bir belediye olan baarle-nassau, belçika’ya ait başka bir belediye olan baarle-hertog ile sınır komşusudur. baarle-hertog’un 26 ayrı bölgesi baarle-nassau tarafından çevrelendi. bun bölgelerde evler, kafeler ve s… devamını gör
J
cep telefonu kılıfı
günümüzde pek fazla kişinin kullanmadığı `nesne`.
J
cesaret
hiç bir şeyden çekinmeden görüş/davranış bildirme durumu.
J
facebook
kapsadigi agi genisletmeye karar vererek beni hayal kirikligina ugratan oyuncagim. neyseki hala gizlilik (bkz:privacy) ayarlariyla sorunlar halledilebiliyor. (img:#211772)
J
takım ruhu
centilmenliği elden bırakmadan kazanmaya kilitlenmiş bir takımın oyuncularının yarattığı sinerji.
J
ikizler
(bkz: ikizler burcu)
J
ikizler
J
ikizler