bugün
- chp'nin hali ne olacak31
- en sevdiğiniz müzik türü5
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek4
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- kayyum kemal8
- insan olmaya çeyrek kala5
- her evde en az iki araba olması4
- gocu35
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- tai lung11
- favori manifest kızınız4
- kalın bacaklı kadın çekiciliği5
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- kuzen evliliği5
- suca suruklenen cocuk7
- zall buraya bak aslanım7
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste7
- ilgi manyağı olmak2
- ay pardon diyen erkek3
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- kürtçülük yapan komünist5
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- maç izlemenin çok saçma olması5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- dilek imamoğlu ndan müdahaleye tepki2
- özgür özel'in yargı mensuplarına çete demesi2
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- kemal kılıçdaroğlu18
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- düşük göz kapaklı gözler4
- cesur olmak3
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- taze kekik4
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- swinger2
- arkadaşla buluşmak2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- ankara nın en berbat semti2
entry'ler (111)
insanları namaz kılmıyorsun diye ağır ithamlar bulunmak yanlış. Fakat namaz kılanların, kılmayanlara içten içe üzülüp onları namaza sevdirmenin yollarını arayan kimseye de. - Sana ne kardeşim el alemin namazından niyazından demeleri oldukça yersiz bir durumdur. islam insanlara tebliğ görevi vermiştir çok duymuşsunuzdur emr-i bil ma\'ruf nehyi anil münker ifadesini. Tezimi şu örnekle tamamlıyorum.
Düşünün yolda karşıdan karşıya geçeceksiniz arabanın geldiğini fark etmeden yola zıplıyorsunuz yanınızda ki adam da kolunuzdan tutup - aman kardeşim dikkatli ol araba çarpar, demesine, aklı yerinde olan insan - Sana ne benim hayatım ne karışıyorsun demez aksine şükranlarını sunar. Aynen örnekte olduğu gibi insanlara namazı sevdirmeye çalışmak onları inanmış olduğu ahirette güzel nimetlerle karşılaşmasına vesile olmaktır. Ancak en başta belirttiğim gibi ağır ithamlarda bulunmak doğru değil.
Düşünün yolda karşıdan karşıya geçeceksiniz arabanın geldiğini fark etmeden yola zıplıyorsunuz yanınızda ki adam da kolunuzdan tutup - aman kardeşim dikkatli ol araba çarpar, demesine, aklı yerinde olan insan - Sana ne benim hayatım ne karışıyorsun demez aksine şükranlarını sunar. Aynen örnekte olduğu gibi insanlara namazı sevdirmeye çalışmak onları inanmış olduğu ahirette güzel nimetlerle karşılaşmasına vesile olmaktır. Ancak en başta belirttiğim gibi ağır ithamlarda bulunmak doğru değil.
Yakın zaman da kendisini beyaz Show da Okan'ın programında göreceğimiz kişidir. Güney Kore de G11 adı altında belli ülkelerden temsilcilerle evrensel kültür savaşını konu edinen programdır. Program tuttu Enes abimiz ülkemizde de gittikçe tanınır hale geldi. Ülkemizi çok iyi temsil ediyor. Yolun açık olsun oppa.
Gusül alma imkanın olduğu halde almadıysa bu biraz problemli. Her yaptığın haram olur safsatasına kanma. Ne yani birisine yardım ettin bu da kötü olarak mı değerlendirilir? Sevap kazanamaz mısın Tabi ki kazanırsın. Ama gezmemeye dikkat et. Sonuçta fıkıhta hükmi olarak kirli sayılırsın. Tez zamanda gusül alına.
Ve evladım sen namaz kılmıyor musun da cenabet geziyorsun?
Ve evladım sen namaz kılmıyor musun da cenabet geziyorsun?
Feridun Düzağaç düşler sokağı.
Geçen hafta aklıma gelen kendimce dahiyane olarak atfettiğim ve evliliğimizin birinci yıl dönümünde sürpriz olarak söyleyeceğim bir uygulama. (sizce nasıl bişey)
Aklıma gelir gelmez bir hesap açtım ve mesaj göndermeye başladım. Amacım ise orayı otobiyografim olarak kullanmak hem de ilerde onunla beraber okuyup gülmek ve en önemlisi ise onu etkilemek.Kendimi sana sakladım karıcım kelimesinin uzuuun uzadıya anlatımını bu şekilde yapmış olmak.
Daha önce bi kızla çıkmadım lisede ve ünivde kızlar tarafından ilgi odağı olsam bile. Ne bileyim flört etmeyi hep zaman kaybı olarak gördüm. Mesajlarım ağırlık olarak yaptıklarım olucak ve bi o kadar da ona yazdığım şiirler olacak. Bakalım onun tepkisi nasıl olacak. Evlenip eşime bu süprizi yaptığım zaman buraya gelip not düşücem.
Aklıma gelir gelmez bir hesap açtım ve mesaj göndermeye başladım. Amacım ise orayı otobiyografim olarak kullanmak hem de ilerde onunla beraber okuyup gülmek ve en önemlisi ise onu etkilemek.Kendimi sana sakladım karıcım kelimesinin uzuuun uzadıya anlatımını bu şekilde yapmış olmak.
Daha önce bi kızla çıkmadım lisede ve ünivde kızlar tarafından ilgi odağı olsam bile. Ne bileyim flört etmeyi hep zaman kaybı olarak gördüm. Mesajlarım ağırlık olarak yaptıklarım olucak ve bi o kadar da ona yazdığım şiirler olacak. Bakalım onun tepkisi nasıl olacak. Evlenip eşime bu süprizi yaptığım zaman buraya gelip not düşücem.
kendini kesfedememis insanlar, insanlarimizdir. onlarin dogaya, kainata katkilari illaki vardir. sadece henuz biz bilmiyoruz.
özel bi durum değildir, sonuçta hepimiz Alla gönderdi.
cogu kalbur durdugunu kabul etmez, ama erken yasta farkindalik olursa cok sorun olmaz.
namus bacak arasında aranmaz diyenler şimdi de imanı baş örtüsüyle tamamlandığını düşünmüş. ironik.
david beckham. ibne nasılda yakışıklı.
üzücü olan durum. besle kargayı oysun gözünü misali. tamam yardımcı olalım bakalım ama abi her yerdeler ve bıktırdılar. devlet bunlara diyo
- birader al çocuklarını git hataya orda sana bakı. adam gidermi ? istanbul dilenerek kazanacağı paranın haddi hesabı var mı tabi gitmez.
devlet baba bu işe bi el atsorun daha fazla büyümeden.
- birader al çocuklarını git hataya orda sana bakı. adam gidermi ? istanbul dilenerek kazanacağı paranın haddi hesabı var mı tabi gitmez.
devlet baba bu işe bi el atsorun daha fazla büyümeden.
kutsallığı tartışılır ama daha önemli yerleri koruduğu kesindir.
yorucu bir eylemdir.
trabzon sporun durumu biraz karışık. 3 büyüklere giremeyecek kadar büyük değil, diğer takımlarla bir tutulacak kadar da küçük değil taraftar kitlesinden ve fanatiklerinden bunu görmek zor değil.
sadece yasayi erkeklerin koymasi diye bi sey yanlis olur. kararlar ortak alinmali boyle olmadigi takdirde baslikta da denildigi gibi sadece sevgili olarak kalinir ilermez, yurumez.
ilk gun uyandiginda iserken gelen rahatlama hissi yasiyorsun. ilerleyen gunlerde de kusunu fermuara kaptirmis gibi aci cekiyosun.
gece gece usenmeyip anneler gunu hatirlatmasi yapan tesekkur edilesi yazar.
asil sorulmasi gereken soru. ben kim? sen kim?
öleceği için.
varlığımla çürüttüğüm önerme. ünlü isimleri referans vermeye gerek yok.