bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz11
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- en güzel sevişme12
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- yeni parti34
- yemeğin yarısını yiyen kızlar3
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- sigmund freud vs carl gustav jung4
- enayimiknatisii9
- geceleri ne yapılır5
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- yeni parti seçmeni2
- güne bir şarkı bırak11
- çağrı filmindeki habeş kralı2
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- kemal kılıçdaroğlu9
- ortalık çok karıştı ben yeni partiye vereceğim2
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- namazında niyazında erkek10
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım2
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- bu koyden olsam ne olacak18
- ağzından bilimi düşürmeyen tip3
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- nervio35
- tai lung9
- vermio11
- manifest dinleyerek düğüne hazırlanmak2
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- insan olmaya ceyrek kala19
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- pinhani4
- chp nin camileri ahır yapması6
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- ahmet sezer bey14
- seri gizli artı oy veren melek15
entry'ler (20)
dünya üzerinde insanları en çok etkileyen unsur inançtır ve kullanılmaya en açık unsurdur akp de bunu en iyi şekilde yapıyor bu yüzden akpden nfrt ediyorum ve diğer sepep diğer partilerin daha boktan olması.
altıncı his, prestij, sihirbaz ,zindan adası , gen (bu arada gen yerli bilmdir ve çok kaliteli bi film izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim ) .
yanlızlık hiç peşimi bırakmadı çıkma teklifleri gelince belki bu sefer gider diye düşünüyorum ama gönderemedim bir türlü
sözlükten kız kaldıran oldumu ki.
bi gün bir çılgınlık yapıp seni sevdiğimi söylesem alay edip gülermisin yoksa sende severmisin.
sürekli neden bunu yapmıyorsun bunu yapsana senin için diyorum bak gibisinden konuşması hayır yani bunları diceksen seninle değil annemle arkadaş olurdum yaram.
yaşamsı bile gereksiz olan kişi.
Dünyanın en güzel ritmi; senin için çarpan penistir. *
siz o bölümde ne yapıyorsunuz ki.
rüyamda göreceğim ismi koycam * .
oscar alan her film iyi olmadığı gibi oscar alamayan bir filmde çok iyi olabilir.
Bende seni seveiyorum ve hep seveceğim.
bizim neden ibadet etme zorunluluğmuz var bu dünyaya gelmeyi biz seçmedik ben neden bu kurallara uymak zorundayım neden uymadığım için cezalandırılacam?
che guevara dan yaptıklarından bahsedin biraz o konularla ilginiz varmış gibi davranın tamamdır .zaten kızlar en çok aynı ilgi alanına sahip olduğu erkekten etkilenir.
okuduğum en güzel kitaplardan bitanesi hatta zar felsefesini kendi hayatımada da uygulamyı düşünüyorum .
çok fena aşık olduğum bir çocuk var bu sabah rüyamda onu gördüm aniden elimden tutuyordu ve bende hiç birşey demiyordum ama rüyada sanki o elin sıcaklığını gerçektende hissediyordum çok güzeldi gerçek olmsını çok isterdim ama o iki saniye bile sürmeyen mutluk bile beni sanki sarhoş etti.
ülkemiz dünyadaki en büyük genç nufusuna sahip ülkelerden biri olmasına rağmen hiç ilerleyememesinin nedeni ülkedeki hiç bir sitemin tam olarak oturmamış olmasındandır ülkedeki yönetim sitemi mesela hep kişi ve partilere bağlı kalıyor yeni gelen başka bir uygulama getiriyor başka şeyler getiyor bu sistem osmanlıdada vardı ve çökmesine neden oldu ama hala kimse ders almış durumda değil eğitim sistemi aynı şekilde sistem oturmadığı için yeni şeyler üretilemiyor .
duygularının anlaşılmicağını düşünen utangaç insadır . insanlar genelikle birini sevdiğinde bunu başkalarıyla paylaşamaz onun dışındaki çoğu şeyi paylaşır
millet hemen her fırsatı değerlendiyor yakında harry potter la alakalı ama biraz farklı şeyler anlatan bir film çıkarsa hiç şaşırmam.
bunu söyliyen erkek te olabilir neden hemen akla bi kız söylemiş gibi geliyor.