I
immortal technique3 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
I
günün özeti
sözlügün bitmek tükenmek bilmez geyiklerinden biri daha. bir digeri icin; (bkz:ben bu yaziyi sana yazdim)
I
anın görüntüsü
I
hoşlanılan kıza reddedemeyeceği bir teklif yapmak
(bkz:ingiliz atım olmadan asla) (bkz:evet evet evet) asla karşıkonulamaz bir teklif yapmaktır.
I
saç fetişizmi
gayet yaygın olan bir hastalıktır. başlığının açılmamış olması üzücüdür. efenim yok mudur ilkokulda öndeki kızın saçını çeken piçler. biziz işte. hangimiz yapmadık ki? işte bu kişiler, geleceğin saç fetişistleridir. ilkokulda öndekinin saçını çeker, … devamını gör
I
saç fetişizmi
gayet yaygın olan bir hastalıktır. başlığının açılmamış olması üzücüdür. efenim yok mudur ilkokulda öndeki kızın saçını çeken piçler. biziz işte. hangimiz yapmadık ki? işte bu kişiler, geleceğin saç fetişistleridir. ilkokulda öndekinin saçını çeker, … devamını gör
I
anın görüntüsü
I
gece gece azmış sözlük karıları
I
yazarların galerilerindeki en anlamsız görsel
Uludağ sözlük yazarlarının telefon galerilerindeki en anlamsız, en gereksiz, en boşuna yer kaplayan görseldir. (img:#899517)
I
anın görüntüsü
I
anın görüntüsü
I
immortal technique6 yıl önce
güzel kız gördüğünde ağzı açık bakan abazan
cahil, zavallı, beyin yoksulu, garip ve daha birçok sıfatla tanımlanacak bir maldır. güzel kızdan ona yar olmayacağını er yada geç anlayacaktır.
I
immortal technique7 yıl önce
chp belediyeleri
Lgbt destek mesajları yayımlayan belediyelerdir. Belki akılları başlarına gelmiştir zannediyordum ama boşuna ümitlenmişiz. Açık konuşayım koca koca adamlar birbirlerini sikiyor ve siz bunları destekliyorsunuz. Eş cinsellik sapıklık değil tercihtir di… devamını gör
I
chp belediyeleri
Lgbt destek mesajları yayımlayan belediyelerdir. Belki akılları başlarına gelmiştir zannediyordum ama boşuna ümitlenmişiz. Açık konuşayım koca koca adamlar birbirlerini sikiyor ve siz bunları destekliyorsunuz. Eş cinsellik sapıklık değil tercihtir di… devamını gör
I
5816 sayılı kanunun kaldırılma kampanyası
Cumhurbaşkanına edilen hakaretlere TCK'da nasıl ayrı düzenlenmiş ve cezası basit hakaret suçundan farklı ise bu ülkenin kurucu liderine karşı yapılan hakaretlerin de ayrı bir hükme tabi olması kaçınılmazdır. Atatürk bu millet için ne yaptı diyebili… devamını gör
I
muhafazakar chp seçmeni
ilginçtir. yahu ne kafalar var azizim... Gök Tanrı bizleri sağ ve sol Çomarlardan muhafaza eylesin...
I
mehmet aslan
`gazinocular kralı`nın en küçük oğlu.gecelerin hızlı adamlarından,zengin hem de yakışıklı bir kişilik.(bkz:reina) ~neyin peşindeyim ya~~amman eksik kalmasın~
I
selçuk bayraktar
Sümeyye Erdoğan'nın müstakbel eşi. Geleceğin yeni bilim sanayi ve teknoloji bakanımız hayırlı olsun. Çok zeki bir mühendistir. Selçuk Bayraktar 1997 yılında Robert Kolej’den mezun oldu. 1997-2002 yılları arasında iTÜ Elektronik ve Haberleşme Müh… devamını gör
I
mini eteğine bakılmadığı için kuduran kız
Metroda giydiği mini eteğini protesto eden amcayı çekip neden bakmadı diyerek kudurmuş kızımız. işte bi yüzden erkek olmak yazın daha zor. https://mobile.twitter.com/i/web/status/1137450048382492672 (img:#1860939) Kızımız yoğun linç yediği için … devamını gör
I
game of thrones
2011 de ekranlara gelecek yeni dizi... [http://http://www.imdb.com/title/tt0944947/ ] R.R.Martin'in ([http://www.georgerrmartin.com/ ]) çok satan A Song of Ice and Fire serisinden uyarlanan dizi yakında HBO ekranlarına geliyor. Serinin şu anda 4 k… devamını gör
I
sahibinden com daki ilginç ilanlar
--`spoiler`-- Etlerin basında durur, ters yüz edileceği zaman havlayarak haber verir. Kesinlikle yemeye kalkışmaz. --`spoiler`--
I
yaran yorumlar
(img:#1159132) Çok temiz 1 saat haykırdım. belkide uzun zamandır gülmediğimden buna patladım bilmiyorum.
I
immortal technique8 yıl önce
papağan kayıp ilanı
bugün 15.00 sularında çarşıda rastladığım ilandır. ilk anda tam idrak edemedim şakadır herhalde dedim ama okudukça daha çok yarıldım. metin tam olarak şöyleydi. lütfen dikkat! papağanından başka kimsesi olmayan özürlü bir vatandaşın herşeyi, 8 y… devamını gör
I
immortal technique8 yıl önce
evlilik yıldönümünde alınabilecek hediyeler
bir süredir zihnimi feci şekilde kurcalayan durum. sevdiceğime layık, bütçeme uygun bir hediye almak ne zor işmiş be arkadaş! tek taş pırlanta yüzük alsan 400 tl den başlıyor, nerden baksan bir asgari ücrete eşit, bir kazak yada kıyafet alsan basit k… devamını gör
© copyright 0.84 2005 - 2026