bugün
- zorunlu eğitim9
- aşk acısı çekiyorum sözlük8
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- nickten isim tahmini yapmak10
- sözlüğün boşalması2
- guinness birası4
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- batıl inançlar7
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- ev ödevi2
- muşlettin amca3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- ispanya8
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- büyük filmlerden büyük replikler3
- haramidere de haramilik yapmak5
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- sinem dedetaş11
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- yürüyen bok4
- kilolu olmak5
- full metal jacket vs the thin red line2
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- kedin mi var derdin var4
- sözlükte olgun insanların sorunlarını konuşmak2
- ölümü gösterip sıtmaya razı etmek2
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- çerçeve yasa7
- mason greenwood11
- zall adlı yazar4
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- sözlüğü doğru kullanmak2
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- oral süspansiyon3
- her gün tuvalete çıkmak2
- yeğen yerine yiğen diyen insanlar2
- velvet hanım ile kahve içmek8
- 15 temmuz tiyatro mu7
- renault 9 broadway12
- amerikaya taşınmak2
entry'ler (57)
bazı zihinsel özürlü eziklerin liseli eşcinsel olmaya çalışmakla itham ettiği yazar. bunları sikine takıyor mu? elbette hayır...
edit: aynı zamanda sözlük formatını birilerinin g.tüne sokması gereken yazar.
edit: aynı zamanda sözlük formatını birilerinin g.tüne sokması gereken yazar.
ülkemdeki zihinsel özürlü malum kesimin kötülediği memleketimdir.
bildiğin mallıktır. yarın o gidecek yerine yenisi gelecek.
bu haksızlığa uğradık diyen kürt canlıları bunu isbat etsin. ne eksikleri var? bilen bilir benim işim -özellikle- köy okulları ile. batıdan bahsediyorum bak kürt denen şey. sen ağlarken senin yaşadığın yerden gelen öğretmen batıya geldiği için pişman. bilmem anladın mı ne demek istediğimi?
daha doğrusu akp'lilerin düştüğü içler acısı durumdur. çünkü bunlar çok dindar geçinip hırsızlığı savunan tiplerdir. gerekçeleri ise hep öncekilerdir, onlar çaldı allah diyen tayyip ve güttükleri neden çalmasındır... bu tayfaya göre tayyipten öncekiler ''dinsiz''di hep. öncekiler bu yüzden çaldılar ama bokunu yedikleri tayyip ''dindar'' ya, alnı secdeli ya o yüzden bu malların parasını çalsa da sorun yok. bunlar kendi hırsızlarını da savunur...
başbakan dediyse kesin yalandır.
benim bu..
1453 kime girdiyse ona rahatsızlık veren durumdur.
ediyşın: akpli değilim çok şükür.
ediyşın: akpli değilim çok şükür.
dahil olduğum nesildir. hala da dahilim. sobayı beğenmeyen gitsin kendi bokuna elini uzatsın ısınır belki. soba gibisi yoktur. klima denen hava kurutucu illete karşın soba candır, kıştır, tasarruftur.
bu kürt denen kişiler ne şekilde haksızlığa uğramış acaba bilen yazsın... ne eksikleri varmış?
bu arada yazdıklarımdan rahatsız olacak moderasyon insanları olabilir. normaldir, doğaldır. bu moderasyon insanları bana bu hırsız kürtler yüzünden maaşımdan kesilen aylık ortalama 100 lirayı ödesin kimi korursa korusunlar.
bi' siktirsinler. ne haksızlığı. insan olmayı öğrensinler, hırsızlıktan vazgeçsin itler. ben bu itler yüzünden her ay açık verip maaşımdan bunların çaldığı kolileri ödemek zorunda mıyım? amk hırsızları... haram olsun hepsi...
edit: bazı hırsız orospu çocuklarının zoruna gitmiş yazdıklarım. siz hırsızsanız ve ben sizin yüzünüzden açık verip çaldıklarınızı maaşımdan ödüyorsam sesiniz çıkmasın amk evlatları. insan olun dediğim gibi.
edit 2: kürtler haksızlığa uğradı diyen itin geçmişini de ayrıca sikeyim.
edit: bazı hırsız orospu çocuklarının zoruna gitmiş yazdıklarım. siz hırsızsanız ve ben sizin yüzünüzden açık verip çaldıklarınızı maaşımdan ödüyorsam sesiniz çıkmasın amk evlatları. insan olun dediğim gibi.
edit 2: kürtler haksızlığa uğradı diyen itin geçmişini de ayrıca sikeyim.
bu kürt denen canlı türü ne zaman ve nasıl haksızlığa uğramış acaba? bilen cevap versin.
buna gerçekten inanan bi' siktirsin. yaptığım iş gereği çok yer geziyorum. özellikle batıda ''işgal'' etmedikleri bir yer yok. ne haksızlığı amk. kim kime haksızlık ediyor acaba? asimilasyon diyen şuursuzlara diyecek bir şey yok.
ulan amk hırsızları biz niye sadece sizin yaşadığınız bölgelerde dağıttığımız ürünlerde açık verip cepten para ödüyoruz?
ulan amk hırsızları biz niye sadece sizin yaşadığınız bölgelerde dağıttığımız ürünlerde açık verip cepten para ödüyoruz?
3 no'lu entry destek oldu. sağolsun...
akpli ve cehalet sözcüklerini birlikte kullanmak baştan yanlış. eşanlamlı sözcükler çünkü. hangi akpli denen canlı türü herhangi bir konuda bilgi sahibi ki? hangi akpli emir gelmeden bir söz söyleyebiliyor? hangi akpli papağandan farklı davranabiliyor? hangi akpli kendine ait bir fikre sahip? çobanları ne derse ona uymayan kaç tane var bunlardan?
çok barizdir. bu yıl kış çok kurak geçiyor.
bize ne bundan?
ölürse ölür, yaşarsa yaşar bize ne ameke?
ölürse ölür, yaşarsa yaşar bize ne ameke?
babası sigara içen bir gay tesbiti.
(bkz: baytar) dır sagopa kajmer.