bugün
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- sarı poşet kudurtması10
- siyaset üstü yazarlar9
- manisada okul saldırısı17
- türkiye de muhalefet var mı7
- true nickli yazar11
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- sözlükte herkesin kavga edecek bir şey bulması4
- mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin6
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- asansörde susma zorunluluğu2
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- ingilizce bilmeyen birine fuck'u demek4
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı14
- hepinizi çok seviyorum lan gelin sarılıcam5
- kastamonu5
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- berbere gidince söylenenler4
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- kendinden bile sakladığın şey2
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- tas kafa traşlı hırt sorunu8
- iş çıkışı birası4
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra8
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek5
- sarı torbadan rahatsız olan kürt7
- 22 eylül 2026 mini kış provası2
- marion cotillard2
- türkçüler ve kürtçüleri barıştırmak2
- habire1223
- atlet giymeyen insan6
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- kira fiyatları2
- sözlükteki teroristler5
- z kuşağı7
- gocu bak bi7
- derin düşüncelere dalmış görünen insan2
- seri gizli artı oy veren melek4
- alkolün beyne verdiği zararlar2
- uzay masalı2
- her şeye neden diye sorma alışkanlığı4
- meloş samundari khazana curry yemeye gelmedin2
- çıplakken buzdolabının kapağını açmak4
- çok sıkıcısınız amk2
- hayatın güzel olması2
- evliliği ayakta tutan güçler6
- türkler ile moğollar kardeştir18
- hırttırmak2
entry'ler (40)
evet 3-11 shiftini özledim.. geceleri oturup sabahları uyumayı özledim. öğlen kalkıp, saçma kadın programlarını izlemeyi bile özledim.. işe gitmek için evden 10 dk önce çıkmayı özledim.
köpek gibi sevdiği halde artık onun kıskançlıklarına, saçmalıklarına dayanamama noktasında yapılan eylemdir.
karşımda tv, elimde kahvem, önümde pc... sanki çorlu'da ki gibi hissetmemi sağlayan bir durum şuan...
en kötü olaylardan biri..
sevgilimi seviyorum ama artık ona katlanamıyorum.. çoğu zaman sevgim ağır bastı ama bu sefer.. korkuyorum tamamen gözden çıkardığımda kendisini yanlış yapmış olur muyum? yada biri çıksa bir şekilde kendisine bir şeyleri fark ettirse... sevdiğim için kendi kendimi mutlu ediyorum ama kendisi mutsuz etmekten başka bir şey yapmıyor. kendisi yüzünden kendimden vazgeçtim. eski neşem eski ben yok artık. arkadaşlarımdan onun yüzünden uzaklaştım, en büyük yanlışım oydu.kıskançlıklarına, kendisine dayanamıyorum.. sanırım yarınımı düşünüp kendisinden uzaklaşmam lazım.. korkuyorum sevgimden korkuyorum. birde hangi geri zekalı bunu bu şekilde sever? tabi ki ben... hangi aklımla seviyorum..
itiraf ediyorum hayatımdan daha önce çıkartmam gereken kişileri, çok geç fark edip çıkarttığım için çok pişmanım...
egolarının kurbanı olan insandır. terk edilmeyi hazmedememiş ya da eski sevgilinin ondan daha mutlu olduğunu fark ettiğinden kaynaklı kendince savunma olayına giren kişidir.
en yakınım olan kişidir, kanımdan olan ama hiç çekilmeyen, bazen yaptıklarıyla böğ dedirten kişidir. hep kendi bilir ama aslında hiç bir şey bilmeyen kişidir. her şeye rağmen çok sevilen erkektir.
kime göre, neye göre diye düşünülesi durumdur.
söyleyemediğin şeyi ısrarla söyletmeye çalışan insanlara, söyleyemediğin şeyi söylemeden anlatmaya çalışmak pek fazla zor olan durumdur.
saçma düşünce topluluklarının, saçma düşüncelerinden biridir.
çalmasını istediğin için belki bir umut diye, belki aramasını istediğin kişinin aramış olduğunu hayal ettiğin için olmuş durumdur.
pek fazla sevdiği orkide mi yoksa ne ki? 'sevinir mi yoksa ne alaka be daha köprüyü görmeden paçaları ne sıvıyorsun' mu der.
sevinsen mi üzülsen mi bilinmeyen durumdur. tek bilinen; üzülen taraf arkadaşınsa teselli etmek zorunda olduğun. teselli etmekte başarısızsanız hiç yeltenmeyin, o zamanlarda bu başarısızlık size ağır patlayabilir. ne deseniz suçlu olduğunuz için.
saatlerdir çalıştırılıp, eve gelip yemek yapmış olmak ama hala beklenen kişinin çalışıyor olmasıdır.
işe gitmek istemiyorum sıkıldım, bunaldım, böğ geldi artık. yeni iş, yeni ortam, yeni bir şeyler istiyorum.
evet itiraf ediyorum; sevdiğim sen sonuna kadar haklıymışsın.
genelde her zaman ücretli ama hiç bir zaman temiz olmayan yerlerdir.
yapmayanın olmadığı eylem tipidir.
artık karşısındaki umru olmayan kız tipidir.