bugün
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması18
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük17
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek5
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak6
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız9
- müze gezmek3
- chp tabanında kılıçdaroğlu'na destek yüzde 794
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği7
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron7
- kısa şort giyen şişman kız2
- annesizlik6
- macbook edinme sebepleri2
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması2
- teslimiyet3
- selahattin demirtaş vs recep tayyip erdoğan3
- ellerim bos gonlum hos5
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders2
- altının düşüşü6
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği2
- byd nin türkiye ye yapacagi yatirimdan vazgeçmesi6
- gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın2
- yalnızlık7
- eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması5
- tasavvuf2
- chp'nin hali ne olacak34
- bir kıza çok aşık olmak2
- hindistan ordusu2
- türk kızlarının sekste başarısız olması5
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- suavi3
- edirneli kız isimleri4
- afişe olmak2
- türkiye de protestonun lafta kalması4
- duşa giriyorum diyen erkeğin asıl amacı2
- erkek regline isim önerileri2
- fakir ve cahilken doğurmak4
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması4
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey6
- ilgi manyağı olmak6
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak4
- kalp kırıklığı3
- bop tıkır tıkır işliyor2
- başarılı sigara bırakma teknikleri11
- eşime sormam lazım kadınları5
- türk dizileri3
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- anadolu cumhuriyeti2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği3
- gram altın8
sevdiği entry'ler
Yıllar sonra aklıma gelip dinlediğim, tekrardan hakkımızın yenildiğini düşündüğüm, manga'nın 2010 eurovision şarkısı. Bence şimdiye kadar ki süreçte Türkiye'nin en başarılı eurovision şarkısı. Canlı performansı adeta bir klip gibiydi.
Gece gece akla gelendir. Gelip de gitmeyendir.
yapmayın, zira sonra o da sizin merkezinize koyuyor.
Terör örgütü PKK mensuplarının Karadeniz’de bazı eylemlerde bulunması üzerine bölge halkı geçici ‘gönüllü köy korucusu’ olmak için devlete başvurdu. Özellikle yüksek kesimlerdeki köylerde yaşayanlar, gönüllü köy koruculuğuna büyük ilgi gösterdi. Yapılan başvurular kaymakamlıklar, jandarma, belediye ve muhtarlardan oluşan kurul tarafından değerlendirildi. Başvuranlardan 750’sine ilçelerdeki jandarma komutanlıklarında uzun namlulu silah kullanımı konusunda 1 aylık eğitim verildi.
istenen belgeler ve eğitime gidiş-geliş masrafı olarak ceplerinden yaklaşık 500 lira harcayan gönüllü korucular, uzun namlulu silahlarını teslim alarak nisan ayında göreve başladı. Bulundukları yörenin coğrafi şartlarına hâkim olan kişilerden seçilen korucular, özellikle yapılacak askeri operasyonlarda güvenlik kuvvetlerine yol güzergâhları, geçiş noktaları gibi konularda destek sağlayacak. ilçelerindeki jandarma ekiplerine bağlı olarak çalışacak olan gönüllü korucular, göreve başlarken 3 sayfalık bir taahhütname de imzaladı. Korucular attıkları imza ile ‘devletten maaş istemeyecekleri, terörle mücadelede başlarına gelebilecek herhangi bir durumda (ölüm, yaralanma) devletten tazminat dahil hiçbir şey talep etmeyecekleri, silahı amaç dışı kullanmayacakları ve bulundukları köy sınırı dışına çıkarmayacakları’ taahhüdünde bulundu.
Göreve başlayan koruculardan A.O., neden gönüllü köy korucusu olduğunu şöyle anlattı: “Biz vatanını, milletini, toprağını seven insanlarız. Bu nedenle ülkemizi bölmeye çalışan teröristlerle biz de mücadele etmek istiyoruz. Son yıllarda bölgemize sızmaya çalışan teröristlere karşı toprağımızı korumak için bu göreve talip oldum. Emniyet güçlerine yardım etmek istiyoruz.” Gönüllü korucu A.Y. ise “Biz devletimizden maaş istemedik, sadece silah istedik; bunu da aldık. Gencecik kardeşlerimiz bu uğurda şehit oluyor. Şimdi bu hainler Karadeniz’i de hedef aldılar” dedi. Giresun’a son 4 ayda 5 şehit cenazesi geldiğini belirten Y.S.K. ise “içimiz yanıyor, analar ağlıyor. Bu hainler Güneydoğu’da gencecik evlatlarımızı şehit ediyor. Şimdi bölgemize sızmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
http://www.haber7.com/gun...di-bakin-neler-anlattilar
istenen belgeler ve eğitime gidiş-geliş masrafı olarak ceplerinden yaklaşık 500 lira harcayan gönüllü korucular, uzun namlulu silahlarını teslim alarak nisan ayında göreve başladı. Bulundukları yörenin coğrafi şartlarına hâkim olan kişilerden seçilen korucular, özellikle yapılacak askeri operasyonlarda güvenlik kuvvetlerine yol güzergâhları, geçiş noktaları gibi konularda destek sağlayacak. ilçelerindeki jandarma ekiplerine bağlı olarak çalışacak olan gönüllü korucular, göreve başlarken 3 sayfalık bir taahhütname de imzaladı. Korucular attıkları imza ile ‘devletten maaş istemeyecekleri, terörle mücadelede başlarına gelebilecek herhangi bir durumda (ölüm, yaralanma) devletten tazminat dahil hiçbir şey talep etmeyecekleri, silahı amaç dışı kullanmayacakları ve bulundukları köy sınırı dışına çıkarmayacakları’ taahhüdünde bulundu.
Göreve başlayan koruculardan A.O., neden gönüllü köy korucusu olduğunu şöyle anlattı: “Biz vatanını, milletini, toprağını seven insanlarız. Bu nedenle ülkemizi bölmeye çalışan teröristlerle biz de mücadele etmek istiyoruz. Son yıllarda bölgemize sızmaya çalışan teröristlere karşı toprağımızı korumak için bu göreve talip oldum. Emniyet güçlerine yardım etmek istiyoruz.” Gönüllü korucu A.Y. ise “Biz devletimizden maaş istemedik, sadece silah istedik; bunu da aldık. Gencecik kardeşlerimiz bu uğurda şehit oluyor. Şimdi bu hainler Karadeniz’i de hedef aldılar” dedi. Giresun’a son 4 ayda 5 şehit cenazesi geldiğini belirten Y.S.K. ise “içimiz yanıyor, analar ağlıyor. Bu hainler Güneydoğu’da gencecik evlatlarımızı şehit ediyor. Şimdi bölgemize sızmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
http://www.haber7.com/gun...di-bakin-neler-anlattilar
aşırıya kaçılması durumunda sinirlerde zarara neden olabilecek eylemdir. bileğe hafifçe bastırıldığında o bölgenin uyuşması şeklinde kalıcı durumlar ortaya çıkabilir.
yapmayın böyle şeyler. ayıp ayıp. net.
yapmayın böyle şeyler. ayıp ayıp. net.
Mart ayının gelmesi sebebiyle her köşe başından çıkan hayvancıklardır.
Bi de 4-5 kişilik çeteler halinde dolaşıyorlar toplu mu yapacaklar anlamadım. Net.
Bi de 4-5 kişilik çeteler halinde dolaşıyorlar toplu mu yapacaklar anlamadım. Net.