bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı19
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı4
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- distopik film önerisi6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- aniden masayı devirip çığlık atmak2
- galatasaray12
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar13
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- victor osimhen14
- yandım çavuş ayranı3
- aşkım sakso ne demek diye soran kız3
- dursun özbek3
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- ishal olmak5
- köprüleri yakmak2
- la taverne des yeux2
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- uludağ sözlük evreni9
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- sözlükteki galatasaraylılar2
- iremga32
- sözlükten birine telefon vermek3
- galatasaray'ın kırmız kart jokeri3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- velvet15
- bir bela geliyor8
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- monica bellucci bakışı3
- doruk madencilik işçilerinin direnişi5
- sebahattin şirin21
- galatahahahahahaha2
- sözlükte marka olmak11
- gurbetçi mehdi2
- kedi tekmelemek11
- yakışıklı seri katil4
- brokeback dagindan ev almak3
- ismet gurbuz 20242
- çorum fk2
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- barış alper yılmaz2
- chp'li kızların açık giyinmesi3
- ömer karakaş3
- anın görüntüsü31
- yunus akgün2
entry'ler (374)
uygulamanın ileri düzeyde gelişmiş olmasından dolayı. çok keyifli bir eylemdir.
adamın hareketlerine çok dikkat etmediğinde başına kötüye şeyler gelen şehirlerdir. (bkz: city of god)
pop şarkı dinliyor olması muhtemeldir.
tipik tavuk eylemidir.
kuşlar uçuyor. hayat ne garip.
bilmem kaç milyon gencin pokemondan mahrum kalmasına sebebiyet veren velet. be hey amk çocuğu. pikaçu'ysan atla, zıpla, ıkın. biz de he man olduk, kırmızı ranger olduk, pikaçu olduk, efendime söyleyeyim bagumon olduk. yeri geldi buttercup bile olduk ama uçmadık amk. belki uçtuk ama koşarak, ceketimizi kanat gibi yaparak, uzun atlayarak, fuff diyerek uçtuk. balkondan mı atladık a ibine.
edit: daha fazla küfür eklendi.
edit: daha fazla küfür eklendi.
Manav alışverişini integral hesabı ile yapmak.
az once ilk defa test surusunu yaptigim , mukemmel otesi arac. az yakar, parcasi bakkalda satilablilecek kadar ucuz olmakla birlikte, cok kolay bulunur. an itibari ile sahip oldugum ilk araçtır kendisi. kayitlara gecsin.
arayüzün ve mesajların acilen düzeltilmesi gereken uygulama. vasatın altında. indirirken de direk beş yıldız verdimdi. zall yapmışsa kesin iyidir dedimdi. vermez olaydım.
başlıklarla ve entrylerle başı dertte olup, eğlenmeye çalışan, kendi halinde takılan yazarlarla uğraşan moderasyon. sözlük o kadar coşmuş durumda ki muhtemelen başlıkları bile inceleyemiyor, yazarın geçmişinden bakıp alayını siliyorlar.
Sütçü imam üniverstesi, süte su karıştırma bölümü kazandım. iki artı alsam yeter.
shire'lı hobbit'lerle metonya'lı meton'lar savaşsa, kazanacak olan ülkedir. Çekirdek - kola hazır, takipteyiz.
(bkz: fino) insan yiyen olarak adlandırılır ve bir çok ülkede yasak olan bu ırkın ağızlık olmadan dışarı çıkarılması yasaktır.
"Bu yıl olmuş hala ösys var." sonuçlarıdır.
Bir 70 saat uyusa da uykusunu alamayan yazar değildir. Zira rahatsız edilmeyi, dürterek uyandırılmayı, "kalk kalk çay koydum.", gibi sözler duymaya hasrettir.
Evine vantilatör bile alamayan insanlar vardır. Hallerine şükretsinlerdir. Bu durumdakiler, didaktik kitap kapağı yahut plastik kap kapağı bulup ha bire sallarlar. Nereden mi biliyorum? Tabiki de kendimden değil kuzenimden.
Ösym başkanını çekip çıkaran kişidir. Muhterem bir insandır.
Aynı zamanda yardım etmenin mümkün olmadığı kedilerdir. Eli uzatmaya kalmadan her yerinizi parçalayacak olan kedidir. Gerekli zırhları giymeden yardım falan edilmemelidir vicdansızlara.