bugün

sevdiği entry'ler

vantilatör

Fakirin klimasıdır. Geceleri uyuyamayanların imdadına yetişendir. Tabi ay sonu geldiğinde güzel bir fatura ile karşılaşmakta en güzel bedelidir. Fakat "değer mi?" diye sorarsanız. Sonuna kadar değer.

özgürlük

Özgürlük, her insanın görüşlerini rahatça ortaya atabilmesidir.

dost kazığı

Düşman kazığından daha fazla koyandır. Sırtını yasladığın kişinin seni yüzüstü bırakması anlamına gelir. Tanrı kimsenin başına vermesin. Dostlarınızı iyi seçmenizde fayda var.

trip at ama gitme

Seven, çaresiz erkek söylemi.

insanı güçlendiren olaylar

insanı ruhen ve bedenen güçlendiren olaylardır.

*Sevilen bir yakınını kaybetmek.
*Dost kazığı yemek.

hiç eskimeyecek şarkılar

bana bir masal anlat baba.

bana babamı hatırlattığı için asla eskimeyecektir. 25 yaşıma geldiğim halde her dinlediğim de ağlarım.

insan aşık olduğu kişiye karşı seks düşünür mü

Başlarda düşünemez, sonralarda ilişkinin heyecanı azaldıkça düşünebilir. Şahsen ben aşık olduğum kişiyi düşündüğüm süreçte masturbasyon bile yapamıyorum.

allah bizi neden yarattı

Mantıklı bir cevap üretmeye çalışırken beynimi yediğimdir, zekam yetmiyor sanırım.

hayali kürdistan olanın sonu kabristan olur

Son zamanlarda daha da dişe dokunur bir şekilde gerçekleşen söz.

fuse tea vs lipton ice tea

açık ara ice tea'nın alacağı versustur. Ama yine a101'in soğuk çayıyla kapışamaz.

eroinin verdiği zevkin 1000 orgazmdan iyi olması

Kesinlikle doğru olan önermedir öte yandan orgazmın bağımlılık yapmaması sonucu kazanan orgazmdır.

bir kıza verilebilecek en güzel hediye

Bir kıza verebileceğiniz en güzel hediye kalbinizdir. Söküp veriniz.

rüyaların aşırı gerçekçi olması

Rüyaların aşırı gerçekçi olması olayıdır. Gerçekten bilmiyorum kimin ne sıklıkta rüya gördüğünü fakat ben ayda 2-3 kez görürüm ve gördüğüm rüyaları sanki gerçek hayattaymış gibi yaşarım. Acaba bu kadar gerçekçi rüyalar görebiliyorsak dünyanın rüya olma olasığı nedir?

türk müyüz müslüman mıyız

Türküm. Ama inançsız olanından.

ben bu yazıyı ona yazdım

Ulan vefasız kız seni, madem gidecektin, ne diye bıraktın anılarını bana? Ne diye fotoğraflarını verdin bana? Ne diye bağladın beni kendine? Seni çok namuslu bilirdim ben. Tam bir orospuymuşsun. Ruhun orospuymuş. seviyorsun sanmıştım beni. Bakışların "seviyorum" diyordu lakin hiç te öyle değilmiş. Neyse ağzımı daha fazla bozamayacağım. Kaptan doldur...

recep tayyip erdoğan

Bir önceki başbakan, şuan ki cumhurbaşkanıdır. Taht korkusu sebebiyle Muhsin yazıcıoğlu'nu öldürttüğü söylenir. Öte yandan yaptı mı? yaptı arkadaşım. Ben bir ak parti düşmanı biri olarak söyleyebilirim ki yaptı. Yapmadı değil fakat yaptığından çok aldı, götürdü. En başta örnek verecek olursam içtiğim sigara. içtiğim sigaranın, aldığım alkolun %65i vergiyse ne yapayım öyle hükümeti arkadaşım ben? Benden 5 alıp 2 veriyorsan bu benim gözümden kaçmaz. Ayrıca ülkenin çoğunluğu cahil kesim olduğu için oyunu bu kişiden yana kullanmaktadır. Çünkü onlar sadece yaptıklarını biliyorlar, aldıklarını değil.

sarhoşken yapılan saçmalıklar

Halıya kusmak. Favorim.
© copyright 2005 - 2026