bugün

entry'ler (4)

kızı üşüdüğü için 2 milyon dolar yakan adam

millet o parayı bulmak için ne kadar çalısıyor adam parayı yakıyo ilginç bir orospuluk sahi.

sevgilinin ölmesi

Yaşadım hemde 2 yıl önce.
Göztepe maçı vardı bende gitmek istedim o da geldi benimle çok fazla eğlendik. Sonra kızla bi lokanta gibi bir yere gittik. Hep saate bakıyordu bende merak ettim sordum 'saatle işin mi var?' dedim. O da 'Evet ölmek için saatim geçiyor ' dedi ve bana bazı şeyler anlattı. Beyninde hastalık varmış ölmesine 2 ay falan kalmış. Burnu falan kanıyormuş. Ailesininde haberi yokmuş. Bana söyledi bunu. Sonra yanıma oturdu. 'Bitanem senden ayrılmak istemem asla. Bizi ölüm ayırsın isterim. işte zamanı da geldi birazdan burnum kanıyacak ve koşa koşa gidiceğim hastaneye. Beyinimde bir hastalık var bunu herkesten sakladım. Bana bu 2 ayda yaşattıklaırn için çok teşekkür ederim. Seni çok seviyorum' dedi sonra sarıldı ve omzuma birşeylerin damladığını fark ettim. Burnu kanıyordu. Koşa koşa gitti. Bende peşinden gittim hastaneye kadar koştum. Sonra ölüm haberi geldi. Çok koydu Allah kimseye yaşatmasın.

insan psikolojisine iyi gelen şarkılar

YILDIZ TiLBE
SAGOPA KAJMER
AZAP HG
GAZAPiZiM
Benim tercihim Çikita Muz.

gözleri şaşı yapıp dil çıkartmak

benim bildiğim kızlar bu hareketi kız arkadaşlarına gülmeleri için yapıyorlar. (bkz: kendi sınıfımdan bilirim)
© copyright 2005 - 2026