bugün
H
hopps8 yıl önce
atatürk ün en karizmatik fotoğrafı
(img:#1402017) karizma ve asalet akan bu fotoğraftır.
H
hopps8 yıl önce
atatürk ün en karizmatik fotoğrafı
(img:#1402017) karizma ve asalet akan bu fotoğraftır.
H
hopps9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
H
hopps9 yıl önce
satranç izlemek
(img:#1294389)
H
hopps9 yıl önce
galatasaray defansı
2011-2012 sezonunda şüphesiz ki en kötü performansını sergileyecektir. yapımda emeği geçenlerin allah bin belasını versin!
H
hopps9 yıl önce
chplilerin tecavüz yasası iftirası
adamlar iğrenç bir yasa yapıyor g*t kıllarıda burada onu savunuyor.
H
hopps9 yıl önce
tecavüze teşvik yasası yalanı
kafası çalışmayanlar anlamaz tabi. ne yazıyor gerekçesinde? cebir şiddet....hariç. mesela x, y nin amcaoğlu. X, y ye yıllarca zorla cinsel saldırı uyguladı aile içi olduğu için y de kalkıp zorla yaptı demedi. duyarlı bir bunu duydu ve şikayet etti.… devamını gör
H
hopps9 yıl önce
eksicilerin ekşici olması ihtimali
sadece düşündürmüştür.
H
hopps9 yıl önce
fetöshop
bütün fetöcü, paralel yapıcı kişilerin an itibariyle içerisinde bulundukları hapishanelere verilmesi gereken ad. fetöshop seç beğen al bölücüden bölücü beğen.
H
hopps9 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
H
hopps9 yıl önce
kendisinden daha güzel kız görmüş kız bakışı
offf, kaçıncı başlığım bu bilmiyorum ama tanımlaması en zor başlığım orası kesin. yine de deneyeceğim. kendince belli bir havası vardır her kızın. etrafta da erkek varsa zaten tamam, o üstün bir ırktır(o öyle sanıyor, kimsenin onu iplediği yok da). … devamını gör
H
hopps9 yıl önce
anıtkabir e çocuk parkı yapılması
isabetli iştir. --`spoiler`-- Anıtkabir’e bir kargo şirketi tarafından çocuk parkı yapıldı. atayizler duruma tepki gösterdi. Atatürk'ün ebedi istirahatgahının bulunduğu yerleşkeye, mahalle arasında yapılan çocuk parklarından kondurulmasını “Buras… devamını gör
H
hopps9 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
H
hopps9 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
© copyright 2005 - 2026