bugün
H
hiclerv01 yıl önce
league of legends wild rift
Betası başlamış olan Ekim ayına doğru tamamen ortaya çıkacak yeni bağımlılığım. Şuradan betasini izleyebilirsiniz. (bkz: https://youtu.be/FLz7Kjp49AM ) Link patlamış yeni link eklendi.
H
hiclerv01 yıl önce
pandela
bir yazar. uludağ'a çıkmış yeni bir keşiş.
H
hiclerv01 yıl önce
hiclerv0
merhaba yazarlar. daha önce 2019'da sözlükteydim sethv filandı nickim ama şifreyi bilmiyorum e posta da kayıp büyük ihtimal. her neyse 4 yıl aradan sonra yine bir geleyim bir şeyler karalayayım dedim.
H
hiclerv01 yıl önce
hiclerv0
merhaba yazarlar. daha önce 2019'da sözlükteydim sethv filandı nickim ama şifreyi bilmiyorum e posta da kayıp büyük ihtimal. her neyse 4 yıl aradan sonra yine bir geleyim bir şeyler karalayayım dedim.
H
hiclerv01 yıl önce
kahvaltıda sosisli yumurta ve bira ikilisi
sut parliament vozol uclusu kadar guzel mi? (img:#2381161)
H
hiclerv01 yıl önce
kafein
kahvede ve kolada bol miktarda bulunan, ayrıca sınav dönemlerinde bastıran yoğun uykuya karşı koyabilmek için alınması gereken madde
H
hiclerv01 yıl önce
nervionun kedisi
(#46778411) hayvan severler tarafından kurtarılması gereken kedidir. Nervio getir benim kurtla yetişsin, azıcık kuzu butu yiyip, 3 5 Suriyeli kovalasın..
H
hiclerv01 yıl önce
anin fotografi
Hayatimin en anlamli alisverisini yaptim bugun. Dostluk kazanacak;) (img:#2378208)
H
hiclerv01 yıl önce
oda suslemek
(img:#2380944) kafamda kendimi yok etmedigim zamanlarda yaptigim max aktivite olsa gerek.
H
hiclerv01 yıl önce
oda suslemek
(img:#2380944) kafamda kendimi yok etmedigim zamanlarda yaptigim max aktivite olsa gerek.
H
hiclerv01 yıl önce
oda suslemek
H
hiclerv01 yıl önce
vozol
(img:#2380822)
H
hiclerv01 yıl önce
park
arabayı bir yerde sabit halde tutma işi
H
hiclerv01 yıl önce
iyi geceler sözlük
yatarken sözlüge veya `sözlük ahalisi`ne söylenen söz.
H
hiclerv01 yıl önce
iyi geceler sözlük
yatarken sözlüge veya `sözlük ahalisi`ne söylenen söz.
H
hiclerv01 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
H
hiclerv01 yıl önce
yazarların intihara en yakın olduğu an
Sözlük yazarlarının intihar etmesine, son bir adım kalan bunalım anlarıdır. Cepte beş kuruş yok ve kredi kartı borçları üst üste gelmişti. işsiz kalmıştım. Sevgilim yoktu. Yakınlarımı kaybetmiştim. Geceleri tek başıma caddelerde boş boş yürürdüm. S… devamını gör
H
hiclerv01 yıl önce
sigara ile yasadiginiz son sey
(img:#2377934) elimden ates cikti hia.
H
hiclerv01 yıl önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
H
hiclerv01 yıl önce
parmaklarinizin basina gelenler
uzerine araba kapisi kapadim... 9 haziran'da. (img:#2377601)
H
hiclerv01 yıl önce
olaylari hatirlama seviyem
H
hiclerv01 yıl önce
iyi geceler
dunya donuyor efendim. siz diyemiyorsaniz da, diyebilecek yahut denecek biri her zaman vardir.
H
hiclerv01 yıl önce
green chef
this is green chef. kirklareli merkez. (img:#2377581)
H
hiclerv01 yıl önce
sigara
(bkz)captain black(/bkz) sigara demeyin alınır
© copyright 2005 - 2026