H
harbi mi9 yıl önce
sportive
kaliteli ve dayanıklı ürünleri olan bir sportif mağazadır. parmaksız kauçuk eldiven aldım 30 liraya hiç kaçan ilmek bile yok. tek eksikliği falza reklam yapılmamasıdır.
H
harbi mi9 yıl önce
sportive
kaliteli ve dayanıklı ürünleri olan bir sportif mağazadır. parmaksız kauçuk eldiven aldım 30 liraya hiç kaçan ilmek bile yok. tek eksikliği falza reklam yapılmamasıdır.
H
harbi mi9 yıl önce
sportive
H
harbi mi9 yıl önce
sportive
H
harbi mi15 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
H
harbi mi15 yıl önce
ülkücü hararet engellenemez
(bkz:tutmayın küçük enişteyi)
H
harbi mi15 yıl önce
satilik inci sözlük hesabı
H
harbi mi15 yıl önce
site yapım aşamasında
sitenin yapım aşamasında olduğu belirten indextir . örnek http://resimykl.com/images/yapimadud.jpg
H
harbi mi15 yıl önce
19 eylül 2010 fenerbahçe beşiktaş maçı
2010-2011 sezonunun ilk derbisidir. 5.hafta mücadelesidir.
H
harbi mi15 yıl önce
ricardo quaresma yı yıldız futbolcu sananlar
elbetteki beşiktaşlılardır. yazık, gerçekten çok yazık. yıldız futbolcuya hasret bjk taraftarının göklere çıkardıgı futbolcu. acaba şu taraftarlar ortega'yı, carlos'u, anelka'yı, alex'i görseler ne yaparlardı insan düşünmeden edemiyorum. … devamını gör
H
harbi mi15 yıl önce
türk takımının yunan takımına elenmesine sevinmek
(bkz:ayıp)
© copyright 2005 - 2026