bugün
- macron koşacak diye park kapatan akepe32
- nasıl birisiniz13
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- akp bitince ne olacak23
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın3
- ekrem imamoğlu11
- fusya semsiyeli yabanci17
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- aselsan satılırsa8
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- stackoverflow ta aynı soruyu 17 kere açan adam2
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- abd'nin türkiye'ye yaptırımları kaldırması2
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- ölümün en iyi tanımı17
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- cd devrinin bitmesi16
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- otel odasında ölü bulunmak12
- ciguli kral20
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- gocu8
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- bezelye yemeği9
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- kuranı kerim meali7
- kizlarsoruyor com6
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- sözlük yazarlarının lahmacunları10
- çocuk istememe nedenleri6
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek10
- futbol20
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- herzevekil6
- ilkim sensin diyen kız3
entry'ler (96)
Ne farkeder sonuçta vardır.
elephant gun - beirut.
Aylardır girmediğim Uludağ sözlüğü bile eğlenceli göstermiştir gözüme. O kadar sıkıcı.
"Ne de bu olmak..." Şeklinde devam eden cümledir.
Elbette genelleme yapmak doğru değildir ama tanıdığım adanalı arkadaşlarımdan da gördüğüm üzere çoğu adananın psikolojik deli olması durumudur.
Önceki gün, kaldığım öğrenci yurdunun kantininde arkadaşlarla muhabbet ederken aklıma bir espri gelmesi üzerine -eğer varsa- adanalı bir arkadaşımın yanlış anlayıp olay çıkaracağından korktuğum içim "arkadaşlar aranızda adanalı var mıydı" diye sormuş bulundum. Sormaz olaydım, arka masadaki elemanlardan birisi hiddetle ayağa kalkıp "benim kardeş bi sorun mu var" demez mi. Ulan sadece adanalı var mı diye sorduk altı üstü, adam "benim şehrimle dalga geçiyorsun, sen kimsin de adanalıları küçümsersin" deyip üstüme yürüdü. Tabi ortam kalabalık, yanında arkadaşları da var ben de bir kaç laf söyledim bunun üzerine. Eleman bana saldırınca ben de kalabalığa doğru attım kendimi ayırırlar diye meğer bunun arkadaşlarının arasına girmişim, kitapsızlar kavga çıkmasın diye ayıracaklarına beni ortaya almazlar mı! Kafama gözüme vuran mı dersin sandalyeyle dalan mı. En son hatırladığım yanlarından birinin kantinin tezgahından bıçak kapmaya gitmesiydi.
Neticede siz siz olun çevrenizdeki herhangi bir adanalının güneşe ateş açma potansiyelini unutmayın.
Önceki gün, kaldığım öğrenci yurdunun kantininde arkadaşlarla muhabbet ederken aklıma bir espri gelmesi üzerine -eğer varsa- adanalı bir arkadaşımın yanlış anlayıp olay çıkaracağından korktuğum içim "arkadaşlar aranızda adanalı var mıydı" diye sormuş bulundum. Sormaz olaydım, arka masadaki elemanlardan birisi hiddetle ayağa kalkıp "benim kardeş bi sorun mu var" demez mi. Ulan sadece adanalı var mı diye sorduk altı üstü, adam "benim şehrimle dalga geçiyorsun, sen kimsin de adanalıları küçümsersin" deyip üstüme yürüdü. Tabi ortam kalabalık, yanında arkadaşları da var ben de bir kaç laf söyledim bunun üzerine. Eleman bana saldırınca ben de kalabalığa doğru attım kendimi ayırırlar diye meğer bunun arkadaşlarının arasına girmişim, kitapsızlar kavga çıkmasın diye ayıracaklarına beni ortaya almazlar mı! Kafama gözüme vuran mı dersin sandalyeyle dalan mı. En son hatırladığım yanlarından birinin kantinin tezgahından bıçak kapmaya gitmesiydi.
Neticede siz siz olun çevrenizdeki herhangi bir adanalının güneşe ateş açma potansiyelini unutmayın.
Aslında 1-1 bitmesine rağmen ilk golün tekrarlarının da gol olarak sayılarak bazılarının kazanması sağlanan maç. Ama bu futbolseverleri kandıramayacaksınız...
Katıldığım tespit. Züleyha da nine gibidir zaten, dizi tamamen fail.
Daktilo.
A New hope u izlediyseniz zaten yemiş olduğunuz spoilerdır.
bugün içine bir adet devlet bahçeli kaçmış olan teknik direktör.
shes leaving home - the beatles.
akşamdan beri aralıksız sloop john b adlı şarkılarını dinlediğim gruptur. biraz daha ısrarcı olursam beatles ın yerine koyacağım diye korkuyorum, zaten her dinleyişimde korkarım. yok tamam bi beatles değil ama en az onun kadar efsane gruptur.
o let me go home diye yalvaran hangi wilson bilmiyorum ama abi iyiki eve götürmemişler seni be. müthiş vokaller.
o let me go home diye yalvaran hangi wilson bilmiyorum ama abi iyiki eve götürmemişler seni be. müthiş vokaller.
all my loving. john lennon dinlemişti sorabilirsiniz nasıl olduğunu
gerçekten güzeldir. ilkokulda nasıl bi kantin varsa başka bir şey satılmıyordu herhalde, yokluktan bu yollara girdik. bu arada eski anıları hatırlatıp bir de ilk entry yi görünce ulan bu yazar bizim f.a mı diye düşündürdü, neyseki değilmiş.
genel olarak tarantino filmlerinin soundtrackleridir.
kesinlikle uma thurman olmayan kadındır. pulp fictionda görmez olaydım dedirtmistir o ayaklar.
üzerinde britanyalı müzik grubu arctic monkeys in son albümü am nin logosu bulunan t shirt le sokakta gezme eylemidir. lakin yürek ister, amcalar ellerinde sopalarla sizi kovalayabilirler.
koskoca sözlükte hakkında bir tane entry göremeyince daha da çok dertlendiren ve ,uzun bi aradan sonra, sırf buraya bir entry girmek için beni şifremi hatırlamaya zorlayan harikulade arctic monkeys şarkısı.
bazılarına göre albümünün en iyi şarkısıdır ama dikkat çekmek istediğim nokta orası değil. şu ki no 1 party anthem öyle bir şarkı ki, nasıl denir, bildiğimiz beatles sound u kullanıyor işte. koy abbey road a sırıtmaz öyle bir şey. insan kıskanıyor bunları yav.
bazılarına göre albümünün en iyi şarkısıdır ama dikkat çekmek istediğim nokta orası değil. şu ki no 1 party anthem öyle bir şarkı ki, nasıl denir, bildiğimiz beatles sound u kullanıyor işte. koy abbey road a sırıtmaz öyle bir şey. insan kıskanıyor bunları yav.