bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- babuş diyen kız10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- netanyahu7
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- from gold from dust29
- bacılar koşun yanıyorum6
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sözlük kızlarının kekleri5
- dişil enerji yağı4
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- yaprak döken adam2
- yahudi kızları3
- çok uykum geldi4
- kavaklıdere5
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- dişil enerji3
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- beyler acilen koşun3
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- fatma betül sayan kaya36
- havuçlu tarçınlı kek4
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
entry'ler (6)
Zor bir sitedir. Bunun nedeni sitenin kurucusunun, siteyi kullananların zeki olmasını istemesidir. Renk körlerinin görebildiği tek renk olan mavi rengi çoğunlukta kullanılmıştır. Tumblr olmadan yaşayamam diyen insan (benim gibi) tumblr insanı adını alır (tumblr girl, tumblr boy) bağımlılık yapar ve odanıza babanız girince sayfayı değiştireceğiniz bir sitedir.
ben çocukken tatlıydım aslında da büyüyünce Allah belamı verdi bence asfasdf.
haziranın 26 sında Türkiyeye gelen ama aylardır yabancı ülkelerde oynayan film. Tumblr insanı daha çok sever<< mishal ben.
işte o benim bulamadığım erkek türü... asdasfdsa.
kendi hatalarında "ay yanlışlıkla olduu pardonn .s" diyen ama ben (biz) yanlışlık yapınca 7 sülalemizi ağlatan anne türü
köpek kedi alacağınıza bir guinea pig alın daha iyi. kimse şirinlikte patisine su dökemez ^_^ dünyadaki en şirin canlı bence. benim bir tane var. adı sylwia, kısaca sili diyorum çünkü benim küçük aptalım o benimm.. şu an 4 aylık ve ergenlik dönemine girdi. 4. aydan 1 yaşına kadar ergenlikleri sürüyor bu yüzden sizi ısırmaları olasıdır ama sizi ısırmalarının nedenleri olabilir. mesela tam işiycekken alinize almışsanız ısırır yada bir şey anlatmaya çalışıyordur. internetten araştırırsanız seslerinin birçok anlamı vardır. mutlu, mutsuz, kur yaparken.. beslenme konusunda brokoli, patates, karpuz vb. çok vermeyin ama onun dışında her yeşilliği yerler. daha çok çimen yedirebilirsiniz, hem severler hem gerekli vitamini karşılar. tüy dökmelerinin sebepler mevsim değişikliği, vitamin yetersizliği, mite denen parazit yada mutsuzluktur. bide en çok guinea piglere fare denmesinden nefret ediyorum. ne kadar açıklarsam açıklıyım anlamıyorlar, ya fare ya hemstır diyorlar kardeşim salak mısınız geri zekalı mısınız? onlar kobaylar. tavşan ve fare karışımı gibidirler ama ikisinin arasında kalmış bir türe benzerler. türleri cavy diye adlandırılır. ama sonuç olarak kobay dırlar. yani insan yaratımıdır ardından türler normal birer hayvan gibi satılmaya başlanmıştır. bazı deyişlere göre insan yapımı olduğu ve Allah yaratmadığı için evlere ve ailelere huzursuzluk getirir ve barışı bozarmış ama ben hiçbir zararını görmedim bu şirin yaratığın ve bence öylede bir şey yok. kısaca guinea pig almanızı öneririm ve kesinlikle seveceğinizi belirtmek isterim