bugün
- incel15
- bir kızla ilk konuşma nasıl olmalı36
- güne bir şarkı bırak9
- 150 gr dönerin 300 tl olması8
- kimse nereli olduğumu sormuyor10
- pırasa ıspanak lahana11
- 13 ekim 2024 manyak olmaya karar verdim konseri10
- babayla geçen çocukluğu hatırlatan şeyler22
- kedi besleyen bekar erkek17
- eşinize böbreğinizi verir misiniz röportajı11
- aynı takımlı olmadığınız biriyle evlenir misiniz20
- gozlerinmeyhanesi v68
- köfteci yusuf57
- dubai çikolatası8
- 100 bin tl üzeri kredi kartı limiti olan yazarlar34
- 12 ekim 2024 istanbul yağmuru15
- anın görüntüsü13
- tatli kabuslar12
- kuresel16
- herkes buraya baksın8
- ben tacettin limoncuoglu sorularınızı yanıtlıyorum9
- ben tatli kabuslar sorularınızı cevaplıyorum37
- sözlük lpgli gayları ibneleri baksın lütfen11
- v a m p i r o v12
- ev fiyatları9
- karınızı maldivlere götürür müsünüz9
- zorla durdurulan ambulanstaki hastanın ölmesi12
- barış alper yılmaz13
- aktrollerle mücadele timi9
- cumartesi günü çalışan ezik11
- sözlüğün en sapık yazarı13
- 15 cm penis vs 19 cm penis18
- tüm uludağ yazarlarına mesajım var9
- erşan kuneri17
- türkiye dünyanın en güzel ülkesidir20
- yönetimde ki partiden dolayı islamdan nefret etmek20
- islamiyeti kötüleyen türk22
- ateist biriyle evlenir misiniz15
- israil devleti8
- klarnet calan sarapci koala 69
- türki cumhuriyetlerde türkiyenin siklenmemesi11
- dünyanın en iyi dizisi15
- mit'in peşinize düşmesi18
- köfteci yusuf'a tazminat davası açmak9
- sözlük yazarlarının yemek menüleri16
- tayt bir nevi gel beni taciz et demektir16
- 11 ekim 2024 türkiye karadağ maçı11
- dünya kız çocukları günü8
- ekpss 20249
- kızılcık şerbo izleyen erkek10
entry'ler (112)
Kalbim yoksa sende yoksun. Hadi yallah sana
iyi geceler, uyuyabilenlere. Benim gibi hasta olanlara da tez zamanda uyuyabilmeyi diliyorum.
Olanın başı göğe mi eriyor sanki...
Tükenmek hemde ne tükenmek. Hayattan, kendimden, insanlardan,çöp olan hayallerden, kursakta kalan beklentilerden, sürekli sorun çıkaran bünyemden, çaresizlikten, parasızlıktan en çok da tükene tükene devam etmekten.
Seviyordur.
Ruhumun taşıdıklarını bedenim bile kaldıramıyor artık.
Şarkı çok güzel cidden.
https://youtu.be/uTSYnM-UxD0
Şarkı çok güzel cidden.
https://youtu.be/uTSYnM-UxD0
Sadık maalesef sevgini göstermekte çok geç kaldın boncuk sevilmeyi çokk hakettin umarım can yüzünü hep güldürür.
Bombok bir yıldın 12 ay içinde hatırlanmaya değer güzel anım bir elin parmaklarını geçmez. Gelecek yıldan da bir beklentim yok. Boş yaşıyorum.
Yenileni iyi de yaşayanı çekilmiyor...!
Kime ne!
Açık sevmiyorsan giyme beğenmiyorsan bakma başkasından sanane. Kimse bir şeyleri siz görün diye yapmıyor üstünüze alınmayın yani o kadar önemsemeyin kendinizi.!
Edit : eksileyenlere gelsin
Zoruna mı gitti gardaş zorunaaaaaa :)
Açık sevmiyorsan giyme beğenmiyorsan bakma başkasından sanane. Kimse bir şeyleri siz görün diye yapmıyor üstünüze alınmayın yani o kadar önemsemeyin kendinizi.!
Edit : eksileyenlere gelsin
Zoruna mı gitti gardaş zorunaaaaaa :)
Yuğum gelir.
Muhteşem yüzyıl
Ne efsane kadro oyunculuk ve dekordu. Bu kalitede yeni dizi gelse ne güzel olur.
Ne efsane kadro oyunculuk ve dekordu. Bu kalitede yeni dizi gelse ne güzel olur.
Yanlış üslüp doğru sözün celladıdır.
Açıkçası küfür olayıyla kötü bir izlenim yaratmıştı ama bu baya kötü tiksindirdi. Olay netlik kazanmadan ağır bir şey söylemek istemiyorum ama doğruysa çok yazık
Eskiden olsa empati yapar hemen müdahil olurdum da şimdi savunduğun insan bile seni sırtından bıçaklayabilir en bariz kadir şekerci gibi. O yüzden ara polisi geç moduna girdim üzücü ama kadirin durumu daha üzücü bence
Hayat her zaman olduğu gibi üzücü kırıcı işte. Ne beklemiştim ki güzel olacağını mı her şeyin. Noldu biliyor musun bu gece ben yine tek başıma ağladım tek başıma üzüldüm yine hep yalnızken olduğu gibi bir başımaydım. Bi şeyler koptu içimde. Senin hep haklı bahanelerin nedenlerin var belki ama ben hep acı sonuçlarına maruz kaldım. iki kişilik bir yalnızlık galiba benimkisi. Üzgünken ağlarken hastayken acı çekerken hep olduğu gibi yine yalnızdım. Evet isterdin yanımda olmayı olmadı biliyorum. Ama farklı olur sanmıştım yalnızken gerçekten yalnızken yalnızlık koymuyor o kadar insana çünkü bilmediğin şeyin eksikliğini daha az çekiyorsun alışmışsın bir kere ama şimdi biri var derken her seferinde yalnız hissetmek çok koyuyor insana. Çok çalıştın bügün çok yoruldun geldin ve uyumak istedin haklısın bende çok kötü bir gün geçirdim konuşacak kimsem bile olmadan sana uyu dedim çünkü uyumaya ihtiyacın vardı biliyorum şimdiyse burda öylece ağlıyorum bir başıma. Bir kızgınlığım yok sana benim ben sadece kendime ağlıyorum çaresizliğime kırılan hayallerime acılarıma ağlıyorum. Ben yalnız olmaya alışkınım merak etme. Sana iyi geceler ben iyi olacak gecelere inancımı kaybettim. Dikkat et kendine. Ben acımla yüzleşmeye karar verdim ağlamaktan nefesim kesilse bile devam etmeye karar verdim. Acıdan boğulsam da iyi hissetmek için sana koşmak istemiyorum çünkü hep aynı sonuçlara geliyoruz. Kendine iyi bak. Ben yalnız hissediyorken yalnız kalmayı seçiyorum.
Değiştirebilecek mi ki bir şeyleri ya da bu kadar yorulmuşken ne diyebilirim ki.
Yök ün açıklamasına göre açılmayacağı söyleniyor ki ben de doğru buluyorum üniversite için kendi adıma 9 saatlik yol çekiyorum üstüne yurt küçük ve insanlarla birlikte kalıyorsun ki hergün dışarı çıkan insanlarla ayrıca okula uzak ve tıkış tıkış otobüslerde gitmek zorunda kalıyoruz. Böyle bir durumda sağlımızı nasıl koruyabiliriz ki . Ayrıca bazıları derslerinin aksadığından yakınıyor haklısınız ama şunu da hatırlatmak isterim bir ders sizin ve sevdiklerinizin sağlığından daha önemli değil
görsel
Sherlock holmes serisine başladım da bende maviçatı yayınlarının serisi var ama serinin okuma sıralamasını bulamıyorum çünkü internetteki sıralamayla benim kitaplarımın isimleri uyuşmuyor. Okuyanlar varsa yazabilirse çok sevinirim.
Sherlock holmes serisine başladım da bende maviçatı yayınlarının serisi var ama serinin okuma sıralamasını bulamıyorum çünkü internetteki sıralamayla benim kitaplarımın isimleri uyuşmuyor. Okuyanlar varsa yazabilirse çok sevinirim.