bugün
- yasakçı zihniyet12
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi8
- felsefe9
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması6
- ismail kartal11
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu6
- alparslan kuytul8
- apo orospu çocuğu değildir demek9
- vatan sevgisi imandandır2
- metal müzik dinleyen imam3
- seri eksiciyi yemleyip asıl mevzuda kilitlemek2
- içki içen akp li6
- tarikatlar ve cemaatler5
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız4
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- kadın öğretmenler2
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- açlıktan karnına taş bağlayan peygamber4
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- iran barışı reddederse kötü olur huckabee2
- bugün ne yapsam4
- ekşi sözlük15
- evde lahmacun yapmak6
- rüzgar2
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- cristiano ronaldo4
- okul formalarının dayatılması3
- insanı yoran duygular3
- erecto birader birader bay2
- yobazlar3
- teknofaşizm4
- osuruktan şiirler47
- gemilerin denizde yüzmesi2
- tıp okumanın avantajı5
- ağzıma almam diyen kız4
- sevgilinin omuzlarına ceketini atmak2
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- zeki olmanın avantajları8
- ismet gürbüz11
- ayak fantezisi3
- çağla idi5
- kendine yabancılaşmak3
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- her şeyi hatırlayan insan7
- dünya fotoğrafçılık günü2
- rock n park2
entry'ler (374)
uygulamanın ileri düzeyde gelişmiş olmasından dolayı. çok keyifli bir eylemdir.
adamın hareketlerine çok dikkat etmediğinde başına kötüye şeyler gelen şehirlerdir. (bkz: city of god)
pop şarkı dinliyor olması muhtemeldir.
tipik tavuk eylemidir.
kuşlar uçuyor. hayat ne garip.
bilmem kaç milyon gencin pokemondan mahrum kalmasına sebebiyet veren velet. be hey amk çocuğu. pikaçu'ysan atla, zıpla, ıkın. biz de he man olduk, kırmızı ranger olduk, pikaçu olduk, efendime söyleyeyim bagumon olduk. yeri geldi buttercup bile olduk ama uçmadık amk. belki uçtuk ama koşarak, ceketimizi kanat gibi yaparak, uzun atlayarak, fuff diyerek uçtuk. balkondan mı atladık a ibine.
edit: daha fazla küfür eklendi.
edit: daha fazla küfür eklendi.
Manav alışverişini integral hesabı ile yapmak.
az once ilk defa test surusunu yaptigim , mukemmel otesi arac. az yakar, parcasi bakkalda satilablilecek kadar ucuz olmakla birlikte, cok kolay bulunur. an itibari ile sahip oldugum ilk araçtır kendisi. kayitlara gecsin.
arayüzün ve mesajların acilen düzeltilmesi gereken uygulama. vasatın altında. indirirken de direk beş yıldız verdimdi. zall yapmışsa kesin iyidir dedimdi. vermez olaydım.
başlıklarla ve entrylerle başı dertte olup, eğlenmeye çalışan, kendi halinde takılan yazarlarla uğraşan moderasyon. sözlük o kadar coşmuş durumda ki muhtemelen başlıkları bile inceleyemiyor, yazarın geçmişinden bakıp alayını siliyorlar.
Sütçü imam üniverstesi, süte su karıştırma bölümü kazandım. iki artı alsam yeter.
shire'lı hobbit'lerle metonya'lı meton'lar savaşsa, kazanacak olan ülkedir. Çekirdek - kola hazır, takipteyiz.
(bkz: fino) insan yiyen olarak adlandırılır ve bir çok ülkede yasak olan bu ırkın ağızlık olmadan dışarı çıkarılması yasaktır.
"Bu yıl olmuş hala ösys var." sonuçlarıdır.
Bir 70 saat uyusa da uykusunu alamayan yazar değildir. Zira rahatsız edilmeyi, dürterek uyandırılmayı, "kalk kalk çay koydum.", gibi sözler duymaya hasrettir.
Evine vantilatör bile alamayan insanlar vardır. Hallerine şükretsinlerdir. Bu durumdakiler, didaktik kitap kapağı yahut plastik kap kapağı bulup ha bire sallarlar. Nereden mi biliyorum? Tabiki de kendimden değil kuzenimden.
Ösym başkanını çekip çıkaran kişidir. Muhterem bir insandır.
Aynı zamanda yardım etmenin mümkün olmadığı kedilerdir. Eli uzatmaya kalmadan her yerinizi parçalayacak olan kedidir. Gerekli zırhları giymeden yardım falan edilmemelidir vicdansızlara.